Quantum Mind AI Ytpara Özel

hocam dediklerinin her biri olabilir :) pdf kitapları yapay zeka ile hemen seslendirebilsek çok iyi olur

---------- Spam Engelliyici 19:40 ---------- Önceki Mesaj 19:28 ----------

bilgisayar güvenli değil diyor ben yine de kurmasını istedim ama programı çalıştırırken otomatik windows programı durduruyor

Uygulama Güncellemeyi yayınlayacağım grupta paylaşacağım

Uygulama güvenli değil uyarısı sağ tıklayıp engel kaldır dediniz mi

Güncelleme yayınlandı arkadaşlar

Free License : 057BB5DF-078118D4-3F6CD86B-B85AB66F
Download URL :
İNDİR

Sınırsız text to speech kullanmak için :

Ayarlar alanıda Quantum Mind AI Text to speech alanından dilediğiniz dildedeki modeli seçip indiriniz.
Örneğin Turkish - Fahrettin

Sol menüde Text to speech tıklayınız ve bu alanda çalışmalarınızı yapabilirsiniz

Son düzenleme:
Text to speecgh kullanımı

Öncelikle lisansı etkinleştiriniz.

Ayarlar : örneğin Turkish - Fahretttin modeli indir.

obzryyh.png

Sol panelden AI Text to speech --> TTS model Quantum Mind AI

ewe0t1x.png

ve Generate
Alınan Çıktıs Videosu

https://www.youtube.com/watch?v=SrzmFhbnPPc

Sınırsız ve Limitsiz oluşturabilirsiniz. İster Sesli kitap oluştur ister haber anlatımı ister eğitim

Son düzenleme:

obzryyh.png

ewe0t1x.png

ve Generate
Alınan Çıktıs Videosu

Sınırsız ve Limitsiz oluşturabilirsiniz. İster Sesli kitap oluştur ister haber anlatımı ister eğitim

tek seferde nekdrlık ses olusturabiliyor 10 dk lık 1 saatlik 10 saatlik gibi kelime limiti filan varmıdır ? genelde 7000 - 10000 gibi limitler var diğer yapay zekalarda. parça parça ses üretmek gerekiyor.

obzryyh.png

ewe0t1x.png

ve Generate
Alınan Çıktıs Videosu

modeli indiriyorum texti giriyorum olustur diyrum Succesfull yaziyor ortada kayıt yok . https://ollama.com/download/OllamaSetup.exe bu nedir bunu kurmamız mı lazım ?

modeli indiriyorum texti giriyorum olustur diyrum Succesfull yaziyor ortada kayıt yok . https://ollama.com/download/OllamaSetup.exe bu nedir bunu kurmamız mı lazım ?

Hocam az önce bilgisayarınızda kontrol ettiğimiz üzere Text to speech için max 1300 harf şekilde ekleyiniz sadece harf sayısına dikkat edin yeterlidir örneğin 10 bin kelimelik ses oluşturacaksınız 1300 1300 şeklinde olsun.

1300 Harf ingilizce Alba için 7 Dakika 30 Saniyelik Dakikalık sese tekabül ediyor

Ollama ise chat gpt tarzı sohbeti yüklüyorsunuz yerel kendi bilgisayarınızda sınırsız Chatlaşma yapabilir ve programda kullanabilirsiniz

Son düzenleme:
Eline sağlık ede 1 aydır indirip deneme yapacağım ama bir türlü fırsatım olmadı, boynuz kulağı geçmiş maşallah, eline emeğine sağlık ede :)

Hocam bu uyarı Quantum Mind AI yapay zeka modelini kullanmak için öncelikle model indirip seçmeniz gerektiği içindir yani ayarlar alanında Quantum Mind AI alan için Facebook yapay zeka modelleri gibi bir çok model mevcuttur sınırsız ve ücretsiz kendi bilgisayarınızdan kullanabilirsiniz Nvidia gibi yüksek orta veya yüksek modelo ekran kartınız olması çok iyi olacaktır

++

Kıymetli dostlarım TTS alanına güncelleme getiriyorum Böylece uzun uzun metinleri Ücretsiz ve sınırsız TTS çevirebileceksiniz

valla model indiriyor ama boş gözüküyor birşey seçmeme izin vermiyordu bilgin olsun

Ellerinize emeğinize sağlık çok teşekkür ederim.

---------- Spam Engelliyici 19:54 ---------- Önceki Mesaj 19:49 ----------

msm44go.png
uyarı verince kurmadım.

---------- Spam Engelliyici 20:57 ---------- Önceki Mesaj 19:54 ----------

Quantum Mind AI :
30 Dakikalık Videoyu 30 Saniyede oluşturabilirsiniz.
+Yapay zeka ile resim oluşturmayı destekliyor.Chat GPT Dall -E + Stability AI + Replicate + Pixabay +Cliprdop
Youtube upload api destekliyor.
Youtube zamanlama destekliyor, destekliyor
Facebook upload ve gelişmiş zamanlama destekliyor
Yapay zeka örneğin 20 başlıktan saniyeler içinde hikaye dökümanı oluşturup ses dosyasına dönüştürüp birleştiriyor.
ve Daha fazlası mevcuttur.

Camtasia :
30 Dakikalık Videoyu Kaç saniyede ayarlıyor ve yapıyorsunuz ?
-Yapay zeka ile resim oluşturmayı desteklemiyor!
- Video geçiş efekti destekliyor.
Text to speech Desteklemiyor
Text sorgu desteklemiyor
Youtube upload desteklemiyor
Zamanlama desteklemiyor
Facebook upload desteklemiyor

Toplu şekilde 50-100 fotoğrafı yapay zeka yardımı ile yeni görsel oluşturabiliyor muyuz ?
Ses dosyasını yeni seslendirme yapılıyor mu ?

[MENTION=42932]Android Türkiyem[/MENTION]; En iyi chat modeli hangisi.
Bazılarının boyutu epey yüksek.
Boyutu en yüksek olan en iyisimidir?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri