Quiz Group Kapanan Kanal Hakkında

furkanture20

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar,Büyük Bi Kanalım Flagtan Kapanmıştı İtirazlar Sonucunda Açtırdım.Videolar Reddedildi (hesap askıya alındı) Vs diyor ama analyticste para yansımış durumda ben bu aymı alırım bu kanalın parasını ? bilgilendirirseniz sevinirim.

Hocam kanal bilgilerimde para kazanma kırmızı ise (suspended) ay sonundan itibaren 60 gün sonra.
Kanal zaten kapalı ise ertelenir.

Hocam kanal bilgilerimde para kazanma kırmızı ise (suspended) ay sonundan itibaren 60 gün sonra.
Kanal zaten kapalı ise ertelenir.

kanal kapandı flagtan sonra itirazla açtırdım quizde kanalda yeşil yanıyor bu ay alabilirmiyim sizce parayı yoksa ertelenirmi bu durumda

Yeşil yanıyorsa ve kanaldaki para kesinleşirse alırsın.Quiz yeter ki youtubeden parayı almayı garantilesin.Öder

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yeşil yanıyorsa alırsın kesinleşir muhtemelen kazancın 1 hafta sonra.

o videolara da itiraz edin onlarıda düzelebilir .

Paranın kesinleştiği dönemde kapalı mıydı kanalın?

Kanala ne zaman flag geldi ?? Eger kesinlesirken geldiyse sknti yok ay icinde kapanip tekrar acilip quizde yesil yaniyorsa sknti yok ama genede 1 hafta sonraki kesinlesmeleri bekleyiniz :)

Paranın kesinleştiği dönemde kapalı mıydı kanalın?

şöle oldu kazanç paylaşımı yasak ama anlatayım 300 dolar birikti içinde 300 dolar varken kapandı itiraz ettim açtırdım 381 dolar olmuş bu paranın ne kadarını alırım sizce bu ay

---------- Spam Engelliyici 22:57 ---------- Önceki Mesaj 22:55 ----------

o videolara da itiraz edin onlarıda düzelebilir .

direk bidaha şikayet vs yapmasınlar diye sildim gitti ama başka kanala kopyaladım :D

şöle oldu kazanç paylaşımı yasak ama anlatayım 300 dolar birikti içinde 300 dolar varken kapandı itiraz ettim açtırdım 381 dolar olmuş bu paranın ne kadarını alırım sizce bu ay

---------- Spam Engelliyici 22:57 ---------- Önceki Mesaj 22:55 ----------

direk bidaha şikayet vs yapmasınlar diye sildim gitti ama başka kanala kopyaladım :D

1 kanalı şikayerle açtım içinde 1 video reddeildi yazıyordu onada itiraz ettim 1 gün sonra onuda açtı daha sonra kapanan 3 kanala itiraz ettim onu açmadılar. ilk itiraz ettiğimi açmıştılar şans sanırım:D

1 kanalı şikayerle açtım içinde 1 video reddeildi yazıyordu onada itiraz ettim 1 gün sonra onuda açtı daha sonra kapanan 3 kanala itiraz ettim onu açmadılar. ilk itiraz ettiğimi açmıştılar şans sanırım:D

:D kanalımı riske atmamak için bütün videoları sildim ben :D

NOT:Bazı arkadaşlar ne yazdığımı sordular.Arkadaşlar Fotoda atabilirim 10-15 sefer ingilizce bi şablonla mesaj attım açmadılar.Sonuncusunda ise aynen şöle yazdım.:D

Aynı Videoyu Atan Bir Sürü Kanal Var Neden Benim Kanalımı Kapatıyorsunuz.Şikayet Edildim ve Kanalım Kapandı Fakat Benim Hiçbi Suçum Yok.Kanalımı Açarsanız Sevinirim.

Aynen Böle Yazdım :D Metine bakmıyolar galiba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri