Projelik Adsenseli - 8.225 Aboneli - Günlük 10-20k İzlenmeli Kanalım Satışta !!

• Kullanıcı LemaX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LemaX

Kayıtlı Üye
Kanal Adresi : Alıcıya verilecektir.
Kanalın abone sayısı : 8.225 Organik
Toplam video görüntülenme sayısı : 3.8m
Hesap Kayıt Tarihi : 12 Eylül 2013
Kanalın dili : Türkçe
Kanaldaki videoların türü ve sayısı : Araba - Elle Yüklendi
Hesabın herhangi bir ihlali var mıdır ? : Hiçbir ihlali yoktur.
Hesap herhangi bir sebepten engel yedi mi, yediyse sebebi neydi ? : (-)
Kanala 15 dakikadan uzun video eklenebiliyor mu ? : Evet
Kanal üzerinden para kazanma aktif mi ? : Aktif
Hesapta adsense engeli bulunuyor mu ? : Hayır
Kanal üzerinden kazanılan aylık ortalama gelir ? : Hiç video atmazsanız min. 65$ - Video atarsanız 150 $'ları buldu.

İstediğim fiyat :
1.250 TL

Not : Arkadaşlar kanal hakkında bir kaç şey söyleyecek olursam. Kanal mükemmelin ötesinde bir kanal. Telif sorunu hiç mi hiç olmayan. Attığınız videoların asla mı asla ünleme düşmediği bir kanal. Eminim bu kanalı alacak arkadaş çok büyük paralar kazanacak. Çünkü , ben özel durumlarımdan dolayı şu sıra çok vakit ayıramıyorum. Eğer siz videoları düzgün yüklerseniz inanın paraya para demezsiniz. Ve şunu belirtmek isterim. Ne olursa olsun kanal ismi asla verilmeyecektir. Kanal devredildikten sonra da isterse 1 gün sonra kapansın ( imkansız gibi bir şey ). Benimle alakalı bir durum değil ki alacak arkadaş eminim bana bu kanalı ona sattığım için çok teşekkür edecek :) Onlarca kanalım var fakat tek kapanma ihtimali milyarda bir gördüğüm kanalım bu. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Ekran görüntüleri aşağıdadır. Bir de lütfen konuyu batlayıcı yorumlar yapmayınız.

EK OLARAK ;

Kanalın yanında,kanal için oluşturmuş olduğum web sitesini ve 2 adet facebook sayfasını vereceğim. Sadece kanal ile ilgilidir 2'side.

Facebook sayfaları 12k ve 800 kişilik sayfalardır. Anlayacağınız kanal tam bir projelik kanaldır fakat ilgi gösteremediğim için hala istediğim kazançlara ulaşamadım.

vYWmOO.png

9vZRM9.png

1jO481.png

Ld52BJ.png

Son düzenleme:
Sayın lemax bey

http://www.ytpara.com/normal-kanal-...atim-sablonu-bu-sablona-gore-konu-aciniz.html

Ytpara kurallarına göre

Kanal Satis Fiyatiniz : (Kanaliniz icin istesdiginiz Miktari giriniz.Mutlaka yazilmalidir ve Mecburidir.)

Miktarı giriniz . 40 tlden fazla etmez :cool:

Kanal fiyatını girmesi gerektiğini söylemeniz güzel bir davranış lakin konuyu baltalamanız yanlış bir davranış. Eski bir üyesiniz sizde dikkat ediyorum sürekli her konuya bir baltalama girişiminde bulunuyorsunuz. Her üye kanalı istediği fiyattan satabilir bu konuda özgürdür. Kanal satış kuralları değişti okumanızı tavsiye ederim. Konu baltalamaktan vazgeçin artık.

Sen burada kanal satamazsin kusura bakma. Buradakiler kanallarin ne kadar edecegini bilir, r10da sansini dene. Anlamayan birine kakalarsin belki.

Konuşma üslubunuza dikkat edin. Bir satış konusu ve siz şuan baltalıyorsunuz alıcı iseniz teklif verirsiniz veya pazarlık yaparsınız. Satış konularını baltalamak forum kuralları gereği yasak.

Kanal fiyatı çok fazla diyen arkadaşlar ;

8K aboneli kanal.
Video atmazsanız günlük min 65$
12K Facebook sayfası

Bunlar 1250 TL etmez mi şimdi?

Açıkçası imkanım '' önce araştırıp, güven sağlandıktan sonra '' alıp yatırım yapardım ben...

Günlük değil aylık 65 dolar

Kanal fiyatı çok fazla diyen arkadaşlar ;

8K aboneli kanal.
Video atmazsanız günlük min 65$
12K Facebook sayfası

Bunlar 1250 TL etmez mi şimdi?

Açıkçası imkanım '' önce araştırıp, güven sağlandıktan sonra '' alıp yatırım yapardım ben...

Aylık geliri video atmazsanız 65$ yazıyor hocam

Aylik video atildigi veya atilmadigi ortalama 100$ kazandiriyor desek....
8.225 abonesi var. Abone önemli birseydir eger hepsi organik ise, organik oldugunu faz edelim... onada 1 aboneye 10 kurus desek 0.10x8.225= 822,5 TL ve kanali 3 aylik gelirine satsanz;

300$= 649 TL + 822TL (abonelerin ederi) = 1471 TL
+ bide kanalin eski olmasi var. Bence kanalin ederi budur adam ucuza bile koymus.
Aboneli kanal yapmak zor degildir adamin ortada uzun zamandir ugrastigi bir kanal var.
O baltalama yapan arkadaslar bedavadan istiyor. Kendi kanallarina deger bicseler nasil fiyatlar görecegiz kim bilir :)

Aylik video atildigi veya atilmadigi ortalama 100$ kazandiriyor desek....

8.225 abonesi var. Abone önemli birseydir eger hepsi organik ise, organik oldugunu faz edelim... onada 1 aboneye 10 kurus desek 0.10x8.225= 822,5 TL ve kanali 3 aylik gelirine satsanz;

300$= 649 TL + 822TL (abonelerin ederi) = 1471 TL

+ bide kanalin eski olmasi var. Bence kanalin ederi budur adam ucuza bile koymus.

Aboneli kanal yapmak zor degildir adamin ortada uzun zamandir ugrastigi bir kanal var.

O baltalama yapan arkadaslar bedavadan istiyor. Kendi kanallarina deger bicseler nasil fiyatlar görecegiz kim bilir :)

Hepsi organik usta. Kanalin oldugu sektorde bir tek ben varim baska hicbir kanal yok. Zaten bir arkadas ile anlasma sagladik satiliyor kanal.

Kanalın kullanıcı adı mevcutmu acaba ?
youtube.com/kullaniciadi şeklinde

abone çekimi oldumu kanala yoksa tamamen organik mi ?
aboneler daha cok erkek mi kadın mı ?

bu bilgileri alabilirmiyim acaba?
birde aklınızda bir fiyat varsa belirtirmisiniz? istediğiniz fiyat bana da uygunsa alabilirim.

Kanalın kullanıcı adı mevcutmu acaba ?
youtube.com/kullaniciadi şeklinde

abone çekimi oldumu kanala yoksa tamamen organik mi ?
aboneler daha cok erkek mi kadın mı ?

bu bilgileri alabilirmiyim acaba?
birde aklınızda bir fiyat varsa belirtirmisiniz? istediğiniz fiyat bana da uygunsa alabilirim.

kanal forumdan bir arkadaşa satılmıştır usta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri