Quiz Açık Kanallarınız - Sorunlu/Sorunsuz

Kazandırmış Videoları

• Silmek mantıklı

Oy: 21 42,0%
  • Silmeyip risk almak daha mantıklı

Oy: 29 58,0%

• Kullanılan toplam oy
    50

вαттυѕαу

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Arkadaşlar şahsi çalışma stilimi kısaca özetliyim bundan sonra ;

Bir video 50k izlenince gözünün yaşına bakmayıp sileceğim , o kanalda ki o videonun parasını garantileyip spama devam . ( Tabi açık kanallarıda ödemiyoruz diyebilirler :D )

Sizde böyle yapın . Şuan girin , çok kazandırmış olan videoları silip o kanalı unutun . o kanala video bile yüklemeyin bence..

Ek olarak biraz içiniz soguması için , Quize baglı olupta dashboardına giremediginiz kanalları üşenmeyin silin , bırakın kazanmasınlar :D

Sizce böyle yapmak mantıklı mı değil mi ?

bende bunu düşünüyodum 3-4 kanalım var şimdi yavaş yavaş izlenimi yükseliyo biraz para getirsin hemen silicem videoları artık açıkları ödüceklerse böle yapıcaz başka yapacak bişe yok birazda böle spam yapaırz

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] da 2.telifte silin diyor da,bir yıldır teliften kanalımın kapatıldığını hatırlamıyorum.topluluklar sağolsun ilk anlık yükselişte hemen dur diyorlar.

Bir tatil yapalim dedik,Neler olmus böyle ortalik yaniyor.Sanki Youtube, Quize Anayasa kitapcigi firlatmis.

Bence bu zor zamaninda daha cok yuklenip mcn hakkini fesh ettirmeliyiz ... sahsen normal kanal kurulumlarim bitince ne kadar +18 icerik varsa basip quize sokacam spamdan kapansin dursun

Ya kapanmayacağı varsa ve kazancı 2 ye katlama potansiyeli varsa ay sonuna kadar ?

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] da 2.telifte silin diyor da,bir yıldır teliften kanalımın kapatıldığını hatırlamıyorum.topluluklar sağolsun ilk anlık yükselişte hemen dur diyorlar.

Telif dert degil , flag gelince kanal direk uçuyor .

---------- Spam Engelliyici 22:08 ---------- Önceki Mesaj 22:05 ----------

Bi kanaldan komple videoları sildim , birindede gizleyip isimlerini degiştirdim :D

Yaptıgım isim ise " Tatli minik kurbaga " sinirden gülüyorum ya :D

Mantıklı değil

Henüz kesin bir bilgi yokken kanallar silinmemeli ne olcağı belli olmaz.
videolarda silinmemeli özele alınması daha mantıklı nezamna kesinleşti aç kazanmaya devam et öldürme yaşat politikası izlenmeli herzaman

Kanal atmalarını ödeme yönteminden yaptıklarını unutmayın.Bunu da göz önünde bulundurarak çalışın bence.Boş kanalı bile atmışlar diğerleri atılınca.

arkadaşlar şuan flagcılar devrede değildir çalışmaya devam :D bu hafta vurgun yapın [MENTION=10645]mikon5[/MENTION] ben 1 webmoney 2 paypal olarak kullanıyorum sence sıkıntımı bu

arkadaşlar şuan flagcılar devrede değildir çalışmaya devam :D bu hafta vurgun yapın [MENTION=10645]mikon5[/MENTION] ben 1 webmoney 2 paypal olarak kullanıyorum sence sıkıntımı bu

Bilemem hocam ama böyle çalışmak en iyisi dashboarddaki adresi vs. at kafadan :)

mantıklısı videolari gizliye alip beklemek diyenler quizin youtube kanalına erisebilme imkanı oldugunu unutuyorlar reklam aralarını degistirdigi gibi gizli videolarıda genele alırsa ne olacak ? ilave olarak yt nin baslık etiket acıklama taramasında spamdan kapanırsa ne olacak paraları gasp eden hrsızların ekmegine yag surmus olmayacakmısınız. bence en mantıklısı silip odeme zamanını beklemek. partnerden atarsa zaten icerisindeki kazancı odemek zorunda.

[MENTION=19303]kusursus[/MENTION] atılan kanalları ödemicez dedi life

mantıklısı videolari gizliye alip beklemek diyenler quizin youtube kanalına erisebilme imkanı oldugunu unutuyorlar reklam aralarını degistirdigi gibi gizli videolarıda genele alırsa ne olacak ? ilave olarak yt nin baslık etiket acıklama taramasında spamdan kapanırsa ne olacak paraları gasp eden hrsızların ekmegine yag surmus olmayacakmısınız. bence en mantıklısı silip odeme zamanını beklemek. partnerden atarsa zaten icerisindeki kazancı odemek zorunda.

partnerden atarsa ıcındekı kazancı odemek zorunda degıl dostum,odemıyeceklermıs,quiz eskı quiz degıl

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri