Program yazmayı bilen arkadaşlara ufak bir soru

agssp

Kayıtlı Üye
Web sitesi
linkmoneys.com
Bunu yazarken Visual Basic indiriyorumda, ayrıca sormak istedim. Twitter gibi https kullanan sitelere girip, paylaşım yaptırmak ne kadar zor olabilir. Sonucta tarayıca açar gibi açılacak diye düşünüyorum da.

Programın başında ilk başta bir form doldurulcak, başlık, açıklama, etiket ve url şeklinde. Bu formdaki bilgileri, twitter sayfası açıp, login olup paylaştırcam. Bunun gibi sitelerde buna dahil. Sonrasında ise çıkış yaptırcam, günlük bir yada 2 kez duruma göre. Maksat imleme yapabilmek için.

Sadece oraya yazdırabileyim, tıklamayı ben yaparım :) 10 site 20 site olunca tek tek yaz zor oluyor, kopyala yapıştır yaparkende zor oluyor. Daha önce hiç Visual Basic de kullanmadım.

imlemeyi otomatik yapan siteler var fakat, aylık 30 liraya yakın, ben daha yt den 1 TL alamadım :) Bunun programları ise hep eski, güncel olanlarda 100-200 dolar arasında

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri