Quiz Group'da Ödenmeyen Önceki Ay Kazançları

sceeplock2

Kayıtlı Üye
Merhaba sayın forum üyeleri, Benim 4-5 aylık partnere bağlı bi dizi kanalım var. Bu partner hesabında şimdiye kdr ödeme yöntemi olarak banka seçiliydi ve henüz hiç ödeme almadım. Ödeme yöntemini şimdi paypala çevirsem ödenmeyen diğer ayların kazançlarıda paypal hesabıma yatar mı?
Yardım eden veya etmeyen herkese şimdiden teşekkürler.

bankadaki min ödeme tutarına ulaşamadığınız için göndermiyor diğer aylara atıyorlardı. eğer paypala çevirir iseniz ödeme gününde geçmiş aylardaki ödemelerinizide alırsınız.

Peki hocam benim önceki ay 17 $ gözükürken bu ay neden 3$ gözüküyor o zmn

Peki hocam benim önceki ay 17 $ gözükürken bu ay neden 3$ gözüküyor o zmn
bu ay 3 $ kazandığın için öyle gösteriyo toplam kazançları ay ay bakarak hesaplamalısın birde düşük kanaçlı kanalları banka hesabı yapmanın mantığı yok paypal sıkıntı çıkarmaz ufaz ödemelerde
Edit : bu ay derken nisay ayı kazancı demek istedim

Son düzenleme:
Merhaba sayın forum üyeleri, Benim 4-5 aylık partnere bağlı bi dizi kanalım var. Bu partner hesabında şimdiye kdr ödeme yöntemi olarak banka seçiliydi ve henüz hiç ödeme almadım. Ödeme yöntemini şimdi paypala çevirsem ödenmeyen diğer ayların kazançlarıda paypal hesabıma yatar mı?
Yardım eden veya etmeyen herkese şimdiden teşekkürler.
Banka ödemesinin 30$ masrafı var hocam. Senin kazancın masrafı öncelikle geçmeliki sana banka transferi yapılsın. Bu kazançlarınız banka için uygun değil min 750$ üzeri kazançları bankaya almak mantıklı olacaktır. paypal hesabı ile değiştirin ödemeniz gelir. Quizden bu yönde sıkıntı olmaz.

Banka ödemesinin 30$ masrafı var hocam. Senin kazancın masrafı öncelikle geçmeliki sana banka transferi yapılsın. Bu kazançlarınız banka için uygun değil min 750$ üzeri kazançları bankaya almak mantıklı olacaktır. paypal hesabı ile değiştirin ödemeniz gelir. Quizden bu yönde sıkıntı olmaz.

Peki hocam bilgilendirmeniz için sağolun. Hocam zahmet olmazsa size birşey daha soracağım. Ben kanalı ocak ayında açtım. Ama partnerde sadece şubattan sonrası var. Daha önceden ocak ayı gözüküyordu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri