- Web sitesi
- www.animasyonal.com
Bugün kanalıma girdiğimde bununla karşılaştım. Varmı başına benzer olay gelen? Sebebi ne ola?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kac abone var kanalda? 1000 abone altiysa atmistir
Içerikler spam ola? Artık riske giremiyor partnerler, detaylı kontrol ediyorlar.
evet animasyon
Birisi bana yardim etsin. Lutfen.Benimde ozgur cocuk kanalimi quiz atmis. Parami oderlermi?
bendede var bağlantı gitmiş. adsense başvurun diyor. ama adsensede başvurulmuyor. 1 . adımdan hep 1. adıma donuyor. kanal boşa da düşmüş sanırım teknık sorunda oluyor. adsense başvuru deneyın sizde olacak mı acaba
Adsense bas vurdum.
Hesap durumu: İnceleniyor
İnceleme başladı. Kanalınız onaylandığında sizi e-posta yoluyla bilgilendireceğiz.
Hocam quiz parami odermi?
Adsense bas vurdum.
İnceleme başladı. Kanalınız onaylandığında sizi e-posta yoluyla bilgilendireceğiz.
Hocam yani benim basima gelen gibimi oldu yani?geçen ay aynı olay spam kanalımda başıma geldi benimde hayatta ödemez gözüyle bakıyordum ama ödemesini yaptılar.
Hocam yani benim basima gelen gibimi oldu yani?
odeme gunune 3 gun kalmis kanalimi atdilar. Kanalim onayli bir kanal 100k Abune ustu kanal. yani ozgur. Oderlermi ?
Adsense bas vurdum.
ödediler mi?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.