Quiz Bağlanan Kanallar Kapanıyor

bilenyok

Kayıtlı Üye
Merhaba beyler,

Biliyorsunuz geçen ay adsense ödeme problemi yaşadık. Son zamanlara doğru ümidimiz epey tükendiği için en çok kazandıran 10 kanalımı quize taşıdım.

İyi para getirdikleri için hepsi için ayrı vds satın aldım ve hepsini sıfır pc/ip'lerden farklı dashboard quize taşıdım.

Kanalların en yaşlısı 1.5 yıl, en genci 8 aylık. Bu zamana kadar ne bir telif aldılar ne de kapandılar.

Ama gel gör ki son 1 haftada 1'ine 52 tane, 1'ine 2 tane telif geldi. 3 tanesi ise spam'den kapandı. Ve şans o ki ayın sonunda birden oldu bunlar.

Sizin tecrübeleriniz nedir?

Merhaba beyler,

Biliyorsunuz geçen ay adsense ödeme problemi yaşadık. Son zamanlara doğru ümidimiz epey tükendiği için en çok kazandıran 10 kanalımı quize taşıdım.

İyi para getirdikleri için hepsi için ayrı vds satın aldım ve hepsini sıfır pc/ip'lerden farklı dashboard quize taşıdım.

Kanalların en yaşlısı 1.5 yıl, en genci 8 aylık. Bu zamana kadar ne bir telif aldılar ne de kapandılar.

Ama gel gör ki son 1 haftada 1'ine 52 tane, 1'ine 2 tane telif geldi. 3 tanesi ise spam'den kapandı. Ve şans o ki ayın sonunda birden oldu bunlar.

Birşeyler var ama bende çözemedim 1 haftada 10 kanal bağlıyorsam 3-4 tanesi bağladıktan sonra 1-2 gün içerisinde kapanıyor.

aynı sıkıntı bende adsensede var kanal ne zaman çıkışa geçer hop askıya alınır telif veya spamdan kapanmaz direk askıya alınır askı maili bile olmaz

hakkımıza hayırlısı olsun daha quize sokacak izlenme alamadım o kadar uğraşıyorum bide kanallar girdiği gibi kapanırsa çaresizlik bu ya

Quizde de oluyor mu ya o akım bu aralar çok kötü kanal kapanmaları yaşıyorum adsensem spama girdi 50 kanal yapıyorum 40ı kapanıyor ve hiç bi yere bağlamıyorum bunları düşünün :)

Merhaba beyler,

Haziran ayında benim 1 haftada iş yapan en iyi 5-6 kanalım kapandı , sorun ne anlamıyorum .

arkadaşlar kanal kapanması yıllarıdır olan bişey 10 binlerce kanalım kapandı gerek baglamadna gerek bagladıktan sonra. LÜTFEN SAFSATA ÜRETİP MİLLETİ KORKUTMAYIN. konunun kilitlenmesi için report ettim

arkadaşlar kanal kapanması yıllarıdır olan bişey 10 binlerce kanalım kapandı gerek baglamadna gerek bagladıktan sonra. LÜTFEN SAFSATA ÜRETİP MİLLETİ KORKUTMAYIN. konunun kilitlenmesi için report ettim

Şüphemizi dile getiriyoruz sadece arkadaşım, karşında çömez yok, yıllardır bu sektördeyiz biz. Şu dünyayı ben yarattım tarzı ergen triplerinden vazgeçin.

Şüphemizi dile getiriyoruz sadece arkadaşım, karşında çömez yok, yıllardır bu sektördeyiz biz. Şu dünyayı ben yarattım tarzı ergen triplerinden vazgeçin.

yıllarıdr bu sektörde olupta kanalım kapanıyo diye konu açman çok garip cidden..

arkadaşlar kanalları quiz kapatıyor quizle çalışmayın :D töbe töbe yine biri çukura attı taşı :D

Beyler konuyu açan haklı gözüküyor gibi xx kanaldan xx si kapandı bagladıktan sonra ve hergun birer birer gidiyor ayakta durmamaya başladı kanallar

Yılın bazı dönemlerinde spamdan kapatılan kanal sayıları artış gösterebiliyor.

Yapacak çok fazla bir şey yok , kapanmalar azalacaktır.

ilk mesajı okuyarak 2 şık var sanki. ya quiz el attı yada sunucu sahibi. bukadar büyük tesadüf olabilirmi ?

Adsense pub id spama düşüyorsa, artık quizin de pub id mimlenmiş olamaz mı.
Sonuçta google gözünde quiz spam partneri oldu, uyarı dahi aldı.
Artık yt quize bağlı kanallara incelemeye almış olamaz mı?
Hatta izlenim ve kazanç açısından, quiz ile diğer partnerler arasında fark olduğu da bilinen bir gerçek..
Bir beyin fırtınası yapmak lazım...

flagcılar ve sahte telifcilerin artmasından kaynaklanıyor bu artışlar bana göre

Bi kac tane ergen artistin hakli cikmasini isterim tabi ama tezimin gecerliligi her gecen gun artiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri