Quiz hakkında bir kaç soru

enver1818

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaslar ;

Şimdi sorum şu özellikle ayda 100 2000 arası kanal ile calısan varsa onlara;

Ben günlük 10 quiz kanal açmayı planlıyorum bu tavsiyeleriniz nedir ?

Bu kanal sayısı fazlamı Günlük için ?

Kanalllara her giriş cıkısta ip değiştirmelimiyim ?

Birde bu günde 200 300 kanal yapanlar nasıl yapıyor saatte 2 kanalı anca cıakrabiliyorum ben şuan işssizim 20 bin liraya yakında borç var bu konuda tecrübesi olan varsa bana pm yoluyla ulaşabilirse özelden soracağım bir kaç soruda var ( İçerik kategori vs gibi bişe istemeyeceğim :) )

bu işte önemli olan ne yaptığını bilerek hareket etmek spam yapmak için spam yapmayın amaçınıza ulaşmanız çok zorlaşır doğru düzgün paralarda kazanamassınız az olsun öz olsun günde 4 aç temiz aç sağlam aç

kanalları partnere sok.
içerikleri yükle
para kazanma reklam ortası vs hallet
bir daha o kanala girme kaderine bırak kanal takipten kanalı takip et.
tutan kanalları ayrı bir takibe al yapılacak birşeyleri veya dizi atmışsan diğer sezonları atabilirsin.

Günlük 10 x 30 = 300 tane kanal yapar. emin olun dikkatli çalışmazsanız 300'ten size 100 tane kalır üzülürsünüz çok kötü. İşinizi iyi biliyorsanız yapın , yarın bi bakarsınız spam

Bu konuda deneyimi olan yokmu pm ile ulaşacak ? Özel bi kaç sorum var kategori vs değil korkmayın :)

Israrla pm istemenden dolayı kolay kolay kimse yanaşmaz. Buradan sor cevap vermek isteyen zaten yardımcı olur gizli kapaklı gizemli hava katma bence.

Bende Quizle alakalı bir soru sorayım araya alakasız olacak ama. Konu kirliliği yapmamak adına soruyorum. Arkadaşlar quize kanalı bağladıktan sonra ki süreçte, örneğin channels kısmında izlenme sayısı görünürken earnings kısmında ne kadar kazanıldığı görünmüyor. Bunun yansıması için belirli bir süre mi geçmesi lazım yani meblanın orada görünmesi için, yoksa bir problem mi var?

Bende Quizle alakalı bir soru sorayım araya alakasız olacak ama. Konu kirliliği yapmamak adına soruyorum. Arkadaşlar quize kanalı bağladıktan sonra ki süreçte, örneğin channels kısmında izlenme sayısı görünürken earnings kısmında ne kadar kazanıldığı görünmüyor. Bunun yansıması için belirli bir süre mi geçmesi lazım yani meblanın orada görünmesi için, yoksa bir problem mi var?

orası kesinleşme bölümü kesinleşen para gözüküyor. kazancını kanala girip analistikten görebilirsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri