PS4 yada PS3 Takaslı Nikon D3200 Kit 24mp 18-55 Lens Fotoğraf Makinesi

• Kullanıcı cecenistan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar

cecenistan

Yasaklanmış

Nikon%20D3200%2005.jpg

GET 3 TAKSİTLİ DİREK SATIŞ: http://www.sahibinden.com/ilan/alis...slr-djital-fotograf-makinesi-185895818/detay/

5 Ay önce satın alınmış fotoğfar makinemi başlıkta belirttiğim PS4 yada PS3 Takaslı olarak düşünüyorum gerek cihazin kapasitesine gerek aksesuarlarına göre kafa kafaya yada üstüne para alarak vermek istiyorum arkadaşlar.

VatanComputer'den aldım 14.08.2014 tarihli garantiside devam ediyor bilindiği üzere 2 yıl totalde.

NIKON D3200 KIT 18-55 mm 24.2 3" LCD EKRAN SLR DIJITAL FOTOĞRAF MAKİNESİ

Genel Bakış
Güçlü ve kullanımı inanılmaz derecede kolay olan D3200 ile anlarınızı kutlayın.

24,2 megapiksel CMOS sensörü ve Nikon’un güçlü EXPEED 3 görüntü işleme sistemi ile donanımlı olan bu SLR çarpıcı fotoğraflar ve Tam HD D filmler sunar.

Nikon’un Basit Modu size çarpıcı sonuçlara nasıl ulaşacağınızı birkaç basit adımla göstererek, kullanmaya başlamanızı kolaylaştırır. Örnek görüntüler ve kolay anlaşılan yönergeler, her zaman istediğiniz türden yüksek kalitede fotoğraflar ve filmler çekmenizi sağlar.

Hayatı zengin ayrıntılarda yakalamanın büyüleyici bir yolu olan D3200, görüntüleri doğrudan fotoğraf makinesinden akıllı bir cihaza göndermenize de izin verir, böylece fotoğraflarınızı ve filmlerinizi anında paylaşabilirsiniz.

Garanti: 24
Ağırlık: 509 GR
Ekran Boyu: 3 inch
Pil Çeşidi: EN-EL5 PİL
Video Çözünürlüğü: 1920 x 1080
Fotoğraf Hassasiyeti: 24.2 Megapiksel
ISO Hassasiyeti Otomatik (100-6400)
LCD: Var
Desteklenen Hafıza Kartı: SD,SDHC,SDXC
Resim Formatı: JPEG,RAW
Beyaz Ayarı Dengesi:
Tipi: DSLR

SIFIRDAN FARKSIZ DİYEBİLİRİM Kİ FARKIDA YOK ZATEN TAMAMİYLE ALDIĞIM GİBİ MUHAFAZA EDİYORUM ŞUANDA SAKLI AMBALAJINDA.
shutter sayısı rastgele çekimleride sayacak olursak maximum 5k var yoktur.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri