Psikolojim iyice bozuldu

• Kullanıcı Ozsoy05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Ozsoy05

Kayıtlı Üye
Bu youtube işine girdim bende herkes gibi ama yok abi kazanç yok yok Allah yok. Sinirden kendimi yiyorum bir yerlere çatıyorum. Youtube kızıpğetrafımdakilere patlıyorum yeri geliyor kavga edecek kadar ileri gidiyoruz. Bugün üniversitede arkadaşıma patladım.

Forumda bir takım programlar yazdım bir takım arkadaşlar hemen gelip ben sana yardıme derim merake tme gibi dert etme gibi sözlerle beni teselli ettiler bir nevi programlar bitti suratımıza bakan yok ama olsun düşmez kalkmaz bir Allah.

Anladım ki kimseden fayda yok kimseden!

Senle aynı durumdayım kardeşim merak etme yalnız değilsin hergün inan 2 haftadır 12 saatim gidiyor her kanala 100 video atıyorum zamanım gidiyor kazaç 0,03 $ bende etrafımdakilere kızıyorum ama olmayınca olmuyor.Zaten çok kazananlarında yardım ediceği yok.

Hocam bu kadar kafana takmanın ne alemi var çevrendekileride etkiliyormuşsun olmuyorsa zorlama herşey youtube değil ya millet köpek gibi çalışıyor 800-900 liraya

ama şimdi severall abi öyle diyince adamlar 3 bin $ kazandığı adsense hesabı görünce hırslanıyor insan sonra ben niye kazanmıyorum diyorsun o nasıl kazanıyor.

yalnız değilsin kardeşim o yzuden bugun bıraktım

haydaaaa...herkes dukkan açar ama herkes kazanamaz... rolantiye bırak.. kanalları aç adsenseye bağla çek git diğer kanalları aç... etıket ve video isimleri güncel olsun sorununuz yukledıgınız video yu kımse aramıyor. aranmayan gosterıme gırmıyor...
ben burdna anladım sorununuzu :D
video adı duncel ve aranacak bir başlık olsun.ç saçma sapan abuk subuk olmasın... eğer ciddi site face takıpcın varsa isteidğini yaz video başlıgına... kolay gelsın..

ama şimdi severall abi öyle diyince adamlar 3 bin $ kazandığı adsense hesabı görünce hırslanıyor insan sonra ben niye kazanmıyorum diyorsun o nasıl kazanıyor.

Hocam parayı bu kadar hayatınızın mihenk taşı haline getirirseniz olmaz.Kimi 10 tl hayırsız 1000 tlden iyidir.Bizim için neyin iyi olucağını bilemeyiz, bu kadar kafanıza takmanın hiçbir anlamı yok ayrıca bir videonuzun patlamasına bakar belli olmaz o işler bir iyi kategori bulur paşa paşa ilerlersiniz.Yapmayın gözünüzü seveyim klişe olucak ama paradan çok daha değerli şeyler var

Mert daha başlayalı 1 haftan olmadı sabırsız buluyorum seni

Hocam parayı bu kadar hayatınızın mihenk taşı haline getirirseniz olmaz.Kimi 10 tl hayırsız 1000 tlden iyidir.Bizim için neyin iyi olucağını bilemeyiz, bu kadar kafanıza takmanın hiçbir anlamı yok ayrıca bir videonuzun patlamasına bakar belli olmaz o işler bir iyi kategori bulur paşa paşa ilerlersiniz.Yapmayın gözünüzü seveyim klişe olucak ama paradan çok daha değerli şeyler var

Hocam doğru diyorsun evet öylede para geçicidir ama bir öğrenci içinde çok önemlidir şimdi dershane başladı yarın başlıcak her ay 60 tl yol parası+100 tl yemek +400 tl dershane taksiti aylık bir 600-700 tl kazansam masrafım olmasa onu istiyorum ailemden istemek zoruma gidiyor hem onlarıda zor duruma sokmak istemiyorum o yüzden çok gerekli umarım anlamışsınızdır bende bir hevesle youtube çok para kazanacağımı sandım ama nafile gene olmadı :(

Hocam doğru diyorsun evet öylede para geçicidir ama bir öğrenci içinde çok önemlidir şimdi dershane başladı yarın başlıcak her ay 60 tl yol parası+100 tl yemek +400 tl dershane taksiti aylık bir 600-700 tl kazansam masrafım olmasa onu istiyorum ailemden istemek zoruma gidiyor hem onlarıda zor duruma sokmak istemiyorum o yüzden çok gerekli umarım anlamışsınızdır bende bir hevesle youtube çok para kazanacağımı sandım ama nafile gene olmadı :(

Ne kadar oldu başlıyalı ? Zamanla artar gelirler attığın videoların izlenmesi her geçen gün artıcağı için buna paralel olarak kazancında artar, sen elinden geleni yap hayırlısını iste Allah muhakkak yardım eder bu sıkıntıları Zamanında herkes yaşadı bunlar ilerde hatırlayıp güleceğin anılar mantığı kaptığın zaman hedeflediğin miktarı alıcaksndır.Öyle 2-3 haftada hemen olmayabilir

Ne kadar oldu başlıyalı ? Zamanla artar gelirler attığın videoların izlenmesi her geçen gün artıcağı için buna paralel olarak kazancında artar, sen elinden geleni yap hayırlısını iste Allah muhakkak yardım eder bu sıkıntıları Zamanında herkes yaşadı bunlar ilerde hatırlayıp güleceğin anılar mantığı kaptığın zaman hedeflediğin miktarı alıcaksndır.Öyle 2-3 haftada hemen olmayabilir

ben yukarda ik mesjaımda tek bir konudan yakınmıyorum iki konudan yakınıyorum akzanç zamanla olacak inşAllah.

Mert milletin işi gücü var yazılım aldıktan sonra sürekli seninle mi konuşsunlar knka kaldı ki biz her vakit konuşuyoruz yardım da ettik ya sana bişi olursa yine sor

Çok sabırsızsınız .Benim kanalın biri ilk başlarda günde 0,03$ bir ay sonra falan günlük 8-9$ çıktı.Güncel olmayan videolar zamanla hit alıyor tık alıyor

ben ocak ayında başlamıştım 12 dolar yaptım sonra kanal telifden kapanınca bıraktın ağustosta tekrar başladım şimdi 400tl çekicem mesela.Pes etme ve çok video çok para değil bunu bil :)

Kimin size ne vaatler verdigini bilemem ama sonucta bir urun sattiniz.O kisiler de emeginizin karsiligini odeyerek o urune sahip oldular..Kazanci iyi olan cogu kisi belirli yontemler deneyerek,emek sarfederek gelistirdikleri yontemlerle birseyler yaptiklari icin,bu tur bir yardimi da ancak ve ancak emeklerine bictikleri para karsiliginda destek vermeleri normal olanidir.Bir nevi know-how gibi dusunebilirsiniz..Tabii bunun pahasini belirlemek,kisinin kendi gorusune baglidir.Yani 5000 TL de isteyebilir,10000 TL de isteyebilir..

Bu anlamda, insanlarin "ben sana yardim ederim" laflarinin altinda da kendilerinin gelistirdikleri yontemleri vermelerini de beklemeyin..

Bol kazanclar..

Programcisin youtube dan para kazanmaman imkansiz. Ilk isin otomatik video ceken ve liveleak gibi sitelerde imleyen bi progrqm yazmak. Isini otomwtiklestirmis olursun. Facebook da dq imleme yaptirirsin. Sayfa satin al bol bol. Ayda 3k rahat kazanırsın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri