Quick App - Uygulamalar Arası Hızlı Geçiş
Merhaba,
Sosyal medya kullanıcılarından ve telefonunda aktif olarak çoklu uygulama kullanan kullanıcılardan aldığımız geri bildirimler doğrultusunda bir geçiş uygulaması geliştirdik. Uygulamamız henüz beta aşamasında olduğu için geliştirmelere açık ve sizlerin istekleri doğrultusunda adım adım ileriye gitmeye hazır. Farklı cihazlarda uygulamayı rahatlıkla test edebilmek ve kullanıcıların isteklerini öğrenmek için sizlerden de uygulamayı denemenizi rica edeceğim.
Quick App Nedir?
Quick App, aslında bir uygulamadan uygulamaya geçiş köprüsüdür. Sizi gereksiz "Ana Ekrana Dönüş" döngüsünden kurtarır ve herhangi bir uygulamadan başka bir uygulamaya direkt geçiş imkanı sunar. Günümüz işletim sistemlerinde bildiğiniz gibi sadece iki uygulama arası hızlı geçiş yapabiliyorsunuz. Quick App ile bu sayıyı tek tıkla 3 uygulama arasına çıkarabiliyorsunuz.
Quick App Hangi Versiyonları Destekliyor?
Şu anlık Android Lollipop (5.0) ve üzeri tüm cihazları destekliyor. Ayrıca pil tüketiminde arka plandaki uygulamalardan bile daha az enerji ihtiyacı duyuyor.
Quick App Ücretli Mi?
Hayır, Quick App şu an sadece bir prototip ve insanlardan geri bildirim almak amacıyla tasarlanmış basit bir uygulama. Amacımız günümüz kullanıcılarının ne istediğini anlamak ve kullanıcıyla birebir etkileşimde bulunarak onların isteklerine doğru adımlar atmak.
Performans Sorunu Yaratır Mı?
Açıkçası teorik olarak performans sorunları yaratabileceği gibi, günümüz telefonlarının bellekleri ve okuma performansları göz önünde bulundurulduğunda bu hissedemeyeceğiniz kadar az bir performans kaybı yaratacaktır. Uygulamadan uygulamaya geçişte, geçiş yaptığınız ilk uygulama arka planda çalışmaya devam edeceği için uzun kullanımda %3~5 arası performans kaybı yaşayabilirsiniz.
Neden Uygulama İçin Reklam Almadınız?
Günümüzde PR şirketlerinin %80'ine yakını ya fahiş fiyatlar yüzünden geliştiricilerin önünü kesiyor ya da düşük maliyetler karşılığında suni geri bildirimler yapıyor. Bizim amacımız kullanıcıyla birebir buluşarak, onların görüşlerini almak. Sonuçta bizim değil kullanıcının ne düşündüğü önemli.
Size Nasıl Ulaşabiliriz?
Forum üzerinden konu altına beni alıntılayarak ulaşabilirsiniz.
Ayrıca ; [email protected] adresi üzerinden de sorularınızı iletebilirsiniz.
Herkese ilgisi için teşekkürler
Görüşlerinizi dört gözle bekliyoruz.