konu kapanmistir, site kullanimdisi.
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hayırlı olsun hocam
hayırlı bol kazançlar diliyorum.
izlenim aldigim kanallardan birinin bu sekilde
![]()
![]()
![]()
su an devam eden bir kanal var onun bilgilerini arkadas atinca paylasacagim.
Trafik Kaynakları ve youtube analytics kısmına nasıl yansıdığı hakkında bilgi alabilir miyim?
Soruma cevap alamadım hocam organik olduğuna emin miyiz izlenimin
Bu da su an islemde bitmek uzere olan bir kanala ait.
![]()
![]()
---------- Spam Engelliyici 23:35 ---------- Önceki Mesaj 23:31 ----------
Hocam farkindaysan sirayla cevap veriyorum, arkadasin goruntuleri ekledim, izlenimler panelden aliniyor ve organik oldugu satici tarafindan belirtiliyor biz de onun dedigini burada paylasiyoruz. Tesekkurler.
Organik olduğunu sanmıyorum (lafım sana değil sistem sağlayıcısına) tamamen satış stratejisi diye düşünüyorum. Onlarca belki yüzlerce kanala 1.5 günde organik izlenim gönderimi sağlayacak bir sistem Google'nin, Facebook'un sahibinde belki vardır. Bu aralar çoğu kişide onay alma konusunda olumsuzluklar var, hatta aktif o¡larak izlenme satan biri bana ulaşıp "epey bir kanalım red yedi, youtube bu sistemi çözmüş olabilir" diye mesaj attı. Bende de özgün muhteşem kanallar red yedi.
Son olarak deneyip onay alanlar olursa beni etiketlerler ise memnun olurum izlenme alıp çöpe çok para attım yakın zamanda daha da kaybetmek istemiyorum
site sennmı hocam hayırlı olsun.. aklımızda bulunsun
izlenim alında ve 2 kanal ile başvuru yaptım neticeyi buraya yazacam![]()
Izlenimle onay alinamamasi sistemin kotulugn gostermsz bnce duydugma gore.bu ara koronofan izlenimlere onay olayina robotlr bakiomus
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.