PTTye Pin Sorgulatma

• Kullanıcı Myliffe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Myliffe

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ikiyazar.com
Merhaba,

12 Martta pin'im yola çıkmıştı bunu pttye gidip nasıl sorgulatabilirim ad soyad ile mi adres ile mi ?

Merhaba,

12 Martta pin'im yola çıkmıştı bunu pttye gidip nasıl sorgulatabilirim ad soyad ile mi adres ile mi ?

hocam sana geçen konuda da dedim nisan 10-20 den önce gelmesi imkansız ötesi türkiye de olduğumuz için ama inatla konu açıyosun bu sabırsızlık iyi değil benden söylemesi daha şubat pinini alamayanlar var sabırlı ol biraz

15 günde pin gelen kimse görmedim bu zamana kadar. benimkiler min 1 ayda gelmişti. max 40 gün.

dostum barkodsuz geldıgı ıcın sorgulatamazsın en guzelı kımlık onaylatma benım yaptıgım gıbı :)

hiç boşuna pttye gitme barkod isterler

ben enişteye sordum pttci o bile bulamadı sen hesap et :D

:D Abi ben çok uğraştım yok olmuyor öyle bişey zaten bizim pttye ulaşmadı bile pin bende kimlikle onayladım 3. pini ister istemez sende öyle yap derim 2 ay bekle 3. pini isterken çak onayı gitsin yoksa derdi bitmiyor

ben hep kimlikle onaylarım ertesi gün ,iş işten geçtikten sonra postacı getirir pini :D

Bölge şubesinde dağıtımda çalışan PTT çalışanının nosunu alırsan onu sorgularsın, denendi işe yarıyor. :)

Sabırsızlıkla alakalı değil sadece merak ettim eğer 12-15inde gelmezse öyle yaparım nasıl yapılacağını sordum lütfen yani çok bilmişlik yapmayın olumlu cevaplar verin.. ne kadar konu açsam bir kaç kişi bilmişlik yapıyor bizi küçük görüyorlar lütfen böyle yapmayın sizde böyle yollardan geçtiniz bunu dikkate alın..

Sabırsızlıkla alakalı değil sadece merak ettim eğer 12-15inde gelmezse öyle yaparım nasıl yapılacağını sordum lütfen yani çok bilmişlik yapmayın olumlu cevaplar verin.. ne kadar konu açsam bir kaç kişi bilmişlik yapıyor bizi küçük görüyorlar lütfen böyle yapmayın sizde böyle yollardan geçtiniz bunu dikkate alın..

Seni en iyi ben anlıyorum heralde :D ama 1 aydan önce gelmez istediğin pin . Her zaman gelmiyorda mesela benim 12 şubatta yola çıkan pinim hala yok .Martta istedim tekrardan onunda en az 2 haftası var . Nisan ayı içerisinde tekrar isticem . 3. istemem olacak ancak 3. isteyişte artık hemen kimlikle onaylatma açılmıyor bi 20 günde onu beklicez +1 haftada ödemeyi . kazasız belasız alalım da bekleriz sorun değil ::rolleyes:

Seni en iyi ben anlıyorum heralde :D ama 1 aydan önce gelmez istediğin pin . Her zaman gelmiyorda mesela benim 12 şubatta yola çıkan pinim hala yok .Martta istedim tekrardan onunda en az 2 haftası var . Nisan ayı içerisinde tekrar isticem . 3. istemem olacak ancak 3. isteyişte artık hemen kimlikle onaylatma açılmıyor bi 20 günde onu beklicez +1 haftada ödemeyi . kazasız belasız alalım da bekleriz sorun değil ::rolleyes:

Yeni kanal açayım bari partnere bağlayım :D

adsense pinleri kayıtsız posta olarak geldiğinden sorgulama gibi bir imkan bulunmuyor.Geç gelmesinin sebebi de postayı gönderen merkezler çok beklettiklerinden oluyor.Normalde yurtdışı evrağı 1 ay içinde geliyor.Birde hiçbir postacı gelen zarfı önemli görmediğinden gelmeyebilir.Nerden biliyosun derseniz bende postacıyım ;)

(aslında bilseler önemli bişey bahşiş var ucunda kesin merkeze geldiği gün getirirler :)

Genelde kimlik ile onaylarsın ondan sonra 2 gün sonra posta kutunda görürsün. Şey gibidir bir otobüsü beklersin gelmez beklemezsin gelir ya o misali :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri