Quiz İçin Paypal mı Webmoney mi?

dortnes

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba . birkaç sorum olucak

1- Quizden ödeme alırken paypal % kaç kesiyor ?
2- Paypaldaki para banka hesabına ortalama kaç günde yatar ?
3- Sizce quiz için webmoney mi ? ve sebebi nedir webmoney ne kadar kesiyor?

bende merak ediyorum birisi bilgilendirebilirmi hangisi daha sağlıklı

1- %5 komisyon, dolar kuru düşük
2- ortlama 4-5 gün
3- %3.8 (artısı $kuru yüksek)

webmoney tabiki.paypal ödemelerden yüzde 5 alır (webmoney yüzde 3) ve kuru düşük hesaplar,webmoneyde güncel kurdan bozdurursunuz

paypalda 4-5 günde hesaba geçiyor evet.
webmoney'de de bildiğim kadarıyla aracı kurum vasıtasıyla geçiyor hesaba. kaç günde geçiyor peki. ve bu aracı kurum kesintisi ne kadardır.

---------- Spam Engelliyici 20:45 ---------- Önceki Mesaj 20:43 ----------

bir diğer soruda quiz ödemeleri 15 inde başlıyor paypala göndermeye. webmoneye de aynı zamanlardamı gönderiyor acaba

Yeri gelmişken sorayım money'e gececeğim.Ödeme yöntemini ne zaman değiştirsem sorun olmuyor.Yani bi tarih vardı o tarihten sonra değiştirsen dahi önceki ödeme yöntemine yatıyordu.Bilgisi olan cevaplarsa mes'ud olurum :)

Yeri gelmişken sorayım money'e gececeğim.Ödeme yöntemini ne zaman değiştirsem sorun olmuyor.Yani bi tarih vardı o tarihten sonra değiştirsen dahi önceki ödeme yöntemine yatıyordu.Bilgisi olan cevaplarsa mes'ud olurum :)

Dashboard ta şöyle birşey yazıyor.

NOTICE
To change your payment method/details please submit your application before the 10th day of the current month. Otherwise new payment method will be admitted starting from the new payment month.

Example: If you submit your application before May, 10, new payment method/details will be admitted and the payment for April reporting period will be made at your new payment details. Otherwise earnings starting from for May reporting period will be paid at new payment details.

Peki arkadaşlar webmoneyden para çekmek istedğim zaman ortalama kaç günde hesaba yatar ? eğer paypaldan hızlıysa direk geçicem

webmoney yerine banka hesabıda tercih edilebilir arkadaşlar 1k + dolar kazananlar için

Ayın 10 una kadar değiştirebilirsiniz hocam

forumda webmoneyin konusu var ona tekrar baktımda şu şekilde..

şimdi hemen hesaplayalım:

100 doları paypaldan almış olsaydın, yüzde 5 paypal komisyonu ve paypal döviz kurundan çekecektik. Şu an için hesap şöyle olurdu:

PAYPAL:

%5 komisyon 5 dolar - gitti geriye 95 dolar kaldı.
Paypal kuru : Exchange rate 1 U.S. Dollar = 2,16161
95 $ = 205,35 TL 4-5 gün sonra hesabında

Webmoney:
100 dolar için %0.8 Webmoney transfer komisyonu 99.2$ kaldı.
TAFT iletişim komisyonu %3 = 2.976 96.224 dolar kaldı
WEBmoney Dolar kuru : 2.2034
96.224*2.2034 = 212.01 tl bi kaç saat içinde eft yada havale ile hesabında.

http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/55818-webmoney-paypal-alternatifi-anlatim-destek-29.html

---------- Spam Engelliyici 21:04 ---------- Önceki Mesaj 21:02 ----------

benim aklımda tek soru kaldı. quiz paypal ödemeleriyle eş zamanlımı yapıyor webmoney ödemelerini yoksa banka ödemeleri gibi en sonamu bırakıyor.

webmoney'e geçmeyi düşünürüm ancak banka ekstrelerinde paypal yazısını görmek daha çok güven veriyor bana.

valla sırf anında hesaba yatırma için webmoneye geçerim . çünkü ilk defa bu ay 4 haneli ödeme alıcam ve paypalın kesmesi 4-5 günde yatırması v.s bekleyemem . teşekkürler herkese

Bi arkadaş benim 100 dolar için yaptığım hesabı paylaşmış, ordan açıkça gördüğümüz üzere webmoney de karlısınız ve para hesabınıza ( günde 2k çekimlerde) anında geçiyor.

Networklar Webmoney önce ödüyor, Webmoney rusya merkezli, Qg da aynı şekilde.

Ben konuya baktımda şurayı tam anlayamadım . şimdi ben Keeper Standart (Mini) hesap açtım . bu hesaptan para çekebilir miyim ? ve ödeme limit ne kadar?

hocam direk banka hesabına para sadece partnerin kesintisi ve o anki dolar kuruyla yansıyor değil mi ?

Benim bildiğim dolar hesabına dolar olarak yansıyor. guizin çalıştığı banka30 dolar kesiyor. ayrıca paramızın geldiği bizim bankada kesinti yapıyor .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri