Quiz kanalımı çıkardı, partner var mı?

• Kullanıcı keremoflu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

keremoflu

Kayıtlı Üye
Az önce iyi denebilecek 4 haneyi ödemeden partnerden çıkardı. Normalde sevinirdim ancak topluluk kuralları kötü durumda, saldırı yemiştim geçen ay.

Elimde daha önce 1 spam ve 1 özgün bağladığım pinli adsense var. Bağlasam durumum ne olur sizce?

Veya topluluk bu şekildeyken alabilen bir partner var mıdır?

Bende de adsense var ama korkudan bağlayamıyorum. Çünkü adsense kapanırsa bu sefer iş ortaklığı devre dışı kalıyor ve kanal çöp oluyor. O yüzden adsense son çare olsun. Hali hazırda özgün alan tonlarca partner var birine girin. Gizza -Zeplin-Multicolor gibi popüler partnerler olabilir.

Not: Topluluk demişsin maalesef almazlar. Topluluk geçene kadar sabrederdim ben ama ayda 4 hane kazanıyorsa riske girip adsense derim. Adsense de ki kanalları da temizlerim.

Not 2: Ben her şeyi yanlış anlamışım. Şuan kafam isim-soyisim şeklinde oluşturulan özgün kanalımın ismini tek haneye indirmekle meşgul.

Son düzenleme:
topluluk olan kanalı isteselerde alamazlar...
ya sıfır adsense aç bağla,yada kaderine razı ol ...

Bende de adsense var ama korkudan bağlayamıyorum. Çünkü adsense kapanırsa bu sefer iş ortaklığı devre dışı kalıyor ve kanal çöp oluyor. O yüzden adsense son çare olsun. Hali hazırda özgün alan tonlarca partner var birine girin. Gizza -Zeplin-Multicolor gibi popüler partnerler olabilir.

Not: Topluluk demişsin maalesef almazlar. Topluluk geçene kadar sabrederdim ben ama ayda 4 hane kazanıyorsa riske girip adsense derim. Adsense de ki kanalları da temizlerim.

Bu kanal özgün değil hocam, izlenmesi baya yüksek spam.

---------- Spam Engelliyici 01:21 ---------- Önceki Mesaj 01:20 ----------

topluluk olan kanalı isteselerde alamazlar...
ya sıfır adsense aç bağla,yada kaderine razı ol ...

Sistem otomatik engelliyor değil mi kötü durumda diye?

hocam yerli partnerlik hizmeti veren arkadaşlar var. bunları deneyebilirsin. multi color dene derim. sağlam bir kanalımı bağladım misal.

zeplin network var şu an misal aralık ayının ödemelerini bekliyoruz. inşaAllah gelicek.
dene derim

benide atsalar keşke tek kanalım var ama atmıyor namıssızlar

quiz yaktı bizi yaktı bütün emekler boşa gitti 2 ay boyunca. En azından aweden insaflı çıktılar awe kanalıda bırakmıyodu 1 sene sonra zor attıydı.

hocam yerli partnerlik hizmeti veren arkadaşlar var. bunları deneyebilirsin. multi color dene derim. sağlam bir kanalımı bağladım misal.

zeplin network var şu an misal aralık ayının ödemelerini bekliyoruz. inşaAllah gelicek.
dene derim

Multicolor sordum da, arkadaş daha kanal bağlanabilir mi bu şekilde bağlanmaz mı bilgisi yokmuş :D :D

---------- Spam Engelliyici 01:53 ---------- Önceki Mesaj 01:53 ----------

Gözü kapadım, adsenseye bağladım. Hayırlısı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri