Quiz kanal fırsatçılığı hakkında ne düşünüyorsunuz

• Kullanıcı severall
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

severall

Kayıtlı Üye
Edit:Forum ahalisi fahiş fiyatlardan, karaborsacılıktan memnun.10 tl'lik ürünü fırsattan yararlanıp 15 tlye satmak krizi fırsata çevirmektir eli mahkuma olana 100 tlye satmak karaborsacılıktır.Birçok insan quizden ekmek yiyor zaten darbeden sonra ellerinde kanal kalmadı birde fırsatçılar darbe vuruyor.Ben quiz çalışmıyorum ama bu fırsatçılığa dur demediğiniz müddetçe burada birlik beraberlik kalmaz.Zor günde düşene darbe vuran para için herşeyi yapanların hesaba elbet birgün sorulur bu mantelideki arkadaşlara yazıklar olsun.

Quiz kıyımından sonra youtube'dan kazanılamayan paralar artık boş quiz kanallardan kazanılıyor.Kanallar değerlendi 3-5 fark koyulabilir bunda sıkıntı yok ama nerdeyse 100 tlye boş kanallar satılıyor.Bu resmen fırsatçılık ve karaborsa değil mi ? Millet kanal alıp satarak para kazanmanın yoluna bakıyor.Şahsen zor durumda kalan arkadaşların mecburiyetten bu yola girmesi benim zoruma gitti.Bana göre forum yönetimi bu fırsatçılığa bir son vermeli çoğu forumlarda olduğu gibi yönetim olarak bir fiyat belirlemeli.

Son düzenleme:
Zorla yapılmıyor sonuçta, ben öyle kanal satanların konusuna bile girmem, ama almak isteyen parayı gözden çıkartan memnunsa bize de bir şey demek düşmez maalesef alan memnun satan memnun durumu yani.

Serbest piyasa malesef, 70 sonları yağ stokları gibi satılan kanallar baya değerlendi.
:D

çoğu satıcının işi bu değil ki. adam elinde kalanları satışa çıkartıyor, satılsın veya satılmasın. alırsan
-edit mesela ben mail satıcısı değilim, elimde 100-200 tane quiz boş kanal kaldı, üşendiğimden açamıyorum satış konusunu 2 aydır. 2 aydır fiyatlar 10 katına çıkmış hiç bakmıyorum bile.

Son düzenleme:
Quiz kanal zorunlu ihtiyaç değil o yüzden maximum fiyat belirlemek mantıklı değil

Zorla yapılmıyor sonuçta, ben öyle kanal satanların konusuna bile girmem, ama almak isteyen parayı gözden çıkartan memnunsa bize de bir şey demek düşmez maalesef alan memnun satan memnun durumu yani.

Serbest piyasa malesef, 70 sonları yağ stokları gibi satılan kanallar baya değerlendi.
:D

çoğu satıcının işi bu değil ki. adam elinde kalanları satışa çıkartıyor, satılsın veya satılmasın. alırsan
-edit mesela ben mail satıcısı değilim, elimde 100-200 tane quiz boş kanal kaldı, üşendiğimden açamıyorum satış konusunu 2 aydır. 2 aydır fiyatlar 10 katına çıkmış hiç bakmıyorum bile.

bende de bir tane quiz kanal var 90 tlden versem mi

Quiz kanal zorunlu ihtiyaç değil o yüzden maximum fiyat belirlemek mantıklı değil

Buradaki çoğu üye quiz ve adsenseden parasını çıkartıyor nasıl zorunlu bie ihtiyaç değil ? krizi fırsat bilip bu durumdan yararlanan insanlar forumun birliğine darbe vuruyorlar.Mesela kanalların zamlanması değil fahiş fiyatlara satılması.Karaborsada zorla satılmıyor ama etik mi değil.

Taksimde yürürken yağmur başlayınca Şemsiyeler 20 TL den gidiyor :)

Krizi fırsata çevirmek bu fırsatçılık değil .

Buradaki çoğu üye quiz ve adsenseden parasını çıkartıyor nasıl zorunlu bie ihtiyaç değil ? krizi fırsat bilip bu durumdan yararlanan insanlar forumun birliğine darbe vuruyorlar.Mesela kanalların zamlanması değil fahiş fiyatlara satılması.Karaborsada zorla satılmıyor ama etik mi değil.

Quizin birçok alternatifi var kimse o fiyatlardan kanal almassa ya kanal fiyatları düşecek yada satıcıların elinde kalacak ki zaten yüksek mitarlar isteyenler sürekli satıcı değil elindekileri bitiriyorlar

Adamın kategorisi sağlamdır ancak elinde kanalı yoktur 100 tl verip 4 haneli kazanıyordur. Niye almasın ki ? Bence de sınır koymanın anlamı yok zaten bunu göze alan bu kanalları satın alıyor. Zorla bir durum olmadığı için bence de serbest piyasa olmalı.

Taksimde yürürken yağmur başlayınca Şemsiyeler 20 TL den gidiyor :)

Krizi fırsata çevirmek bu fırsatçılık değil .

mesela 20 değil 200 tl yarın o yağmurda çok zor durumda kalıp bir şemsiye almak zorunda kalırsan hatta almaya mecbur kalırsan ve şemsiyeci sana 200 tl fiyat biçim krizi fırsata çevirmek dersen herşeyi daha net anlarsınız

mesela 20 değil 200 tl yarın o yağmurda çok zor durumda kalıp bir şemsiye almak zorunda kalırsan hatta almaya mecbur kalırsan ve şemsiyeci sana 200 tl fiyat biçim krizi fırsata çevirmek dersen herşeyi daha net anlarsınız

Niye alıyorsun kardeşim alma o zaman ? Sana zorla sattılarsa söyle.Git kendin kanal bağla bakalım Quize konuşuyorsunuz ama anlamsız almak istiyorsan parana kıyıp alıcaksan almak istemiyorsan almıyacaksın bu kadar basit

Alternatif aramak en mantıklısı. 200 TL ye şemsiye alacağıma yolda bulduğum ilk poşeti kafama geçiririm. ;)

Arz talep meselesi.Şu durumda 100 tl satsa da bir şey diyemezsin.Çünkü partnere alım olmadığı için bir nevi karaborsa.

Alternatif aramak en mantıklısı. 200 TL ye şemsiye alacağıma yolda bulduğum ilk poşeti kafama geçiririm. ;)

Ben adsense çalışan bir adamım quizle işim yok.Burada mesele şu yarın ekmek almaya gittiğinde 200 tl fiyat ile karşılaşsan ne tepki verirsin ? üstelik adam sana alma kardeşim zorla satmıyorum dese ? toplumu ilgilendiren büyük satışlarda devlet fiyatı koyar.Bana göre bu forumun ekmeğide quiz arada hiçbir fark yok fiyatın artırılmasına karşı çıkmıyorum 5 tllik ürünü 5000 tlye satan fırsatçılara karşı çıkıyorum.Kişisel bir mesele değil benim quizle işim yok.

Serbest piyasa kardeşim Kategorine Güveniyorsan Alırsın 1 e Çekersin videoları 1 değil 200 300 kazanırsın millet youtube bıraktığı nasılda belli çekirdek çıtlatıp konular açıyorlar :D

Serbest piyasa kardeşim Kategorine Güveniyorsan Alırsın 1 e Çekersin videoları 1 değil 200 300 kazanırsın millet youtube bıraktığı nasılda belli çekirdek çıtlatıp konular açıyorlar :D

quiz çoğu kişiye ekmek parası sağladı büyük darbede sonra çoğu ya bıraktı yada fahiş fiyat verenlerden boş kanalı 100 liraya almak zorunda kaldı.Ben bu durumu yanlış buldum quizle hiçbir işim yok adsense ve partner çalışıyorum.Daha bir aylık üyesin kimin ne kadar kazandığını anlamana zaman var.

Fiyatları talep edenlerin belirlemesi gayet doğal fakat quiz konusu suistimale açık bir halde. Bir kullanıcı bir konu açıyor örneğin 100 tlden Quiz satıyor . Ertesi gün kanallar satımıştır veya şu kadar satıldı şu kadar kaldı diye konusun güncelliyor. Okuyanda 100 tl den alan varmış demekki quizin piyasası bu diye düşünüyor. Kanallar gerçekten satıldı mı yoksa piyasa mı yükseltiliyor emin olmak güç.

Ben adsense çalışan bir adamım quizle işim yok.Burada mesele şu yarın ekmek almaya gittiğinde 200 tl fiyat ile karşılaşsan ne tepki verirsin ? üstelik adam sana alma kardeşim zorla satmıyorum dese ? toplumu ilgilendiren büyük satışlarda devlet fiyatı koyar.Bana göre bu forumun ekmeğide quiz arada hiçbir fark yok fiyatın artırılmasına karşı çıkmıyorum 5 tllik ürünü 5000 tlye satan fırsatçılara karşı çıkıyorum.Kişisel bir mesele değil benim quizle işim yok.

Hocam dediğine katılıyorum ama işte napalım isteyen alır isteyen almaz karaborsa bu, ben de adsense çalışıyorum önceden 100 tl ye 10 tane gelirdi şimdi 1 tane

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri