psvlilerin aşagıladığı dilenciler bakın kim çıktı

designer

Kayıtlı Üye
Hepinizin Bildiği Üzere Psv Taraftarı Dilencelere Para Atıp Onlarla Alay Ediyordu Bu Olay Basına Yansıdı Ve Tepki Topladı Basına Mülteciler Diye Yansıyan Haberin Aslının Öyle Olmadığı Ortaya Çıktı Dilencileri Madrid Meydanında Haluk Levent Buldu Ve Bu Dilencilerin Türk Olduğu Ortaya Cıktı Evet Yanlış Duymadınız Beyler Türk Diye Lanse Ediyorlar Kendilerini Ülkeye Suriyeli Mülteci Alımından Sonra işleri Bozulan Yurdum Cingeneleri Avrupaya Acılmış Ve Soluğu ispanyada Almış Bildiğiniz istanbul Cingenesi Haluk Levent Neredensiniz Diye Soruyor Türkiye Soğanlıktanız Diyor ispanyollar Soruncada Türkiyeden Geldik Diyolar Ve En Çok Canımı Sıkan Kendilerine Türk Diyip imajımızı Zedelemeleri Düsünebiliyor musunuz Avrupada ki imajımızı Bu Dilenciler Yüzünden Yerlerde
kaynak:psvlilerin aşagıladığı dilenciler bakın kim çıktı | MngHaber

kaynak neresi?Kendi siteni sormuyorum

kaynak mng haber mi? hangi muhabirin gidip olayı öğrenip Türkiye'de ilk defa senin yayınlamana izin verdi? bana hit kazanmaya çalışıyormuşsun hissi verdi, umarım düşündüğüm gibi değildir.
hit kazanma çabam asla yok hocam sitede reklam yok zaten para kazanmıyorum

Bunun gibi bir haber 3 gün önce olmuştu sanırım. Güzel habercilik.

amacım çok farklı hocam normal bir haber sitesi değil zaten bu site

Haber işine girmeseydin keşke farklı kategoriler vardı.

Sitene kısaca göz attım, deep web den alıntıladığın ampute kız çocukları resmini gördüm ve kapattım. O paylaşım hiç hoş olmamış. Bu tarz şeylerle meşgul olup beynini bu yaşta köreltme.
haberi okumayip bana bunlari diyorsunuz ya direk siz resimlere bakin zaten yazilari okumayin sonra böyle konuya mesaj atin anca sonra türkiye neden gelişmiyor dersiniz

Tüm yazilari okuttum hatta kopyalayip 3 5 kisiye gönderdim sence Şimdi Türkiye'nin gelişmesine yardımcı oldummu ?
Benden 9 10 yaş ufaksin ister abi ister kardeş ,istersen ciddiye al istersen alma , bu devam ettiğin yol sadece güzel günlerini harcayarak ziyan ediyorsun.Sana hiçbirsey kazandirmaz aksine başını sikintiya sokarsin .

haberi okumayip bana bunlari diyorsunuz ya direk siz resimlere bakin zaten yazilari okumayin sonra böyle konuya mesaj atin anca sonra türkiye neden gelişmiyor dersiniz

O yazıdan öğrenilecek şey nedir? O yazıdakiler Türkiye' yi geliştirecekse hiç geliştirmesinler.

Okudum adamım merak etme. Bir doktorun küçük kızları nasıl kesip biçip insanlara seks kölesi olarak sattığıyla alakalı saçma sapan yazılar.. Sen böyle paylaşımlar yaparak ülkenin gelişimine katkıda bulunmaya devam et, eleştirdiğim için de beni maruz gör :)

Haberi kaldırdığın için de eline sağlık.

sitede imla kuralları çok. ilk olarak haber sitelerinden haberleri laıp özgünleştirip imla kurallarını öğren google çok önem veriyo bu konuya

Yaşınız Kaç acaba? Sadece merak ettim:)

Büyüklük medeni olmayı gerektirir.Kimse burada yaşına kasıt akıl vermesin bu arkadaşa.Daha yolun başında olabilir.Ama hiçbirşey tecrübe etmeden öğrenilmiyor.Kişilerin önü kesilerek yol yordam öğretilmez.Hele ki bu arkadaş gibi kişiyi küçük düşürerek hiç öğretilmez.

Muhakkak ki başvurduğu bu yolda profesyonel biri değil.Ama eminim ki bizlerin yaşına gelince daha çok şey öğrenmiş olacak.Sizler varın düşünün o yaşta ne yapıyordunuz ?

Konuya tepkili oluşumun sebebi, birilerinin yol yordam yerine akıl hocalığı taslaması.

Büyüklük medeni olmayı gerektirir.Kimse burada yaşına kasıt akıl vermesin bu arkadaşa.Daha yolun başında olabilir.Ama hiçbirşey tecrübe etmeden öğrenilmiyor.Kişilerin önü kesilerek yol yordam öğretilmez.Hele ki bu arkadaş gibi kişiyi küçük düşürerek hiç öğretilmez.

Muhakkak ki başvurduğu bu yolda profesyonel biri değil.Ama eminim ki bizlerin yaşına gelince daha çok şey öğrenmiş olacak.Sizler varın düşünün o yaşta ne yapıyordunuz ?

Konuya tepkili oluşumun sebebi, birilerinin yol yordam yerine akıl hocalığı taslaması.

katılıyorum bende size daha genç arkadaşımız yolun başında ancak eleştirebiliriz. yada büyükleri olarak ona tecrübelerinizden bahsedebiliz..

hevesini kırmamak gerek

ben bu haberi bir kaç gün önce Twittirda gördüm haluk leventin kamerasından çekilmiş bir videoydu. Haber gerçek Gayet güzel türkçe konusuyorlar hatta bir ilin ilçesi olan soğanlıya selam gönderiyorlardı Adanaydı heralde türkçeleride güzeldi...
Ben tartışmayı anlamadım haber yazısını kötü yazdığı içinmi yoksa Türk olduklarını söylediği içinmi eleştiriliyor arkadaş..
1. seçenek ise 7 yıl önce film işine başladıgımda altyazısı henüz çıkmamış orjinal dil filmleri TR dublaj diye veriyordum zamanla öğrendim oda öğrenir heralde
2. seçenek ise karışmıyorum abi bu tür konular hassas konular hemen kavga çıkabiliyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri