quiz dashboard hakkında

darkblue

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bayadır partnerle çalışmıyordum bi ara lifela çalışmıştım sadece.Quize de kanal sokmaya başladım artık.kanallar tek dashboardda toplanıyor.kanalları tek dashborada eklerken aynı paypal maili ile her kanala ayrı ayrı mı imza atıcaz yoksa tek paypala tek imza yetiyor mu?

imza atma olayı kalktı quizde tek taraflı imza atılıyo onuda quiz yapıyo

ama dün 3 tane kanal bağladım bu şekilde duruyor problem var mı normal bir durum mu bu?

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı quiz.JPG
    Ekran Alıntısı quiz.JPG
    19,7 KB · Görüntüleme: 97
bende oyuzden merak ettim zaten zerine geldiğim zaman mailden falan bahsediyor.

bende oyuzden merak ettim zaten zerine geldiğim zaman mailden falan bahsediyor.

hocam şimdi sent linkine tıkladığınızda nasıl bir sayfaya yönlendiriyor ayrıca mailinize imzalamak için link gelmiştir imza vs. istiyorsa o şekilde imzalama yapabilirsiniz

Hocam quize bağladığın kanallar daha önce kanal adsense ye bağlımıydı

niye sürekli mail geliyor o zaman imza için..?

Hocam quize bağladığın kanallar daha önce kanal adsense ye bağlımıydı

evet adsenseden koparıp bağladım bunları.

---------- Spam Engelliyici 11:38 ---------- Önceki Mesaj 11:32 ----------

hocam şimdi sent linkine tıkladığınızda nasıl bir sayfaya yönlendiriyor ayrıca mailinize imzalamak için link gelmiştir imza vs. istiyorsa o şekilde imzalama yapabilirsiniz

link şeklinde değil o sent kısmı sadece yazı şeklinde ama imza sitesine yönlendirme yapıyor.yani eskisi gibi mailinize gelen linke tıklayın onaylı tarzı bir şey galiba.

---------- Spam Engelliyici 11:39 ---------- Önceki Mesaj 11:38 ----------

1 aylık kanallarım hala sent olarak duruyor

ödemenizi alabildiniz mi peki bu şekilde imzalamadan?

---------- Spam Engelliyici 11:38 ---------- Önceki Mesaj 11:32 ----------

link şeklinde değil o sent kısmı sadece yazı şeklinde ama imza sitesine yönlendirme yapıyor.yani eskisi gibi mailinize gelen linke tıklayın onaylı tarzı bir şey galiba.

---------- Spam Engelliyici 11:39 ---------- Önceki Mesaj 11:38 ----------

ödemenizi alabildiniz mi peki bu şekilde imzalamadan?

hocam bılmıyorum herhalde yapmıstır pek takıp etmıyorum

Benim bütün kanlların yanında SignedPDF yazıyor her eklediğimin parayı da aldım byle doğru değil mi

O yüden sözleşme istiyor hocam

Sıfır ve bağlanmamış kanallarda tek taraflı kendi sözleşme imzalıyor

Ama gelirli, adsenseye bağlı bir kanalı quize bağlamaya çalıştığınız zaman sözleşme imzalatıyor

O yüden sözleşme istiyor hocam

Sıfır ve bağlanmamış kanallarda tek taraflı kendi sözleşme imzalıyor

Ama gelirli, adsenseye bağlı bir kanalı quize bağlamaya çalıştığınız zaman sözleşme imzalatıyor

şimdi baktım gmaile ama sözleşme gelmemiş biraz daha mı beklicez yoksa bir sorun mu var acaba?

valla bu işten hiç bi şey anlamadım amma karışık işmiş şimdide hepsi kırmızıya dönmüş bad standing yazıyor ama kanallarımın hepsi açık.

Aynı sorun bende de var bugün farkettim.2 tane dashboardda kanalların hepsi bad standing kırmızıya dönmüş.kanallarda da bir şey yok açık telif yok. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar var mı?

valla bu işten hiç bi şey anlamadım amma karışık işmiş şimdide hepsi kırmızıya dönmüş bad standing yazıyor ama kanallarımın hepsi açık.

Aynı sorun bende de var bugün farkettim.2 tane dashboardda kanalların hepsi bad standing kırmızıya dönmüş.kanallarda da bir şey yok açık telif yok. Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar var mı?

aynen bende gördüm kanalların hepsi gümledi sandım yüreğime iniyodu. sorun var galiba.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri