Progenit1'den şikayetçiyim | Aldığım maillerin şifreleri değiştiriliyor!

Rewossky

Administrator
Web sitesi
www.ytpara.com
Şikayetçi Üye: [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION]
Şikayet edilen üye: [MENTION=48293]progenit1[/MENTION]
Olayın Geçtiği Konu: https://www.ytpara.com/sikayetim-va...digim-maillerin-sifreleri-degistiriliyor.html
Olay: YT kanallarımın başvuru zamanlarını takip ediyordum, sayısız kanalım var ve manuel olarak kontrol ediyorum sürekli. Birine baktım 1 saat kadar önce şifre değiştirmişler.

Erişim sağladım tekrardan, değiştiren kişi kendi yandex ([email protected]) hesabını girmiş oraya.

Kanalları 6 eylül 2019 tarihinde [MENTION=48293]progenit1[/MENTION] adlı kişiden aldım. Skype konuşmalarında halen duruyor. İşin tuhaf yanı 1 senedir skype profilinde kendi fotosu olan şahıs bu konudan sonra profil fotosunu değiştirip googleden bir foto koymuş.

Ek olarak çalınan kanalımın konumu İzmir iken progenit'in de profilindeki konum aynı. Bu da ikinci tesadüf sanırım.

Ayrıca şahsın r10 üyeliği de banlı durumda, neden ban yediğini de açıklayabilir mi ?

Konuyu üstlerimin adil bir şekilde incelemesini istiyorum. [MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=13409]karayaman[/MENTION]

eQV2VY.jpg

LXKDTx.jpg

OFPQtw.jpg

Son düzenleme:
Öncelik olarak sorum maillerin şifresi ne zaman değiştirlmiş ilk bunu öğrenmek istiyorum tarihine bakıp bana söyleyebilir misin?

2- R10 banlanma sebebim
Alper diye bir arkadaşa mail vermiştim hesaplara giriş yapmış bazıları telefon onayına düşmüş 1 hafta sonra biraz zaman geçti öbür verdiklerimde düşmüş telefon onayına ben ömür boyu garanti vermiyorum giriş yaparsan sorumluluğu sana ait bir süre sonra ben mailde ne yapıldığını bilmiyorum çünkü sorumluluk bi yerden sonra kabul etmiyorum normal olarak.

Arkadaşla konuşmamız böyledir

https://hizliresim.com/DOcbf0 - Kendisi giriş yaptıktan bir kaç gün sonra onaya düşüyor demişti.

Arkadaşla uzun konuşmamızdan sonra bana iademi yap dedi ve bende iade yapamıyacağımı belirttim bir tartışmaya girdik oda şikayet konusu açacağını belirtti.

O Haftada 4 kişiye verdiğim mailler çok açılmadan dolayı kapanmış - trade atmışlar profilimde görebilirsiniz.

https://www.r10.net/members/89506-suffa.html

Bende gelen giden müşteri sorun yaşamasın diye 7 günlük tatil moduna aldım hesabı ve sorunlar çözülene kadar diye not düştüm. Alper adlı arkadaşta şikayet konusu açtığı için yazı yazamadım 3 gün vardı tatil modumun bitmesine. Bunu gören R10 Moderatörleri art niyet algılamış olucaklar ki beni direk sorunlar çözülene kadar banlamışlar öylede bir not düşmüşler.

Buda R10 Moderatörünün yazdığı. : https://hizliresim.com/4KI3o1

Hesabım tatil modunda olduğu, açıklama dahi yapamadan banlandığım için inat etmiş bulunmaktaydım.Ben haklı olduğum halde beni dinlemediler birkaç arkadaştan ulaştık mağduriyeti giderip öyle geri dönüş yapın dediler bende inat ettim geri iade etmedim arkadaşın ücretini. Öyle x.xxx rakamlı bir ücret değildi 3 haneli düşük bir ücretti.

Olayın devamı var isterseniz anlatayım kısa özet geçtim R10dan banlanma sebebim budur. Tek şikayet konusu profilimi inceleyebilirsiniz.

3. Olarak Profil resmi değiştirmek size neden garip geldi anlamadım denk gelmiş hocam ben kendimi sizden saklamıyorum numaram var ise zaten beni ordanda görmüşsünüzür elbet. İzmirde oturuyorum oda doğrudur.

Sizden 2 şeyin cevabını istiyorum
Benim anlamadığım bir şikayet konusuna neden bukadar insan yazmış ?
Birde maillerin şifresi ne zaman saat kaçta değiştirilmiş ?

Sizden 2 şeyin cevabını istiyorum
Benim anlamadığım bir şikayet konusuna neden bukadar insan yazmış ?
Birde maillerin şifresi ne zaman saat kaçta değiştirilmiş ?

Konu şikayet konusuna çevrildi, öncesinde başkalarının başkasıyla yaşadığı sorunlar mevcut. Seni ve beni ilgilendiren kısım senden aldığım maillerin şifrelerinin değiştirilmesi.

22 ağustos saat 20'de izmir konumundan giriş yapılıp 23:47'de şifre ve kurtarma eposta değiştirilmiş. Bu aylar önce tekrar başıma gelen olaydı bu ikincisi oldu.

Konu şikayet konusuna çevrildi, öncesinde başkalarının başkasıyla yaşadığı sorunlar mevcut. Seni ve beni ilgilendiren kısım senden aldığım maillerin şifrelerinin değiştirilmesi.

22 ağustos saat 20'de izmir konumundan giriş yapılıp 23:47'de şifre ve kurtarma eposta değiştirilmiş. Bu aylar önce tekrar başıma gelen olaydı bu ikincisi oldu.

Siz neden banlandığımı sorduğunuz için o açıklamayı yaptım.Ben hiç sorun yaşamadım bu konuda maillerin şifreleriyle bir alakam yok hemen savunmaya geçmek istemiyorum ama dün ben evde bile değildim hocam.

3 Lirayla zengin olunmuyor okuyorum ama çok şükür fazlasıyla param var çalıcak olsam gidip ytpara moderatörüne sattığım mailleri mi çalacağım oda ayrı bir saçmalık olurdu.
Maillerin benden aldıklarınız olduğuna emin misiniz tekrar kontrol etme şansınız var mı?

Benim asıl kullandığım bilgisayarım macbook hocam.

22 Ağustos 23 e bağlayan gece ben Çeşmede Shu Alaçatı Adlı Mekandaydım. İnstagramı aktif kullandığım için yüksek ihtimal attığım snap vs duruyodur arşivde.

Gecenin verdiği yorgunlukla yazım yanlışım varsa kusura bakmayın.
Birde keşke konu adını değiştirmek yerine farklı bir konu açsaydınız bu kadar insandan ben sorumluymuşum gibi gözüküyor.

Son düzenleme:
[MENTION=11620]era[/MENTION] [MENTION=13409]karayaman[/MENTION] bir kanaate varabildiniz mi. Eğer vardıysanız benimde dile getirmek istediğim birkaç şey olucak cevabınızı bekliyorum.

var mı savunmanız?
evde olup olmamanızın konuyla ne alakası var

Siz bana sinirlenip neden konuyu düzenliyorsunuz haklıydım o yüzden değil mi?
Kendisi şikayet edecekse bile yeni konu açar aynı konu üzerinden devam etmez konunun adını kafasına göre değiştiremez.

Evet Savunmamı yaptım benim ile bir alakası yok direk bahanede uydurabilirdim değiştirseydin şifreleri diye ben satalı 9 ay olmuş silmişim mailleri kendimden nerden bilebilirim ne olduğunu? Elimde olmazsa başkasından alır satarım , yada kendi açtıklarımı satarım.

Hocamın kendisi bile o konuda şüpheli ki böyle birşey yazmış.

Tabi sizde suçlu çıkmasın diye yanlış yaptı diye bütün mesajları sildiğiniz için bilemiyorum. Tekrar söylüyorum moderatör olmanız konuyu istediğiniz gibi düzenleyebilceğiniz anlamına mı geliyor suçluysanız mesajları silersiniz olmadı karşıdaki adamı banlarsınız ayıptır yaptığınız.

Bukadar insan olayın ne olduğunu anlamadı siz mesajları, içerikleri sildiğiniz için.

Son düzenleme:
Siz bana sinirlenip neden konuyu düzenliyorsunuz haklıydım o yüzden değil mi?
Kendisi şikayet edecekse bile yeni konu açar aynı konu üzerinden devam etmez konunun adını kafasına göre değiştiremez.
[/B]

Defalarca söylenmiş size, önce normal konu açılmış sonra şikayet bölümüne taşınmış konu. yazılanlar size karşı yazılmamış diye. ama siz halen üzerine gitmişsiniz, rahat edin diye mesajları kaldırdım. mesajların kalmasını mı istiyordunuz, sorun ne anlamadım. sizden şikayet edilen konu farklı siz halen mesajlara takmışsınız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri