PS3 te GTA V oynayıp Tv görüntüsünü kayıt etmek

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Nasıl oluyor? Gta V alıcam playstation a ve videolar çekmek istiyorum, ama Tv de Ps3 ile oynadığım oyunu nasıl kayıt edebilirim bilen var mı?

Capture card , tv kartı gibi bişe alıyosun galiba tam bilmiyorum fakat bu şekil okumuştum fiyatı da 200-300 lira olabilir.

Bende profesyonel makina varda şöyle geriden ekrana doğru koysam diyorum oda salakça olur ama, ps3 hd kaydedici cihazlar en kötüsü 150 - 200 dolar.

Youtube da Ps3 üzerinden oyun oynayıp kayıteden çok kişi var nasıl yapıyorlar acaba

---------- Mesaj saat 16:48:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:47:08 civarında gönderildi. ----------

Acaba bazı oyunların içinde youtube desteği oluyor kayıt ediyor youtube için oyunu GtaV te var mı böyle bişi acaba

Ya da ps3 uygulamları var playstation store da orda bakmak lazım böyle birşeye araştırıcam bakalım

Youtube da Ps3 üzerinden oyun oynayıp kayıteden çok kişi var nasıl yapıyorlar acaba

---------- Mesaj saat 16:48:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:47:08 civarında gönderildi. ----------

Acaba bazı oyunların içinde youtube desteği oluyor kayıt ediyor youtube için oyunu GtaV te var mı böyle bişi acaba

Ya da ps3 uygulamları var playstation store da orda bakmak lazım böyle birşeye araştırıcam bakalım

bir kanal vardı dediğin şekilde çalışıyo
capture hakkında da bir videosu vardı kanalı bulabilirsem atarım sana [MENTION=1316]Alex[/MENTION]

aslıda şöyle yapabilirsin. sen HDMI kablosu alıp tv deki görüntüyü pc ye aktarabilirsen pc den masaüstü videosu çekme programıyla kaydedebilirsin diye tahmin ediyorum :)

SERVET CAREY - YOUTUBE - GRUP - DİN - SONY - YouTube 15.30 dan sonrasına bak buradada ,

Avermedia Gamecapture HD Kalite Denemesi :D - YouTube

bu cihaz işte o 300 liraya satıyormuş fakat bu kalitenin çok çok üstünü yakalayanlar var.

---------- Mesaj saat 17:06:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:05:47 civarında gönderildi. ----------

aslıda şöyle yapabilirsin. sen HDMI kablosu alıp tv deki görüntüyü pc ye aktarabilirsen pc den masaüstü videosu çekme programıyla kaydedebilirsin diye tahmin ediyorum :)

ben onu denedimde ps3 den hdmı ekran görüntüsünü pc ye alamamıştım.

kasteddiğim kanal ve videolar bunlardı :)

az önce gene bi video yayınladı baya tutuluyor bu kişide gerçi yaşıda var 32 ama baya eğlenceli biri :D oyunu almak kolayda bu cihaz işi sıkıntı daha ucuz bi yolu olmalı fakat kalitede iyi olmalı.

---------- Mesaj saat 17:32:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:13:24 civarında gönderildi. ----------

Avermedia Game Capture HD (C281) - Bilgisayar - Hepsiburada.com

buda cihaz

Best Solution to record Xbox 360/PS3 without PC - AVerMedia Game Capture HD - YouTube

Avermedia nın capture ürünlerine bakabilirsin bende Dark Crystal hd var konsoldan görüntü kaydetmek için üretilmiş.

normalde lcd Tv lerde canlı yayını film olarak kayıt edilebiliyor o niye kayıt edilmesin ?

beyler konuyu hortlattım yeni konu açmak istemedim ama söylemesi ayıp ben yeni bir tv aldım. kumandada record tuşu var. 1 tblık harici diski tv ye bağlasam oyun esnasında record tuşuna bassam kayıt edermi acaba. niye denemiyorsun o zman diyen olursa harici diskim yok şu anda, 8 gblık flashdiski tvye yerleştirip herhangi bir programı kayıt etmek için record tuşuna bastığımda daha yüksek kapasiteli bir harici disk takın diyor tvye. Televizyon LG ,daha önce böyle kayıt yapan oldumu? Game captureların fiyatı oldukça yüksek. Oyun çalışanlar için önemli bir konu olduğunu düşünüyorum. Teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri