PTC Sitelerine Kesin Başlangıç :) .

kubmarley

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.coinskop.com
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır düşündüğüm , tartıştığım ve araştırdıgım internetten para kazan yollarında kesin sonuça varmış bulunuyorum . Bugunden itibaren ptc sitelerine başlıyor olacağım .
Nedeni ;
Youtube çok fazla guncellendiği ve her gecen gün yeni yasaklar kısıtlamalar özgüne sürüklüyor . Özgün çalışmaya ne zamanım var nede değişik bir özgün fikri var . Kanal sıkıntıları sahte telifler can sıkıyor ve yoruyor bunun için Youtubeye yeniden başlamıyacagım .
Dailymotion sahip değişikliği olmuş guncellenmesi ve youtubeye rakip olma yoluna çıkması için zamana ihtiyaçları var ama dailymotion kazanç sistemine zamanı gelince başlayacağım .
Yazılımdan yürüme konusunda arkadaşlar öneride bulunmuş ama yazılımda türkiyede para yok arkadaşlar karın doyurmuyor şahışa yazılan programlar he şöyle bir yol var kendi fikirlerini projelerını yaparsan çok güzel paralar kazanırsın ama tabi bunada ekip çalışması gerekıyor programlama tek kişi ortamsız makarasız bunaltıyor .
İnternetten ürün satışı yapmayı düşündüm ama bunada vergi levhası lazım fatura kesilmesi gerektiği için daha farklı bir yolu yok .

PTC NEDİR : PTC açılımı Paid to Click yani tık başına ücret veren sitelerdir . Bu tür sistemlerde referans üyelik oldukça önemlidir . PTC sistemlerinde bir başka tehlike ise ödeme yaptığı ülkelerde Türkiye yoksa ödemeniz gelmez ve o kadar para öylece kalır . PTC aslında göründüğü kadar basit bir sistem değildir referans çok önemlidir bazı kişiler referans bulamadıkları için normal siteden referans kiralarlar onların tık paraları belli oranda bize de gelir .

Bu sistem scammerler haricinde belli başlı çok fazla sayıda guvenılır siteler var site basına baslangıcta gunluk 20 cent para kazanıyorsun 1 sıte basına kullandıgın zaman toplamda 3 dakika , 10 site ile çalıştığını dusunursen toplamda harcadıgın zaman 30 dakıka kazandığın para 2 dolar . 30 dakikada 2 dolar çok güzel para bence yaptığın kafa karıstırıcı her hangi bir olayda yok . Sadece reklama tıklayıp siteyi kapatıyorsun sadece . Gun gectıkce çıkan reklamlar fazlalaşıyor ve tıkladığın sitelerin cent olarak bazı artıyor günlük bir siteden 20 30 dolar alan arkadaşlar var yine aynı şekilde 3dakikada alıyorlar bu meblaları . Aynı zamanda etrafındaki arkadaşlarını davet ettiğinde onların kazandıgının bır kısmını sende kazanıyorsun mesela o gunluk 2 dolar kazanıyorsa sen %50 sını 1 dolarını kazanıyorsun . 10 kişi toplasan + 10 dolar kazanıyorsun yine 3 dakikada zaman fazlalığı yok . Birde kazandığın parayı aynı zamanda bulundugun ptc sıtesınde yatırım yapma avantajında var senın işin çalışan alabılıyorsun referanslar daha cok kazanman için diğer üyelerin kazandığına ortak oluyorsun . Tabi bu siteler gittikçe çoğalacak ekib olarak çalışır isek hem bunun uzerine yazılımlar uretiriz hem tecrubemız artar hemde kazancımız . Başın ağrımadan gunluk 30 dolar 80 90 tl az para değildir . Bu sıstemı youtube veya baska kazanc sıstemlerı uzerıne çalışan arkadaşlarda yapabılır cunku gunde site başına 3 dakıka harcıyorsun . Hemde kafa dağıtmış olursunuz .

Sistem hakkında daha çok bilgi kullanışı hakkında sorun yaşayanlar skype adresimi vereyim iletişime geçsinler . Refli ve refsiz linkleri veriyorum . Refli olanlarlarla ilk olarak ilgileneceğim . Birde refli olmanın bir guzel yanıda size üye istekleri grupları atabılıyorum aynı zamanda sizde gruplasmalar kurabılıyorsunuz . Şuanda 2 site ile ilgileniyorum . Her ödeme aldığım siteyide tek tek kullanıcılarla paylaşıcam . Hayırlı kazançlar

Refli Ojooo : Ojooo.com - Watching Ad - Sign up!
Refsiz Ojooo : Ojooo.com - Watching Ad - Sign up!
Refli monns : - Moons Watching Ad - Sign up!
Refsiz monns : - Moons Watching Ad - Sign up!

Arkadaşlar tabi sadece bu sistemle kalmıcam irtibat içinde olanlarla kafama yatan diğer kolay kazanç sistemleri oluncada paylaşıcam tekrardan kolay gelsin hayırlı kazançlar

Son düzenleme:
sen çok ters hareket ediyon hocam millet ptc ile başlayıp youtube ile devam ediyo sen youtube ile başlayıp ptc ile devam ediyosun ayrıca herkes ref arıyor kolay ref bulunmuyor tık başına 0.0001 dolar alacağıma giderim asgari ücretle bi işte çalışırım daha iyi (bence)

hocam youtube ne kadar kısıtlarsa kısıtlasın bence ptc işinden para kazanmak çok zor birşey.Youtub da tek video ile kazandığımı ptc den asla kazanamıcamı biliyorum.Ama yinede bol şans size.

sen çok ters hareket ediyon hocam millet ptc ile başlayıp youtube ile devam ediyo sen youtube ile başlayıp ptc ile devam ediyosun ayrıca herkes ref arıyor kolay ref bulunmuyor tık başına 0.0001 dolar alacağıma giderim asgari ücretle bi işte çalışırım daha iyi (bence)

Youtubenın hergecen gün spamı engellemeye çalıştıgının herkez farkında özgün çalışacak kadar vaktim yok . Ben programcı adamım nerede sistem kurulur para kazanılırsa orası benım için katkat daha iyidir . Param ödensin az veya çok önemli değil . Eğer para ödenmede bır sıkıntı yoksa başın ağrımıyo ise her gecen gun kendını gelıstırerek daha fazla para kazanırsın bu youtubede de böyleydi ama artık youtube kazanıyor biz kazanamıyoruz .

hocam youtube ne kadar kısıtlarsa kısıtlasın bence ptc işinden para kazanmak çok zor birşey.Youtub da tek video ile kazandığımı ptc den asla kazanamıcamı biliyorum.Ama yinede bol şans size.

PTC de artık her geçen gün gelişiyor çok fazla seçenekler yenılıkler çıkmaya başlamıs siteden kazandığın para ile ref alabılıyorsun mesela daha çok fazla seçenekler var . Yavaş yavaş atılmam gerekiyor ptcye youtube kafamı çok yoruyor ve sinirlendiriyor . Hiç gerek yok 100 200 dolar için bu şekilde hiç yoktan kafam rahat olucak :)

Youtubenın hergecen gün spamı engellemeye çalıştıgının herkez farkında özgün çalışacak kadar vaktim yok . Ben programcı adamım nerede sistem kurulur para kazanılırsa orası benım için katkat daha iyidir . Param ödensin az veya çok önemli değil . Eğer para ödenmede bır sıkıntı yoksa başın ağrımıyo ise her gecen gun kendını gelıstırerek daha fazla para kazanırsın bu youtubede de böyleydi ama artık youtube kazanıyor biz kazanamıyoruz .

Geçen yıllara göre kat be kat kazanıyorum. Biz kazanamıyoruz diye birşey yok kazanan çok daha fazla kazanıyor.

site taşıma wp kurma vs yaparım daha iyi :D

site taşıma wp kurma vs yaparım daha iyi :D

Tabi arkadaşım herkezin tecrubesi herkezin düşüncesi fikri kendine :) .

Benim youtubeye tekrardan başlamamın sebebi ekibimin olmaması herkeze tekrardan belirteyim :) . Kazanılmıyor demıyorum kazananlar elbette vardır ama ben ekipsiz youtubeden zevk alamıyorum kafamı çok yoruyor .

halaya mı kalkıyorsunuz ekipsiz olmaz diyorsunuz :D
neyse vazgeçirmeye çalışmayacağım,bir kişi bir kişidir ;)

Tabi arkadaşım herkezin tecrubesi herkezin düşüncesi fikri kendine :) .

Benim youtubeye tekrardan başlamamın sebebi ekibimin olmaması herkeze tekrardan belirteyim :) . Kazanılmıyor demıyorum kazananlar elbette vardır ama ben ekipsiz youtubeden zevk alamıyorum kafamı çok yoruyor .

anlıyorum bir ara bende sırf video atmaktan sıkıldığım için quiz kanal satışı yapıyordum :D

halaya mı kalkıyorsunuz ekipsiz olmaz diyorsunuz :D
neyse vazgeçirmeye çalışmayacağım,bir kişi bir kişidir ;)

Benim çalışma prensibim normal manuel yukleme yada hazır bot kullanmadıgım ıcın kendım yazdıgım ıcın ortam ve ekib çalışması gereklı oluyor.

---------- Spam Engelliyici 18:06 ---------- Önceki Mesaj 18:03 ----------

Sigarayı acilen bırakman lazım.

Gereksiz ve luzumsuz post atma hiç yoktan benim konularıma atma .

Bu arada skype eklemelerıne bakılırsa baya benim gibi düşenen arkadaslarımız var forumda. :) .

Son düzenleme:

[MENTION=11292]kubmarley[/MENTION]

Örnek ben... :)

Neredeyse 2 yıl PCT ile uğraştım... İşin aslını astarını en ince detaylarına kadar biliyorum. Ama PROBUX mağdurlarının en başlarında bende varım... Hiç yatırım yapmadan 2000 ref yaptım ve ilerliyordum ama site kapandı, paralar battı... İçeride birikmiş param ve dahada önemlisi 2000 refim uçtu gitti... Ama iyikide site kapanmış ve ben PTC işinden kurtulmuşum ki YOUTUBE işine geri dönüş yaptım... PTC den 1 yılda kazanacağımın kat kat kat fazlasını buradan 1 ayda kazanıyorum ALLAH'a ŞÜKÜR...

PTC işi hammallıktan ve zaman kaybında başka birşey değil...

Çok basit bir örnek vereceğim; Youtubede 1 video yükle ömür boyu kazanmaya devam et... Hiçbir şey yapma ve oturduğun yerden kazan ama PTC işinde 1 gün tıklama yapma altındaki reflerinden hiç bir şey kazanamassın ve ayda 10 gün tıklamasan zarar bile edecek duruma gelirsin... Bunlar rental refler için geçerli çünkü onları aylık para vererek alıyorsun... Aldığın paradan daha fazla kazanman lazım... Diref reflerin çok olacak ki o zaman birşeyler kazanabilirsin ama oda çok zor...

İşin aslı PTC mi aman aman kesinlikle uzak durun derim...

Ama şöyle bir durumda var eğer YouTube işini hiç yapamıyorsanız harçlık çıkarmak için yapılabilir... Ama PTC ile YOUTUBE yi kıyaslamak mı? İşte buna gülerim ben... :)

Biraz uzun oldu ama bu konuda çok tecrübeli olduğum için konuya değinmeden geçemedim...

BOL KAZANÇLAR...

Ptc calisacagima elime su alir yol kenarinda satarim daha iyi abi buz gibi var

[MENTION=11292]kubmarley[/MENTION]

Örnek ben... :)

Neredeyse 2 yıl PCT ile uğraştım... İşin aslını astarını en ince detaylarına kadar biliyorum. Ama PROBUX mağdurlarının en başlarında bende varım... Hiç yatırım yapmadan 2000 ref yaptım ve ilerliyordum ama site kapandı, paralar battı... İçeride birikmiş param ve dahada önemlisi 2000 refim uçtu gitti... Ama iyikide site kapanmış ve ben PTC işinden kurtulmuşum ki YOUTUBE işine geri dönüş yaptım... PTC den 1 yılda kazanacağımın kat kat kat fazlasını buradan 1 ayda kazanıyorum ALLAH'a ŞÜKÜR...

PTC işi hammallıktan ve zaman kaybında başka birşey değil...

Çok basit bir örnek vereceğim; Youtubede 1 video yükle ömür boyu kazanmaya devam et... Hiçbir şey yapma ve oturduğun yerden kazan ama PTC işinde 1 gün tıklama yapma altındaki reflerinden hiç bir şey kazanamassın ve ayda 10 gün tıklamasan zarar bile edecek duruma gelirsin... Bunlar rental refler için geçerli çünkü onları aylık para vererek alıyorsun... Aldığın paradan daha fazla kazanman lazım... Diref reflerin çok olacak ki o zaman birşeyler kazanabilirsin ama oda çok zor...

İşin aslı PTC mi aman aman kesinlikle uzak durun derim...

Ama şöyle bir durumda var eğer YouTube işini hiç yapamıyorsanız harçlık çıkarmak için yapılabilir... Ama PTC ile YOUTUBE yi kıyaslamak mı? İşte buna gülerim ben... :)

Biraz uzun oldu ama bu konuda çok tecrübeli olduğum için konuya değinmeden geçemedim...

BOL KAZANÇLAR...

Fikirlerin ve tecrubelerın için tesekkur ederim :) . Bende youtubeyle çok uzun sure çalıştım hatta forumda türkiyede kazananlar arasında ilk sıralardaydım ama daha sonrasında dediğim gibi real ekibim dağaldığı için youtubeyi bıraktım . Başlamakta istemiyorum çünkü ben yazılımcıyım ve hem yazılım geliştirmek hemde youtube kanallarıyla içeriğiyle ilgilenmek biraz beni yoruyor . Halaymı çekeceksin diyen arkadaşım ekibimde herkezin ayrı bir gorevı vardı biri yazılım geliştirirdi biri kanal açardı biri içerik bulurdu biri temizlik yapardı biri tekniklerle ve yeniliklerle uğraşırdı illegal le ugrasırdı vs vs . Gunluk 1 kanaldan sadece 350 tl aldığımızı hatırlıyorum bgbg yi tavana vurduğumuzu hatırlıyorum hatta arkadaşlar ınanmamıstı forumda canlı twdende gostermıstım :) . Çalışmalarımızı herkez merak ederdı ama kımsede kolay kolay gıremezdı öğrenemezdı herkez adam gibi adamdı çünkü öyle kişiler oldumu iş yürür olmadımı yurumez

Fikirlerin ve tecrubelerın için tesekkur ederim :) . Bende youtubeyle çok uzun sure çalıştım hatta forumda türkiyede kazananlar arasında ilk sıralardaydım ama daha sonrasında dediğim gibi real ekibim dağaldığı için youtubeyi bıraktım . Başlamakta istemiyorum çünkü ben yazılımcıyım ve hem yazılım geliştirmek hemde youtube kanallarıyla içeriğiyle ilgilenmek biraz beni yoruyor . Halaymı çekeceksin diyen arkadaşım ekibimde herkezin ayrı bir gorevı vardı biri yazılım geliştirirdi biri kanal açardı biri içerik bulurdu biri temizlik yapardı biri tekniklerle ve yeniliklerle uğraşırdı illegal le ugrasırdı vs vs . Gunluk 1 kanaldan sadece 350 tl aldığımızı hatırlıyorum bgbg yi tavana vurduğumuzu hatırlıyorum hatta arkadaşlar ınanmamıstı forumda canlı twdende gostermıstım :) . Çalışmalarımızı herkez merak ederdı ama kımsede kolay kolay gıremezdı öğrenemezdı herkez adam gibi adamdı çünkü öyle kişiler oldumu iş yürür olmadımı yurumez

Konuyu baltalamak gibi olmasın ama ille de Youtube'u bırakacağım dersen PTC yerine PPD öneririm :)
İnternetten para kazanma olayına tabi ki ben de PTC ile başlamıştım, en az 1 sene de uğraştım ama PPD'ye başladıktan sonra "PTC hamallıkmış" dedim. Daha önce hiç duymadıysan özetle dosya paylaşımı yapıyorsun. Hem sen yazılımcıyım diyorsun. Bu iş tam sana göre :D Ben Youtube Adsense olayına başladıktan sonra PPD ile ilgilenmiyorum artık ama kıyıda köşede kalan kırıntılardan aylık 200-300 dolar getiriyor hala. Gerçi çalıştığım zamanlarda da çok yoğun çalışmamıştım ama 3 sene gibi bir zamanda yaklaşık $60k kazanmışımdır geçimimi ondan sağlıyordum. Burada konum da mevcut

http://www.ytpara.com/farkli-kazanc-yollari/45716-ppd-ve-cpa-ile-online-kazanc-methodu.html

Düşünürsen Sharecash sitesini öneririm. Referans linkimle alt üyem olursan da sevinirim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri