Quiz Attığı 50 den fazla baya eski müthiş kanallar Satılıktır

• Kullanıcı ugs9305
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugs9305

Yasaklanmış
KONU Kilitlenebilir. Analaşma Sağlandı.

Son düzenleme:

evet quiz usd banka hesabıma bu kanallarla 20 bin en az ödeme yaptı aylık. en son işde herkesi attı öle duruyordu bende sağlam olanları ayıkladım 50 den fazla var bunları alıp bağlayanlar çok iyi kazanç yapacaklardır. artık özgüne başlayacağım hiçbirlşey yapasım yok bide o yüzden bende satmaya karar verdim.

evet quiz usd banka hesabıma bu kanallarla 20 bin en az ödeme yaptı aylık. en son işde herkesi attı öle duruyordu bende sağlam olanları ayıkladım 50 den fazla var bunları alıp bağlayanlar çok iyi kazanç yapacaklardır. artık özgüne başlayacağım hiçbirlşey yapasım yok bide o yüzden bende satmaya karar verdim.

aylık 20 bin kazandiriyosa farkli partnerler denesen yine kazanirsin aslinda spamdan böyle paralar kazaniyosan özgüne niye basliyosunki özgünde bu paralar çok zor belli bi yere gelemedikten sonra malesef.. yinede senin kararin tabi..

aylık 20 bin kazandiriyosa farkli partnerler denesen yine kazanirsin aslinda spamdan böyle paralar kazaniyosan özgüne niye basliyosunki özgünde bu paralar çok zor belli bi yere gelemedikten sonra malesef.. yinede senin kararin tabi..

şuan uğraşmak istemiyorum açıkcası bağlamakla felen satıp özgüne geçmek istiyorum şimdilik. gerekli uğraş felen verilirse özgündede iyi para kazanılır diye düşünüyorum.

şuan uğraşmak istemiyorum açıkcası bağlamakla felen satıp özgüne geçmek istiyorum şimdilik. gerekli uğraş felen verilirse özgündede iyi para kazanılır diye düşünüyorum.

evet dogrudur katiliyorum özgünde emek zaman lazım artı birazda beklemek aslında dogrusunu yapıyosun kolay gelsin iyi satislar

biraz zahmetli olacak ama tüm kanalların analytics verilerini gösteren vs ekran görüntüleri varsa özel mesaj ile alabilir miyim? teşekkürler..

Toplumu satıcaksınız ayrı ayrımı şablona uygun raporlar vs çıkartırsanız özel mesajınızı bekliyorum..

KONU GÜNCELLEME ANALİSTİC BİLGİLERİ kanallar quizin attığı şuan boşta olan kanallardır doalrlar yanık değildir partnere sokmanızı tavsiye ederim alanın . adsensede ünlem verebilir alana hayırlıs olsun altta son 28 günkü bilgilerin iyazdım toplu fiyat verebilirsiniz.

4404 izlenme son 28 gün

11.950 izlenme son 28 gün

2299 izlenme son 28 gün

3189 izlenme son 28 gün

764 izlenme son 28 gün

6035 son 28 gün

11.823 izlenme son 28 gün yükselişte iyi bir kanal çizgi film kanalı ortaya çıkabilir ortaya dahada ilerde

1822 izlenme son 28 gün

9006 izlenme son 28 gün

5290 izlenme son 28 gün

5268 izlenme son 28 gün

6951 izlenme son 28 gün

11.206 izlenme son 28 gün

5669 izlenme son 28 gün

2689 izlenme son 28 gün

2933 izlenme son 28 gün

9395 izlenim son 28 gün

1557 izlenim son 28 gün

2022 izlenim son 28 gün

1872 görüntülenme son 28 gün

1939 görüntülenme son 28 gün

1915 görüntülenme son 28 gün

20.782 görüntülenme son 28 gün index almaya başlamış kanal iyi iş çıakrabilir daha ilerde

4014 izlenim son 28 gün

11.919 izlenim son 28 gün

4358 izlenim son 28 gün

---------- Spam Engelliyici 13:50 ---------- Önceki Mesaj 13:42 ----------

çoğu dili ingilizce uzun videolardır. kazançları iyidir. bgbm yüksek kategorilerdir

[MENTION=9983]ugs9305[/MENTION] bgbm cıdden kac merak edıyorum o ızlenımlerın aylık 20 bın getırmesı cok zor ımkansız demıyımde ben ole bgbm gormedım suana kadar

[MENTION=9983]ugs9305[/MENTION] bgbm cıdden kac merak edıyorum o ızlenımlerın aylık 20 bın getırmesı cok zor ımkansız demıyımde ben ole bgbm gormedım suana kadar

9 10 tane kanalı kendime ayırdım çok iyi olan kanaları unutmuşum köşede onları satışa koymadım tabi bide kapananlar olmuş baya biraz konu aceleye geldi bide sanırım konuyu editlicem iy iteklif yok hiç en iyisi bi partner bulup kendim bağlamam yapacak bişey yok

---------- Spam Engelliyici 14:05 ---------- Önceki Mesaj 14:04 ----------

adet fiyatı nedir acaba

26 adettir analystic bilgileri yazdım özelden teklif veriniz geri dönüş yaparım

9 10 tane kanalı kendime ayırdım çok iyi olan kanaları unutmuşum köşede onları satışa koymadım tabi bide kapananlar olmuş baya biraz konu aceleye geldi bide sanırım konuyu editlicem iy iteklif yok hiç en iyisi bi partner bulup kendim bağlamam yapacak bişey yok

---------- Spam Engelliyici 14:05 ---------- Önceki Mesaj 14:04 ----------

26 adettir analystic bilgileri yazdım özelden teklif veriniz geri dönüş yaparım

pm alabılırmıyım hocam detaylı fiyatla birlikte

KONU GÜNCELLEME ANALİSTİC BİLGİLERİ kanallar quizin attığı şuan boşta olan kanallardır doalrlar yanık değildir partnere sokmanızı tavsiye ederim alanın . adsensede ünlem verebilir alana hayırlıs olsun altta son 28 günkü bilgilerin iyazdım toplu fiyat verebilirsiniz.

4404 izlenme son 28 gün

11.950 izlenme son 28 gün

2299 izlenme son 28 gün

3189 izlenme son 28 gün

764 izlenme son 28 gün

6035 son 28 gün

11.823 izlenme son 28 gün yükselişte iyi bir kanal çizgi film kanalı ortaya çıkabilir ortaya dahada ilerde

1822 izlenme son 28 gün

9006 izlenme son 28 gün

5290 izlenme son 28 gün

5268 izlenme son 28 gün

6951 izlenme son 28 gün

11.206 izlenme son 28 gün

5669 izlenme son 28 gün

2689 izlenme son 28 gün

2933 izlenme son 28 gün

9395 izlenim son 28 gün

1557 izlenim son 28 gün

2022 izlenim son 28 gün

1872 görüntülenme son 28 gün

1939 görüntülenme son 28 gün

1915 görüntülenme son 28 gün

20.782 görüntülenme son 28 gün index almaya başlamış kanal iyi iş çıakrabilir daha ilerde

4014 izlenim son 28 gün

11.919 izlenim son 28 gün

4358 izlenim son 28 gün

---------- Spam Engelliyici 13:50 ---------- Önceki Mesaj 13:42 ----------

çoğu dili ingilizce uzun videolardır. kazançları iyidir. bgbm yüksek kategorilerdir

Sizin izlenimlerinizin toplamından fazlasını tek kanalda birçok defa aldım. Bence bu izlenimlere 20k gibi bir rakam imkansız.

Aylık izlenim 151k kazanç 7k dolar, bgbg 46 dolar olsun ki istatistikler tutsun :D Epey güzel bi kategoriymiş anlaşılan..

Aylık izlenim 151k kazanç 7k dolar, bgbg 46 dolar olsun ki istatistikler tutsun :D Epey güzel bi kategoriymiş anlaşılan..

hocam arkadaş 9-10 adet iyi getirisi olan kanalı kendine ayırmış o yüzden bu rakamlara 20 bin tl getirmiyor. konuyu acele açtığı için yanlış anlaşılmalara çok müsait :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri