Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben izlenimli şekilde sokmuştum hepsi good standing sorun yok.. bir tane de deneme amaçlı 0 izlenim 0 aboneli kanal sokmuştum o şu an quizde hiç gözükmüyor yt dashboardında da boş gözüküyorçöplüğe dönmesinden iyidir hocam bi yandan iyi oldu bide benim bağladıgım kanallarda quiz dashboard ında bad stating oldu
demekki bütün kriterleri saglanmayıpta direk bagladıgımız kanallar atılacak yada atıldı
![]()
ben niye hala bu uyarıyı alıyorum ya
Adsız - Hızlı Resim Yükle Resim Upload İnternette Paylaş foto image yükle
ben niye hala bu uyarıyı alıyorum ya
Adsız - Hızlı Resim Yükle Resim Upload İnternette Paylaş foto image yükle
Artık 1000 olanları baglayacaz napalım ben beklicem öğlene kadar ondan sonra tekrardan baglarım 1000 olanlarıda
---------- Spam Engelliyici 11:57 ---------- Önceki Mesaj 11:55 ----------
dostum 1000 izlenimli bağlıyorsan eger o uyarı banada gelmişti yukardan <-- geri sekmesine bas o zaman karsına gelıyordu ekran öyle yapmıştım olmustu bi dene istersen
bağlama değil hocam eski dashboarda gircem bu uyarı çıkıyor dünden beri, geri de yaptım olmadı![]()
![]()
Çok iyi oldu şu izlenim ve abone kasanlarda atılırsa iyi olucak adam gibi bir partner olur Lifelede birleşti![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.