Bunu yazarken Visual Basic indiriyorumda, ayrıca sormak istedim. Twitter gibi https kullanan sitelere girip, paylaşım yaptırmak ne kadar zor olabilir. Sonucta tarayıca açar gibi açılacak diye düşünüyorum da.
Programın başında ilk başta bir form doldurulcak, başlık, açıklama, etiket ve url şeklinde. Bu formdaki bilgileri, twitter sayfası açıp, login olup paylaştırcam. Bunun gibi sitelerde buna dahil. Sonrasında ise çıkış yaptırcam, günlük bir yada 2 kez duruma göre. Maksat imleme yapabilmek için.
Sadece oraya yazdırabileyim, tıklamayı ben yaparım
10 site 20 site olunca tek tek yaz zor oluyor, kopyala yapıştır yaparkende zor oluyor. Daha önce hiç Visual Basic de kullanmadım.
imlemeyi otomatik yapan siteler var fakat, aylık 30 liraya yakın, ben daha yt den 1 TL alamadım
Bunun programları ise hep eski, güncel olanlarda 100-200 dolar arasında
Programın başında ilk başta bir form doldurulcak, başlık, açıklama, etiket ve url şeklinde. Bu formdaki bilgileri, twitter sayfası açıp, login olup paylaştırcam. Bunun gibi sitelerde buna dahil. Sonrasında ise çıkış yaptırcam, günlük bir yada 2 kez duruma göre. Maksat imleme yapabilmek için.
Sadece oraya yazdırabileyim, tıklamayı ben yaparım
imlemeyi otomatik yapan siteler var fakat, aylık 30 liraya yakın, ben daha yt den 1 TL alamadım
Son düzenleme: