Queen Adlı Üyeden Şikayetçiyim

kazimsanver

Kayıtlı Üye
Öncelikle böyle bir konu açmayacaktım fakat bunu kendisi istedi. Yazdığı mesajlarla. Dün gece saçma bir konu yüzünden bana üslubuna dikkat etmeden mesajlar attı.Gereği neyse yapılmasını istiyorum.

Her şeyi geçtim son mesajındaki kişiliğime ettiği laf yüzünden bir yaptırım bekliyorum..

KONU : Para kazanması aktif kanal satışında fiyatları düşük tutmam..

[MENTION=11620]era[/MENTION]

Son düzenleme:
Forumlarda kurallar vardır piyasayı korumak açısından.ben ilk mesajda güzel güzel anlatmışım ama insan olana güzel konuşacaksın.dediğimin arkasındayım terbiyesiz herif seni.sana dedikki piyasa ölmesin ortada emek var.birde utanmadan mesajları koyuyorsun.sneim yazdıklarını okuyan benim yazıma karşı,haklı haksız ortaya çıkar.güzelce kardeşimle girdik sağlıcakla bitirdik edepli adam zaten buna edepli cevap verir sanane demez.senin terbiyesizce mesajlarına cevap dahi vermedim adamla dertleşirim adamla problem varsa çözerim.hadi sağlıcakla.sanırım bugün satış yapamadın dünkü konuyu bugün açtın.lütfen bugünlük benden alacaklar arkadaştan alsın.satamayınca sanırım böyle saldırıp banlatıp daha çok satma derdinde.arkadaştan alın sevinsin.yada ihtiyacı vardır.ben adamlığımdan ödün vermem böyle konuşarak ama sen biraz ibret alırsan belki birşeyler katarsın kendine.Allaha emanet ol [MENTION=11620]era[/MENTION] hocam eğer sorun varsa beni banla sorun yoksa adımın geçtiği bu konuyu silmeni istiyoeum lütfen kayıtsız kalmayın burada kavga istemiyorum çünkü

Son düzenleme:
Gerçekten kuruntularla yaşıyorsun sen. Olay üslup, ama sen kalkmış ''bugun kanal satamadım'' a getiriyorsun olayı.Lütfen önce bunun bi farkına var.İnsanlıktan adamlıktan bahsetmişsin bide bol bol. Eğer sen gerçekten insan gibi yazsaydın benden alacağın cevap ''sanane'' olmazdı.

Forumda ilk defa biriyle bir münakaşa yaşıyorum oda sırf senin cümleye suçlayıcı bir tavırla başlamandan dolayı.Bana daha düzgün bir dille yazsaydın emin ol sana cevabım çok çok daha yumuşak bir dille olacaktı.

Birde ben hayatımı burada 3-5 liraya kanal satarak 24 saat pc başında geçirmiyorum.Kalkıp bana emekten bahsetme.Gerçekten emek verdiysen sen 100 liradan sat ben 10 liradan satayım. benim sana ne zararım var ? Kısmet kiminse satışı o yapar.Herhangi bi rekabet içerisinde olmadım olmamda.Herkes kendi ekmeğine bakar.Kimsenin malında parasında pulunda gözüm yok.İsteyen istediği fiyatta satış yapar. Forumun genel amacı ''satış'' olsaydı bu söylediklerin tamamen geçerli olurdu. Fakat forumun amacı tamamen satış değil.

Son olarak tek derdim sadece üslubundu. Hala da suçlayıcı ve saldırgan bir dille kendini ifade etmeye çalışman hangi psikoloji içinde olduğunu ortaya koyuyor.Beni suçladığın şeyi yani ''kanal satıp,satamama'' bunu dert edinen tamamen sensin..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri