Prosmmshop youtube izlenim saati satisi

ref konusunda benden hızlısıda varmış :D
varsa bende alayım gari

Trafik Kaynakları ve youtube analytics kısmına nasıl yansıdığı hakkında bilgi alabilir miyim?

izlenim aldigim kanallardan birinin bu sekilde

8429f683e125930808b96ba489c2be6b.png

3892a2c9d74720f87d5724a6d576fa95.png

c23d2009f179cde87441ed11e592f325.png

su an devam eden bir kanal var onun bilgilerini arkadas atinca paylasacagim.

Bu da su an islemde bitmek uzere olan bir kanala ait.

cc47cc3212c576a5c8397d1aa8d981f6.png

befeedee7edd4656a12f719079f1fb92.png

Trafik Kaynakları ve youtube analytics kısmına nasıl yansıdığı hakkında bilgi alabilir miyim?

---------- Spam Engelliyici 23:35 ---------- Önceki Mesaj 23:31 ----------

Hocam farkindaysan sirayla cevap veriyorum, arkadasin goruntuleri ekledim, izlenimler panelden aliniyor ve organik oldugu satici tarafindan belirtiliyor biz de onun dedigini burada paylasiyoruz. Tesekkurler.

Soruma cevap alamadım hocam organik olduğuna emin miyiz izlenimin

Bu da su an islemde bitmek uzere olan bir kanala ait.

cc47cc3212c576a5c8397d1aa8d981f6.png

befeedee7edd4656a12f719079f1fb92.png

---------- Spam Engelliyici 23:35 ---------- Önceki Mesaj 23:31 ----------

Hocam farkindaysan sirayla cevap veriyorum, arkadasin goruntuleri ekledim, izlenimler panelden aliniyor ve organik oldugu satici tarafindan belirtiliyor biz de onun dedigini burada paylasiyoruz. Tesekkurler.

Organik olduğunu sanmıyorum (lafım sana değil sistem sağlayıcısına) tamamen satış stratejisi diye düşünüyorum. Onlarca belki yüzlerce kanala 1.5 günde organik izlenim gönderimi sağlayacak bir sistem Google'nin, Facebook'un sahibinde belki vardır. Bu aralar çoğu kişide onay alma konusunda olumsuzluklar var, hatta aktif o¡larak izlenme satan biri bana ulaşıp "epey bir kanalım red yedi, youtube bu sistemi çözmüş olabilir" diye mesaj attı. Bende de özgün muhteşem kanallar red yedi.

Son olarak deneyip onay alanlar olursa beni etiketlerler ise memnun olurum izlenme alıp çöpe çok para attım yakın zamanda daha da kaybetmek istemiyorum

insallah dediginiz gibi degildir, biz de ayni sistemi kendi kanallarimiz icin kullaniyoruz, onlarca panel deneyerek sorunsuz olani bulmaya calisiyoruz.bunda su ana kadar sorun yasamadigimiz icin devam ediyorum. Hayirlisi bakalim. Belli olur bir hafta icinde.

Organik olduğunu sanmıyorum (lafım sana değil sistem sağlayıcısına) tamamen satış stratejisi diye düşünüyorum. Onlarca belki yüzlerce kanala 1.5 günde organik izlenim gönderimi sağlayacak bir sistem Google'nin, Facebook'un sahibinde belki vardır. Bu aralar çoğu kişide onay alma konusunda olumsuzluklar var, hatta aktif o¡larak izlenme satan biri bana ulaşıp "epey bir kanalım red yedi, youtube bu sistemi çözmüş olabilir" diye mesaj attı. Bende de özgün muhteşem kanallar red yedi.

Son olarak deneyip onay alanlar olursa beni etiketlerler ise memnun olurum izlenme alıp çöpe çok para attım yakın zamanda daha da kaybetmek istemiyorum

Evet hocam, bazen pc basinda olmadigimda yazanlar oluyor, gec donus olmamasi icin arkadasla yaptirdik ama kuruldugu gibi, zamanla duzenleme yaptiracagiz. Tesekkurler.

site sennmı hocam hayırlı olsun.. aklımızda bulunsun

NOT: Konudaki organik izlenim yazilari kaldirildi, izlenim alip onaya gonderdigimiz kanallarda para kazanma acilirsa konu altina ekleyecegim. izlenimlerden memnun kalmadigimda satisini kaldiracagim. kendi kullanmadigimiz servislerin satisini yapmiyoruz. o yuzden panelde onlarca servis abone like yorum gibi bulunmasina ragmen eklemedik.

Izlenimle onay alinamamasi sistemin kotulugn gostermsz bnce duydugma gore.bu ara koronofan izlenimlere onay olayina robotlr bakiomus

tesekkurler hocam, sonucu bekliyoruz, bol kazanclar.
izlenim alında ve 2 kanal ile başvuru yaptım neticeyi buraya yazacam :)

---------- Spam Engelliyici 11:42 ---------- Önceki Mesaj 11:38 ----------

Izlenimle onay alinamamasi sistemin kotulugn gostermsz bnce duydugma gore.bu ara koronofan izlenimlere onay olayina robotlr bakiomus

Kanalınız incelenirken kontrol edilenler
İnceleme ekibimiz, kanalınızı en iyi temsil eden içerikleri kontrol edip bunların politikalarımıza uygunluğunu değerlendirir. İnceleme ekibimiz, her videoyu kontrol edemeyeceğinden kanalınızdaki şu unsurlara odaklanabilir:

Ana tema
En çok izlenen videolar
Yeni videolar
İzlenme süresinin büyük kısmı
Video meta verileri (başlıklar, küçük resimler ve açıklamalar dahil)
Yukarıdaki örnekler, inceleme ekibimizin değerlendirebileceği içeriklerin yalnızca bir kısmını içerir. Kanalınızın politikalarımıza her yönüyle uygun olduğunu görmek için inceleme ekibimizin kanalınızdaki başka bölümleri de kontrol edebileceğini unutmayın.

Onay sureci ozgun kanallar icin bile bazen cok uzun ve olumsuz olurken, rasgele spam kanallarda olumlu olabiliyor. Dediginiz gibi bazen manuel bazen de otomatik sanirim onay sureci.

Kendi kanalıma 4 bin saat izlenim satın aldım 800 saat fazladan gelmiş :)
b8407390d534775722a53513c414f88a.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri