Quiz Acik Kanallarimin Parasini Odemiyor !!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RespectMe

Kayıtlı Üye

Arkadaslar gecen aydan beri maillesiyorum quiz support ile surekli ertelediler 20 business day falan filan diye bugunde ayin 29 u oldu kapananlari yollamaya basladilar benim kazanclar hala ortada yok + olarakda benim mart kazancim hala iceride icerdeki miktar olarak yuksek adminler musade ederse x fln hane yazarak mesajimda belirtebilirim miktari.. Odeme yontemim banka bu arada gecen ay odeme aldim ben bu adamlardan mart kazancimi yatirmadilar ama gecen ay bu aya ertelediler bu ayda hic odeme gelmedi yani suan bana mart + mayis gelmesi gerekiyordu.

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION]
As you see i have problem with payment and i'm keep sending emails to you guys but lately i haven't got any response i dont want my payment to go another 20 business days could you do something about this?

Ayni durum bende de var, acik kanallarin odemesi icin bekliyorum ve ayni sekilde 5 is gunu, 15 is gunu, 20 is gunu diye beklettiler, webmoney ile odeme aliyorum ve odeme gonderdiklerini webmoney bilgilerinde sorun oldugunu belirttiler ama boyle bir durum yok tabi, daha once odeme aldim ve wm numarasi dogru, her mesaj attigimda otomatik erteleme mesaji geliyor, 5 is gununden az olmamak sarti ile, beklentim bu ay sonuna kadar gelmesi.

Arkadaslar gecen aydan beri maillesiyorum quiz support ile surekli ertelediler 20 business day falan filan diye bugunde ayin 29 u oldu kapananlari yollamaya basladilar benim kazanclar hala ortada yok + olarakda benim mart kazancim hala iceride icerdeki miktar olarak yuksek adminler musade ederse x fln hane yazarak mesajimda belirtebilirim miktari.. Odeme yontemim banka bu arada gecen ay odeme aldim ben bu adamlardan mart kazancimi yatirmadilar ama gecen ay bu aya ertelediler bu ayda hic odeme gelmedi yani suan bana mart + mayis gelmesi gerekiyordu.

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION]
As you see i have problem with payment and i'm keep sending emails to you guys but lately i haven't got any response i dont want my payment to go another 20 business days could you do something about this?

Bende takip edemiyorum cok kanal var.
Ödenmemis cok kanalım var.
Zaten simdi AdSense'de bize yamuk yapacak gibi.
Bizde Quiz'e geceriz diyorduk ama bu kadar spamcıyı Quiz zor kaldırır hatta onlarda kapananları ödememeye baslarsa hic sasırmam.

bir kanalım var iyide izlenim alıyo quize soktum güvendim bin pişman oldum şimdi çıkmak için basvuru gönderdim inşallah çıkartırlar kazançları çok çok aşırı kötü tek iyi avantajı kapananı ödemesiydi artık ondada sorun yapmaya başlamışlar demek..

bir kanalım var iyide izlenim alıyo quize soktum güvendim bin pişman oldum şimdi çıkmak için basvuru gönderdim inşallah çıkartırlar kazançları çok çok aşırı kötü tek iyi avantajı kapananı ödemesiydi artık ondada sorun yapmaya başlamışlar demek..

Aciklari odemediler ki kardesim kapalilar sikinti degil kapalilari oduyorlar hala hatta gecen otomatik mail geldi kapananlar 7-31 de odencek diye ama bizim aciklar yok ortada

benimde bu ay ödenmesi gereken açık kanallarımın ödemesi gelmedi Wm de baya bakıyorum gelen geden bişey yok

Adsensede durum içler açıcı, quizde çöp oldu olacak gibi, Allah sonumuzu hayır etsin

quiz bitecek bu kafayla gidilirse. quiz kanal satışı yasaklanmalı.

bence quiz konusu bile açılmamalı şu dönemde çünkü gözler üstümüzde..

quizin satış fiyatları zaten çok pahalı satış konusunu yasaklamak çözüm değil madem öyle az kanal soksun herkes görende 10 bin tane quiz satılıyor sanıcak

Beyler Adsense konusunda çok konuşuldu bu. Madem öyle partnerlere niye ödeme yapılıyor diye. Adsense incelemeye girmiş Youtube kanallarının ödemesini partnere de yapmıyor olabilir mi acaba? Ama bu oran Adsense çalışanlara göre çok daha düşük bence. Bu adamlar da haliyle erteliyorlar. Mesele Quiz'in çöp olması değil bana kalırsa.

quiz'e bişey olmaz en kötü şartlar zorlaşırda, arkadaş yasaklayın şu quiz satışını diyoruz çöp ediyor millet partneri. en azından hızları kesilir. kesin çözüm değil ama bi nebze olsa faydalı olur.

Sizi bilemem ama şu ünlem olayı olmasa 1 tane kanalımı quize sokmam arkadaş kazançlar aşırı kötü.Adsenseden daha tehlikeli bence.

görüyon mu kaba gene [MENTION=18764]Jeito[/MENTION] nun başina patladı :D
32

quiz kanal satisi yapilmaya devam ederse yakinda adam akilli ödeme yapacak hicbir firma kalmayacak

ödeme yöntemini webmoney falan yap. banka olduğu için takılıyor. 5 bin dolar mı 5 bin tl mi ne öyle bir miktardan sonrası için engelleme konuyor. açıklaman gerekiyor para kaynağını. quizin suçu yok bu olayda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri