Yaklaşık 20 gün önce ödemeyi geçtim.bayramdan sonra siparişleri teslim istedim.lakin 1 haftadır istememe rağmen hala sunucularım teslim edilmedi.bayramın 2.günü dediler geçiştirdiler.bayram sonrası dediler sonra hat mevzusu çıkarttılar.hafta sonu dediler yaklaşık 2 gündür skypede çevrimdışı.yok hatları yükselteceklermiş yok şuymuş buymuş.İade istedim ama skype girmiyor.v.d numarasını incelettim hazret adına kayıtlı birisiymiş.bgsistemin alt yapasını kullanıyormuş falan.Neyseki tüm konuşmayı baştan aşağıya herşeyi kayıt altına aldım.1 hafta içinde dönüş olmazsa bilişim v.s nereye gitmem gerekiyorsa gidip 250 tlmi kurtacağım.Buradan başka üyeliği varsa ona sesleniyorum.Paramı geri iade istiyorum aksi taktirde nereye gitmem gerekiyorsa gidip o paramı çatır çatır geri alacağım.
---------- Spam Engelliyici 13:24 ---------- Önceki Mesaj 13:05 ----------
Ayrıca bu konularda bilgili birilier var mı ? Şuan elimde v.d numarasından bilgileri sorgulatıp tüm konuşmaları banka ödeme bilgilerinin resimlerini v.s aldım.dönüş olmadığı taktirde tam olarak nereye başvurmalıyım arkadaşlar ?
---------- Spam Engelliyici 13:24 ---------- Önceki Mesaj 13:05 ----------
Ayrıca bu konularda bilgili birilier var mı ? Şuan elimde v.d numarasından bilgileri sorgulatıp tüm konuşmaları banka ödeme bilgilerinin resimlerini v.s aldım.dönüş olmadığı taktirde tam olarak nereye başvurmalıyım arkadaşlar ?