siteye tıkla oku arastır kardes
allah razı olsunda kardeşim bu sitede cevap verilceğinide sanmıyorum neden site boş yani kimse ilgilenmiyor konu paylaşımı yapamıyorum nedenınıde bılmıyorum yani adamlar işin para kısmında kendileri kırıyor benım makınam kırık ben oyun yüklemek için konu açtım ve bunu usbden yapabilirmiyim soru işareti

genede teşekkürler
---------- Spam Engelliyici 17:24 ---------- Önceki Mesaj 17:19 ----------
ps3 kırıksa taşına bilir hdd yi fat32 formatına çevir sonra oyunları rardan klasöre çıkart sonra taşına bilir hdd ye GAMEZ diye klasöer aç o klasörün içine at ama oyun klasör içinde olsun misal oyun xman xman GAMEZ>xman>oyundosyaları şeklinde sonra oyunları açmak için kırıkdemiştin pacman flana öle birşey wardı onunla oyunları açarsın bağzı oyun dosyaları büyük oluyor fat32 odluğu için atamıyorsun onunda yolu wardıda aklımda değil bağzı oyunlar ps3 ün hdd sine atınca çalışır aklında olsun ps3 ün hdd ye nasıl atıcam dersen kablo ile bağlayıp atıcaksın ama nadir öle oyunalr denk gelir tavisyem taşına bilir hdd
Kardeşim benimki içinde zaten harici değl ben içindekine atmayı soruyorum makale şöyle söylüyor CFW Yüklü PS3'de Dahili HDD'ye Oyun Yükleme ve Oynama
Merak edilen veya daha kötü bir ifadeyle harici diski olmayan kişilerin ihtiyacı olan durum da bu. PS3'ün içine nasıl oyun yüklerim ve nasıl oynarım sorusu var akıllarında. Hak verelim. Şöyle ki, 1TB dahili hafızaya sahip bir makinenin harici diske ne ihtiyacı olur ki? Bizde var böyle bir tane. Kalın kasa ve içindeki disk 1TB olarak değiştirildi. Her şeye yetiyor.
Konuyu saptırmadan devam edelim. Dahili diskin yapısı harici diskten farklı görünür. Yani bazı sistem dosyaları da burada mevcut. Ama bir baktığınızda hemen bir şey dikkatinizi çekecek. O da MultiMAN'ın oluşturduğu GAMES klasörü. (MultiMAN'ı kurmuş olduğunuzu varsaydık)
Aynı harici'ye atar gibi, bir USB flash bellek yardımıyla oyunlarınızı bu klasöre, yukarıda anlattığımız klasör yapısıyla atıyorsunuz. Bunu MultiMAN'ın mmOS'unu kullanarak yani onu açtıktan sonra oyun ekranından üçgene bastığınızda gelen masaüstü ekranından yapabilirsiniz. Yuvarlağa basıp usb'den kopyalarsınız ve GAMES klasöründe boş bir yere yine yuvarlak ile basıp yapıştır dersiniz. Ve basit bir şekilde MultiMAN'dan açıp oynuyorsunuz. Hiçbir şey değişmiyor hariciden oynamaya göre.
Tabi tek bir şey var, "bende flash disk yok nasıl atacağım?" diyen olmuştur. Bunun için bilgisayar ile ps3 ftp bağlantısı yazımızı inceleyebilirsiniz. Bilgisayarınız ile konsolu bir ethernet kablosu ile bağlayabilir, oyunları ftp ile bağlanarak basit ve hızlı bir şekilde cihaza atabilirsiniz.