Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hadi insallah hocam beklemdeyim![]()
[MENTION=2357]iwocan[/MENTION] hocam ABD menşei ya ondan erken aldı galibabize gelesiye kadar gün geçer mi acaba
![]()
Yok hocam sirayla yapiyorlardir o yuzden. Kucuk odemeleri en basta yapiyorlar sanirim. Miktar arttikca odemeleri sona birakiyorlar.. Yine de aliniyor ama odeme.. Bu arada benim paypal Turkiye uzerinden acildi. Ulke olarak fark edecegini sanmiyorum![]()
Biz Zoomin'de Martı alamadık daha. İmreniyorum valla. Ha paypal ile alıyorsunuz ama insan yine de sinir oluyor ) Biz Mart beklerken sizin Nisan almanız morallari alt üst ediyor.
Anlamadığım Adsense ödemeden bu quiz group nasıl para gönderiyor.
valla hocam bana ödeme yaparlarsa bu quiz partner bir numara partner cıkar. 3 teliften kapandı suan bakalım ne olacak meraklıyım 2.5 - 3k var ıcınde bakalım ne olacak
hocam ödesinlerde 1 2 gün sonrası farketmez yaHocam oderlerse zaten sonra oderler yani sonlara dogru. Mebla biraz yuksek oldugunda sanirim 1-2 gun sonraya oduyorlar diye dusunuyorum. Gecen ay oyle olmustu yanlis hatirlamiyorsam.
Yok hocam sirayla yapiyorlardir o yuzden. Kucuk odemeleri en basta yapiyorlar sanirim. Miktar arttikca odemeleri sona birakiyorlar.. Yine de aliniyor ama odeme.. Bu arada benim paypal Turkiye uzerinden acildi. Ulke olarak fark edecegini sanmiyorum![]()
küçük dediğiniz meblağ ne kadar hocam iki haneli mi üç haneli mi?
Partnerler ödemeleri daha erken alır..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.