Quiz Hakkında açıklama gereği duydum - şahsi düşüncelerim -

• Kullanıcı Oppon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

Oppon

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle konuda yazacaklarım için hepinizden özür diliyorum. Forum yönetimindende ayrıca ağırsa editlemem için uyarırlarsa editlerim @era @Incubus

Konuyu neden açtığımı yazayım hemen.
-Amacım bir kıyaslama sadece. Quiz kapanan kanalları ödemiyor kendim 1000 kanal sokayım kapattırayım onlara dünya kaç bucakmış göstereceğim..

-Gösterdin kardeşim gösterdinde , sence quizin bankada birikmişi yada yaptıgı baska yatırımı var mıdır yokmudur ?. Cevabını verreyim senin yerine , vardır. Peki ytparada ev geçindiren taksit ödeyen borç ödeyen kanalları atılmasına rağmen elinde kaldıgı için quiz çalısmak zorunda olan ve sen quizin kanal alma yetkisini elinden alırsan elinde kalan kanallarnda çöp olacağı insanların yatırımı var mı ? Hayır. Ayrıca Awe dönemlerinde forumda yoktum ama hiçbiriniz zamanında awe su kadar paramı çaldı onada 1000 kanal sokayım diyor mu ? rec , mn su kadar parama çöktü bende fırsat bu fırsat intikam alacağım diyor mu ?. Hayır. Üstellik rec ve mn ye 1000 kanal sokmanız hem daha maliyetsiz hem daha kolay.

-Quiz kanal kapattırıyor , quizi mahkemeye verelim , quizin b*ku cıktı, quizin şöyle quizin böyle hay ben bu quizin...

-Kardeşim quiz partnerinden ev geçindiren insanlar var. Anlıyorum sen benim bu söylediklerimle yolundan dönmezsin çünkü sen dönsen yanındaki dönmez. Quizi bu hale düşüren biziz , kendi topugumuza sıkan biziz (sadece 15 kanalım olmasına rağmen 1 hafta önceisne kadar)
ve hala ders almıyoruz ulan kendi topuguma sıktım şimdi quizinde alayınızında topuguna sıkayım mantığıyla iş yapıyoruz.

Sen şirkete milyon dolar zarar ettir vallahi gel beraber ettirelimde , bunun sonu yok. sen tüm herkese zarar veriyorsun. sen inanıyormusun 400 bin kanal vietnamdan rusyadan doluyor. sadece quiz satıcılarına sorsan forumda 20-25bin kanal satıyorlar kendisi yapanlarda cabası. quiz forumda 1 yıldır varsa (konu tarihine bakmadım) 20k x 12 ay 250bin kanal rahat bu forumdan. El insaf et kardeşim. Sana 1000 tane 1liralık kanal alıp izlenme cekip doldurmak koymaz. Neden koymaz söyleyeim mi ? çünkü quizden parayı zamanında tomarla götürdün. Ama insanların 1000 kanaldan alacagı 4haneyle 5haneyle oynamak yakısmaz.

İnsaf et !.

Gel kardeşim. Sen çalışmazsan quiz çalışma,
Ama elinde kanal kalan insanlar var,
Hala quiz çalısmak isteyenler var,
Çoluk cocugunun rızkını burdan cıkaran adamlar var.

Gel sen quizi bırak.
O zaten senin kanallarını dashboarddan attı.
Sen sağ. O selamet. Ev geçindirenlerinde bedduasını quizle beraber alma.

Saygılar.

Son düzenleme:
bunlar her ortamda var.mesela çalıştıkları yerde kendini bir şey sanırlar ve işi bırakırlarsa iş yerinin zorda kalacağını düşünürler.hatta yeri gelir blöf yapıp işi bırakmaya kalkarlar.sonuçta gördükleri , iş yerinin onlar olmadan da takır takır çalıştığı ve bir işe yaramayan tek kişinin kendileri olduğudur...
koca okyanus da bir su damlasından farkımız yok.o yüzden kendimizi yeni kurallara adapte ederek çalışmak zorundayız.birleşelim,yaptırım gücümüz olsun diyenlerin de bir sonuca ulaşacağını sanmıyorum.öncesinde aynı durumla karşı karşıya kaldığımız örnekler çok.
http://www.ytpara.com/editpost.php?do=editpost&p=1134053

aynen öyle.

Hayır anlamadıgım mn rec katrilyona yatmıştır kimse intikam istemiyor. Helali hoş olsun ama quize gelince günlerini gösterelim.

Kardeşim bi sen misin quizde olan. Ne demeye milletin ekmeği ile oynuyorsun. Hiç bir quiz konusuna yazmadım ama ilk sayfada kalmasından quiz konularının sıkıldım. Eskiden analytics güncellendimi ilk sayfada 2 saat kalırdı simdi 3 dk sürmüyor quiz konularından. Madem ana sayfada quiz konusu istiyorsunuz alın size quiz konusu.

Hocam dedigim bir yere kadar dogru geldi ama 15 kanalim var dedikten sonra tamamen demagoji yaptigini cikartmissin ortaya, senin referans bilisimr 300 kanal alindi diye yazdigin 15 den fazla mesajin vardir, bu kadar kanal alip quize sokmamis olabilirsin o zamanda 15 kanalin pesine dusmezdin

Quiz bu ay benim de bircok kanalimi atmamis ama mesele bu degil, verdigi sozu hic onemsizmis gibi sildi atti ve paranin ustune yatti, bunu life bile kabul etti.

Ben yinede sokun patlatin demiyorum ama duygu somurusu yapmanin da manasi yok

Ayrica kimse kanal sokup patlatmasa bilse su anda icindeki kanallarla da 1000 i rahatlıkla gecer 1 ayda kapanmada.

@Trainer hocam haklısınız scamdır veya değildir karısmıyorum. ben baskalarının ekmeği ile oynamak yanlıs diyorum. internette acın scamquiz diye websiteleri bloglar yeni girenler bilinçlensin. ama içerde kanalı olan insanlar ödemesini alamazsa yada yeni kanal sokup para kazanacak öğrenciler burs için,evlenecekler,sözlenecekler,evli olup ev taksidi ödeyenler vs vs. vebaldir diyorum sadece. su 1000 kanal sokayım onlarada girsin herkesede girsin mantıgında olanlardan bahsediyorum.

---------- Spam Engelliyici 12:29 ---------- Önceki Mesaj 12:26 ----------

nicholaihel

haklısınız. ben referansbilişimden çok kanal almışımdır,binlerce. fakat quizde 15 kanalım vardı.son 1 haftada 145 yaptım bu sayıyı. isterseniz son video yükleme tarihleri ile beraber kanal takipten atabilirim :). demagojiye niyetim yok. sadece ne bileyim siz sıkılmadınız mı bu muhabbetleri okumaktan ?.

Yani milletin eline ne geçerki baskasının kazancı ile oynamaktan. Açıkçası 1 haftada 130 kanal açtım. Belki devam edeceğim ama su 1000 kanal sokalımda partnerliği alınsın mevzusundan kararsızım. Kararsız olma sebebim yarın bir gün yaptıgımız yatırım çöpe döner mi korkusudur.

Bu sebeple bazılarına 1000 kanala izlenim vs çekmek 5000 10000 tl yatırıp quizi batırmak koymuyorsada acıkcası biz gibi küçüklere koyuyor :).

Ayrıca hiçbir quiz konusunda yakındıgımı mahkemeye verelim vs yazdıgımı gördünüz mü ? ben kanalların peşine düşmüyorum. Sadece @Psi hocamın 600 kanalını @suhatuna hocamın 4haneli yanılmıyorsam dolar ödemesini kacırdıgını biliyorum ve benim 3 hanelinin yanında neler varmış diyorum.

Ve millet galeyana gelip sıkmasın tüm forumun ayağına diye bu konuyu açtım.

1000 kanalı geçer tabiki bende bunda hemfikirim fakat nefret söylemi yapmaya gerek yok ben bunu kastetmiştim. yoksa benim 15 kanaldan atılan yok ama 1 haftada 3ü kapandı. 145 kanal yaptım 10 kapanmam var. bende böyleyse.. Sadece sözüm nefret söylemini yayanlarda. düşüncesizce yani.

Son düzenleme:
@Oppon siz de haklısınız. ben de bu tarz saldırılara karşıyım. ama yotubeye,googleye quizi şikayet edersek bence kapatılan dashboarddaki aktif kanalların parasını alabiliriz. adsense odeme yapmadıgında millet googleden muhendis buşmuştu :) yine bu tarz bir çalışma ile quize baskı yapabiliriz. bu konuda tecrubeli arkadaşlar bize yol göstermeli

Quiz en azından açıkları ödüyor bence buna bile şükretmemiz lazım.Unutmayın Quiz kapananları ödemiyorsa hiçbir partner ödemez.

bir de utanmadan quiz 500 kanalımı dashboarddan atmış demiyorlar mı bu zamana kadar ödemiş şükretmiyor aldıklarına bi de beddua okuyor. böylelerini gördükten sonra inş ödemez diyorum o paraları he onların 1 lirası kalıyorsa quizde benim 5 liram kalıyor ama helali hoş olsun der geçerim 1 senedir sıkıntısız ödeme yapan tek partnerdi. belliki bir şeyler ters gitti google tarafından adamlar bu yolu seçti.

mirzax114 hocam 1 haftadır forum arıyor bu tarz bir partner bulamadık elimizde en azından açıksa %100 ödeyeceğiz diyen biri var onuda kapatmaya ugrasıyoruz :). recde az mı 4 haneye cıkan kanalı ödememezlik gördünüz. Forumda doluydu yazanlar.

@trainer hocam o tarz birşey olabilir ben genele zarar verecek birşey yapmamaktan bahsediyorum :) anlayışınız için tşk ederim.
http://www.ytpara.com/14042/mirzax114.html

---------- Spam Engelliyici 12:38 ---------- Önceki Mesaj 12:35 ----------

fenomen hocam öyle demiyorlar mı böyle demiyorlar mı demeyin tartışma mekanı olmasın burasıda lütfen sizden ricam :).

Kimin ne kaldıysa kaldı fakat nasıl awe de freedomda recde mn de önümüze baktık, ben yoktum o zaman forumda, nasıl önünüze baktınız. Yine bakın beyler. Evet zordur. para kaybetmek 0 dan başlamak hatta eksiden. Ama dünyada hangi şey sonsuzdur ki ?. hepimiz hiç ölmeyecek gibi yasıyoruz quizede hiç bitmeyecek gözüyle baktık nasıl ölmeyecek gibi yasamak hataysa buda bir hata.

Önümüze bakalım. Ytpara burası . yine paylasalım yenisini bulalım. Dersimizi alalım çöp etmeden calısalım bu defa.

Fevri davranmaya gerek yok can acısıyla hareket edersek sonuçlar bizim adımıza kötü olur.Bu işe girdik gireli bir çok badire atlattık buda geçer

severall ağzın bal yesin hocam. Forumda biraz bu ruhun hakim olmasına ihtiyaç var şuanda. herkes intikamcı modunda . haksızlarmı , haklılar. fkaat baskasına zarar vermemeli yaptıgımız şey.

Valla açık konuşayım ben 1000-2000 kanal sokmadım hiç bir partnere ama yazdıklarına katılmıyorum.

1- Bunun önlemini quiz alıp 1000 tane kanalı 1 kişiye sokturmucak 1 günde.
2- Ben enayi değilim kimsede değil o zaman bırakalım her partnerde paralarımızı he? Hep he he deyip geçelim.

Suç quizin kimsenin değil. Kimseye biz yaptık ettik diyemezsin. Yaptırmayan partner yaptırmaz. Önlemini alacak yaptırmayacak. Şartları zorlaştıracak.. Quiz bizle beraber full episodesli kanallardan tonla kazanırken iyiydik bizler quiz için. Sen youtube'nin quize yatırdığı ve quizin bize yatırmadığı tonla dolardan bahsetsene kardeşim. Bırakın bu iyimser ayaklarını.. Awe de de sesini çıkaran çıkardı. O zamanlar yoktum diyosun nerden biliyosun sesimizi çıkarmadığımızı?

Yalnız yanıldığınız bir nokta var neden kimse RecStudios'a, Music Nations'a kızmadı herkes Quiz'e yüklendi demişsiniz. RecStudios, Music Nations gibi firmalar zaten en başında kapanan kanalları ödemeyeceğiz dedi. Quiz ise biz her zaman öderiz deyip habersiz çekip gittiler.

[MENTION=10960]fth[/MENTION] hocam ses çıkarmadınız o zaman demiyorum dikkatini çekerim. Aweden alamadıgınız tonla doların hesabını şimdi görmek istiyormusunuz biz 1000 kanal sokup kapattırıcaz aweyi batırcaz diye ? 1 mesaj gösterebilirmisin bu sekilde ? yada freedom için ? yada mn için rec için ? bu 1000 kanal zımbırtısı hepsine geliyor değil mi ? quiz yattı paranın üstünede awe mn rec freedoma neden hiç kin yok demek istemiştim yanlıs anlamıssın :).

O zamanı değil suanı yorumluyorum ben.

tartışma havasında olmasını istemiyorum katılmayabilirsiniz saygı duyuyorum. Sadece 1 kişi kin güdüp herkese zarar vermesin görüşündenim ben. siz değilseniz saygı duyacağız hocam.

Ulan ne diyor bu adam dedim başta. Baya bi giydirecektim sana ama en sonunu okuyunca tamam dedim. Duygularıma tercüman olmuşsun hocam.:)

polyanna olmayalım adamlar paraların üstüne yattı, bu zamana kadar bize ödemiş olması bir şeyi değişmiyor, sanki babasının hayrına ödeme yapıyorlar, yapmayın arkadaşlar...
tabi bundan sonra yapılacak bir şey yok, quiz olmaz başkası olur hayırlısı diyelim

[MENTION=10960]fth[/MENTION] hocam ses çıkarmadınız o zaman demiyorum dikkatini çekerim. Aweden alamadıgınız tonla doların hesabını şimdi görmek istiyormusunuz biz 1000 kanal sokup kapattırıcaz aweyi batırcaz diye ? 1 mesaj gösterebilirmisin bu sekilde ? yada freedom için ? yada mn için rec için ? bu 1000 kanal zımbırtısı hepsine geliyor değil mi ? quiz yattı paranın üstünede awe mn rec freedoma neden hiç kin yok demek istemiştim yanlıs anlamıssın :).

O zamanı değil suanı yorumluyorum ben.

tartışma havasında olmasını istemiyorum katılmayabilirsiniz saygı duyuyorum. Sadece 1 kişi kin güdüp herkese zarar vermesin görüşündenim ben. siz değilseniz saygı duyacağız hocam.

Güzel kardeşim hangi 1 kişi? :) Forumda 3-4 kişi haricinde herkesin dili yandı. :) Bak onlar bizden nasıl intikam aldı cart diye paraların üstüne yatıp. Bırakın intikam almak isteyende alsın. Başka partner mi yok? Mn bile bu kadarını yapmadı. En azından adamlar diyor bloke koyarız ödemeyiz diye.. Bunu biliyorsun ama bunların tamamen şok oldu. Bu adamların iyi niyetine güvenip iş yapanlar olmuş bir sürü. Yazık günah giden paraya.. 3-5 kişi kaldı şurada quizden darbe yememiş. Koca forumu bir köşeye atamayız. :) Her şeyin bir cevabı vardır..

He yanlış anlama senin kanalların atılmadı dimi. :) Şöyle bir söz var yanlış anlama: Bekara karı boşamak kolaydır.

@fth hocam bende var 15 kanal. dediğim gibi 1 tanesi atılsa acırım. Ama şimdi var 145 kanalım. forumda kaça satıyorsunuz kanalları 10tl mi. 1450 tl maliyet eder bu. siz gittiniz ihbar ettiniz mesela. quizin partnerliği bitti. tüm kanallar kapandı daha eylül ödemeleri yatmadan . 1450 tl de bize mi aferdersiniz girsin. Ben sadece bireysel olarak başvuruları , internette domain alıp insanları bilinçlendirmeyi vs herşeyi yapın. Sadece geneli etkileyecek kararlar almayın anlamında söyledim. Burayı tartışma yada nefret dolsun diye açmadım konuyu. ama bende var 145 kanal. insanlar günde açıyor 145 kanal ve maliyet demek bu. açıkçası benim başk partnere yatıracak sermayem yok suanda.

Ayrıca imzanız yazdığınız cevaplarla pek uyuşmuyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri