Projelik/Yatırımlık Satılık Uygulama

• Kullanıcı solotürk1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Mobil Uygulamalar Android & IOS
Konuyu okudum anladığım kadarıyla şu an da pek geliri yok .. Sadece proje ve 750 llik reklam için bu kadar ücret istiyorsunuz doğrumu anladım acaba ?

Konuyu okudum anladığım kadarıyla şu an da pek geliri yok .. Sadece proje ve 750 llik reklam için bu kadar ücret istiyorsunuz doğrumu anladım acaba ?

Bazı kısımları atlamışsınız. Bu kısımlara ilişkin şunları söyleyebilirim. 750 tllik reklam benim insiyatifim ile uygulamaya kullanıcı çekmek için yapıldı. Kazanca yönelik bir reklam değil daha çok kullanıcıya yönelik bir çalışma idi. Bu rakamın içine, youtube ve facebook tanıtım reklamları dahildir.

Bu tür projeleri sıfırdan yazmak için 30K TL ücret istiyorlar. Hazır kod aldığınızda uğraştığınız ile kalıyorsunuz.

Hazır sistem, işletme planı ve projeyi geliştirme/ilerletme fikirleri, global reklam kaynakları, düşük reklam giderleri ile daha fazla kazanmaya yönelik çalışma sunumları için ben bu ücreti istiyorum.

Reklam ile gelir getireceği önceki tecrübelerim ve bu kategorideki diğer çalışmalarım ile garantidir. Ama ben bu forumun uygulama sektöründe yaşadığı malum olaylardan dolayı kimseye x gelir getirir diye vaadde bulunmam. Proje tümüyle yatırım gücü olana bulunmaz nimettir.

Şuan da admob geliri günlük 2 TL civarı. yabancı firmalar toplamı 3-4 dolar arası. Aktif kullanıcı günlük 10-20.

Spin özelliği (döndür puan kazan) ve trialpay reklam şirketi eklenmiştir.

Spin özelliğinde, Admob ödüllü video izleyerek döndürme hakkı kazan gibi işlevler vardır. Döndürme çarkında, puan kazan, puan kaybet ve extra spin şeklinde üç farklı seçenek mevcuttur.

Venus_V3_5040_2GB cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba pm ile uygulama adini iletir misiniz

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pm isteyenlere dönüş yaptım. Ne olumlu ne olumsuz nezaketen de olsa dönüş yapan olmadı. Konudan yazan kimseye dönüş sağlamayacağım. Gerçekten ilgilenen, olumsuz da olsa dönüş yapacak arkadaşlar iletişim kanallarından ulaşabilirler.

Konu günceldir.

Son düzenleme:
3.1.0 sürümüne güncellenmiştir.

Eklenen özellikler:

• Stil özelleştirme ile spin ekranı işlevleri
    Spin döndükten sonra yeni bir spin hakkı kazanmak için admob videoları gösterilir. Admobda video kalmadığında otomatik olarak applovin videosu çıkar. (AdMob ile Applovin yedeklemesi)
    Her bir döndürme öğesi özelleştirilebilir - renk, yazı tipi, boyut, dolgu
    Mevcut kazanma türleri: Yeni bir döndürme hakkı, Bedava Puan, Eksi puan
    Neredeyse tüm spin sayfası özelleştirilebilir, böylece benzersiz spin ekranı tasarımı yaratabilirsiniz. ( henüz aktf etmedim.)
    Google+ hesabı ile giriş
    SSS'yi her dil için çevirebilirsiniz
    Admn panelde bildirim bölümü - kullanıcılarınızı push / e-posta bildirimi ile admin panel üzerinden bilgilendirebilirsiniz.
    Daha fazla kullanıcı etkileşimini sağlamak için uzun süre aktif olmayan kullanıcılara Bonus
    AdMob Geçiş Reklamı için yeni tetikleyici - Ekranlar arası X gezinmeden sonra göster gibi.
    Zaten bilinen cihazlar için otomatik giriş.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri