Quiz Dashboard Alıp Spam Yapanlara Kötü Haber

Aynı kanıdayım bu ay kesinleşir de paranızı da alırız

hocam bence o iş şans meselesi gibi oldu.. ben 1 aydır çerez bile silmeden adsense e ve diğer spam yaptığım hesaplara giriyorum hiçbirşey olmuyo. belki olacak ama şans bence

zaten cok buyuk risk qüiz kanalı alıpda spam yapmak qüiz olsun başka partnerler olsun
hiç bi yatırım yapılmaz artık suyun durulmasını beklemekden başka care yok

hocam bence o iş şans meselesi gibi oldu.. ben 1 aydır çerez bile silmeden adsense e ve diğer spam yaptığım hesaplara giriyorum hiçbirşey olmuyo. belki olacak ama şans bence
ben inanmıyorum hocam valla bi kaç kanıt koy aydınlat bizi neden inanmıyorum dersen sana deil su ana kadar en eski sapa sağlam kanalım bile gitti hiç bgiriş yapmıyordum senin nasıl kapanmadı :D

geçen sene bu zamanlar kalmış quiz kanallar var. izlenimsiz duruyorlar öyle. atmamışta quiz. 50 den fazla. sizce ne yapılabilir bu kanallarla.

en iyisi tek yada 2 li dashboard sanırım

Valla benim sahsi dusuncem ayni dashboard da kanal alinmamasi yönünde bende son zamanlarda quiz arastirdim bikac tanede aldim ancak tek tek olanlari hep tercih ettim.
Gecmis olsun size gercekten kötü bi durum...

ben inanmıyorum hocam valla bi kaç kanıt koy aydınlat bizi neden inanmıyorum dersen sana deil su ana kadar en eski sapa sağlam kanalım bile gitti hiç bgiriş yapmıyordum senin nasıl kapanmadı :D

inanmayabilirsin hocam. hiç telif vs yok kanallarda veya en ufak bir ünlem bile yok 20 ye yakn kanalım var asla ip değişmem çünkü acayip eriniyorum :D ve sınav çalıştığım için vakit kaybedemıyorum ip değişmeye falan

Olmaz olmaz ama bi gün bir kanalın gider bişeyden dolayı youtube o ip ile girdiğin tüm hesapları banlar o zaman görürsünüz şans işini bu işlerde en önemli ip adresidir.

Olmaz olmaz ama bi gün bir kanalın gider bişeyden dolayı youtube o ip ile girdiğin tüm hesapları banlar o zaman görürsünüz şans işini bu işlerde en önemli ip adresidir.

Onuda düşünmüyor değilim hocam. Belkide daha benim kanallara sıra gelmedi. sıra gelince benimkiler banlanacak. 20 kanalımdan 2 tanesi banlanmıştı zaten..allah kimseye bu acıyı yaşatmasın amin

sana quiz kanal alma parana yazık edersin dedim ama beni dinlemedin.

hep olumsuzsunuz be arkadaş çöźüm yolu aramak 0 varsa yoksa iç karartin tamam 5 6 hane kazanmayin 4 hane 3 hane 2 hane kazanin ek gelir arkadaslar bu ana iş degil birakin siz şu önceden aylik 5 hane altina düşmeyen aglayanları onlar zaten parasini ya çarcur edip harcamiştir yada borcunu kapatip birikim yapmistir az kazananda üzülmesin illaki kazanilir bu işten sadece cok fazla yapip her yaptigini seyin kanaldir adsensedir birbirinden ayri olmasina dikkat edin Quiz kanal kapattiramaz öyle bir şeçenegi yetkisi yok 6 kanala spam degil 1 kanala spam yaparsin 30 kanalini acanda ayni kisi androidse yada ip degisilmeden 30 hesaba daha önce girilmişse 1 senede gecse kapanir kapandi diyen üşenmesin boş kanalda Quizde itiraz etsin spamdan kapanmişsa felaket telalli yapanlar yardim istemesin kimseden herkes çabalamadan önüne konulmasını istiyor yok arkadaşlar o devir 2013 deydi ne atarsan dolar yaniyordu 4000 üyesi bile yoktur forumun simdi olmus 35000 herkes ögrendi birsey cikiyor hemen botunu yapiyorlar neymis vietnamlilarda yapiyor birak türkiyede bot olmasin turkiye vietnam kadar dikkat cekmesin adam 1 video ògrenmis 3 5 gün anca dayanip kazaniyor boyna atip atip kanal kapatiyor Quizde ödüyor al işte sonucu böyle oldu

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri