PTT Kargo Rezilliği

FatihYT

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ayın 5inde bana bir kargo gönderildi ürün hala elime ulaşmadı. Gitti gidiyordan aldım sıfır risk sistemiyle ürüne onay verdiğim gibi para satıcıya aktarılacak ama 1 saat içinde kargo elime geçmezse sistem otomatik olarak onay verip parayı satıcıya aktaracak. Yolda ürünümün başına birşey gelmişse benden gidecek.

Son düzenleme:
Arkadaşlar ayın 5inde bana bir kargo gönderildi ürün hala elime ulaşmadı. Gitti gidiyordan aldım sıfır risk sistemiyle ürüne onay verdiğim gibi para satıcıya aktarılacak ama 1 saat içinde kargo elime geçmezse sistem otomatik olarak onay verip parayı satıcıya aktaracak. Yolda ürünümün başına birşey gelmişse benden gidecek. Ben pişman oldum siz olmayın son çarem bile olsa bir daha asla ptt ile ürün almayacağım
d7V4kL.png

Onay durdurma yapabiliyorsunuz. Yapamazsanız iade açın beklemede kalsın ürün elinize ulaşınca sorunum çözüldü dersiniz. Ayrıca ürün daha bu sabah dağıtıcıya verilmiş. 2 gündür ş.urfa içinde geziyor. kargo hareketleri normal görünüyor.

ürünü almadım de,beklet ödemeyi.gg destektende mesaj at gerekirse,para aktarılmaz sen almadan.ben son aldıgımda ggde sistem öyleydi,n11de hala böyle.

Onay durdurma yapabiliyorsunuz. Yapamazsanız iade açın beklemede kalsın ürün elinize ulaşınca sorunum çözüldü dersiniz.

Hocam satıcıyla görüşüyorum zaten yardımcı olacak da . Benim demek istediğim istanbuldan bile geçen hafta bir ürün aldım aras ile ertesi gün sabah elimde oldu ama ptt kargo 3 gündür bir kargoyu getiremediler.

Hocam satıcıyla görüşüyorum zaten yardımcı olacak da . Benim demek istediğim istanbuldan bile geçen hafta bir ürün aldım 2.gün elimde oldu ama ptt kargo 3 gündür bir kargoyu getiremediler.

Hareketler normal hocam ilçede olduğunuz için bir gün gecikmiş. normalde 2-3 gün zaten istanbuldan doğuya.

Ben de bu PTT yüzünden Aliexpress'ten alışverişi kestim. Çinden kargo kimi zaman 15 günde ilçeme kadar gelebiliyor ama aynı ilçedeki şube 15-20 gün kargoyu tenezzül edip eve getirmiyor. 20'den fazla siparişi hep kendim gidip almak zorunda kaldım.

Hareketler normal hocam ilçede olduğunuz için bir gün gecikmiş. normalde 2-3 gün zaten istanbuldan doğuya.

Bu sabah bir ürün siparişi verseydim yarın saat 11 gibi kapımda olurdu diğer firmalarla hocam. Ptt dışında bütün kargolar hemen getiriyor.

Arkadaşlar ayın 5inde bana bir kargo gönderildi ürün hala elime ulaşmadı. Gitti gidiyordan aldım sıfır risk sistemiyle ürüne onay verdiğim gibi para satıcıya aktarılacak ama 1 saat içinde kargo elime geçmezse sistem otomatik olarak onay verip parayı satıcıya aktaracak. Yolda ürünümün başına birşey gelmişse benden gidecek. Ben pişman oldum siz olmayın son çarem bile olsa bir daha asla ptt ile ürün almayacağım
d7V4kL.png

satıcıya gerek yok dırek gıttıdıyoru ara bekltıler sıkıntı olmaz.
bu dedıklerınız her kargo fırmasında oluyor malesef.. fazla oonemsememekten daha dogrusu asırı yogunluktan hıcbıseyı onemsemeden yapmaktan kaynaklanıyor

satıcıya gerek yok dırek gıttıdıyoru ara bekltıler sıkıntı olmaz.
bu dedıklerınız her kargo fırmasında oluyor malesef.. fazla oonemsememekten daha dogrusu asırı yogunluktan hıcbıseyı onemsemeden yapmaktan kaynaklanıyor

hocam yıllardır aras kargo ile çalışıyorum. MNG ve yurtiçi de birkaç defa kullandım ama bugün sabah vereceğim sipariş taş çatlasın ertesi gün bu saatte elimde olur diğer kargolarla . Şubeyi arıyorum saçma sapan cevap müşteri hizmetlerini arıyorum saçma sapan cevaplar. Bekliyelim bakalım.

Bu sabah bir ürün siparişi verseydim yarın saat 11 gibi kapımda olurdu diğer firmalarla hocam. Ptt dışında bütün kargolar hemen getiriyor.

Bu rezillik değil ki :) PTT diğerlerine göre biraz daha yavaş bu bilindik bişey zaten

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri