Quiz Kanallarının Paypalları Değiştiriliyor Dikkat Edin!!!

doganuzun

Administrator
Kayıtlı Üye
Merhabalar,

Öncelikle bu konuyu forum da Quizde çalışanlarının canı yanmaması için açıyorum;

Olayı kısaca özetlemek gerekirse akşam 19 gibi Quizden mail aldım, ödeme yöntemi değiştirildi diye.. Direk kanala girdiğimde benim paypalım duruyordu fakat 2 kere paypal adresi değiştirilmiş. Burdaki amaç şu olabilir ödeme günü kendi paypalını ekliyor ödeme gönderildiği anda eski paypalı tekrar güncelliyor.. Daha sonra kanala girdim ve aşağıdaki gibi etkinlikleri görüntüledim.

Daha sonra kanala farklı lokasyonlardan girildiğini gördüm, aşağıda işaretlediğim yerlerden kanala giriş yapılmış.

[MENTION=11620]era[/MENTION] yukardaki ip adreslerinden forma login olunmuş mu? Sistem de böyle birşey mümkün mü, siz daha iyi bilirsiniz ama ben yinede soruyum dedim çünkü kanallara genelde yukardaki ip lerden giriş yapılmış ve bu giriş yapılan kanallar nedense bu formda bir kişiden 2-3 ay önce aldığım mail adreslerine giriş yapılmış..

Adam ödeme zamanın da giriş yapıyor, saatlik de olsa kendi paypalını ekliyor ödeme geçtiği anda eski paypalı geri ekliyor yani birileri çok büyük bir vurgun peşinde..

Ben kendi önlemimi şu şekilde aldım;

Öncelikle tüm hesapların kurtarma tel ve maillerini değiştirdim.

Ondan sonra içim rahat etmedi privet key ile kanala giriş izni verdim. Bu sistemi genelde bankalar kullanıyor, kanala giriş yaparken şifreden sonra telefona doğrulama kodu geliyor ve kanala giriş yapıyorsunuz. Şu kısımdan bu işlemi yapabilirsiniz.

Ben sms sistemi ile giriş kurduğum için bende öyle çıkyor normalde siz kur deyip, sağ köşeden kuruluma başlad diyeceksiniz ve telefon doğrulama yapacaksınız..

Benden tavsiye kanal güvenlik sekmesinden kanallarınıza giriş yapılmışmı?
Quiz Deskboarda paypallarınız değiştirilmiş mi diye kontrol edin.

Bu konuyu açtım çünkü Quize yüklenme oldu çok büyük oyunlar dönüyor gecesini ve gündüzünü bu işe ayıranlar var yazık günah..

Gerekli güvenlik önlemlerinizi alın..

Mutlaka soracaksınız ama ben söyleyim kanallar alım yapıldıktan sonra şifrelerini değiştirmiştim..

Bol kazançlar..

şeytanın bile aklına gelmez.

ama quizde paypal değiştiğinde mail geliyor
sana mail geldi mi

Vay arkadaş ya bu devirde babana bile güvenmiyceksin lafını hiç sevmezdim :(

anlık olacak iş değil ayın 12 sinden sonra değiştirse de o ay ödeme alamaz yeni paypal mailine,güvenliğe dikkat etmek her zaman lazım orası ayrı

Quiz de de var bi işler ama hayırlısı paypala gelen paralara block şimdide paypal değişme ...

bu nasıl bi karaktersizliktir nası bi açlık nası bi şeref yoksunluğudur bi insanın malına ekmeğine nası göz dikiolar hiç mi Allah korkusu yok bunlarda

Quiz böyle ucuz oyunlar peşine düşmez diye tahmin ediyorum. Siz en iyisi kanalı satın aldığınız kişiden şüphelenin. Bir ara bir konu vardı, kanalın şifresi değiştirilse bile açılış tarihini bildikten sonra o kanalı geri alabiliyor gibi bir şey yazılmıştı. Açık var sanırım.

Quiz böyle ucuz oyunlar peşine düşmez diye tahmin ediyorum. Siz en iyisi kanalı satın aldığınız kişiden şüphelenin. Bir ara bir konu vardı, kanalın şifresi değiştirilse bile açılış tarihini bildikten sonra o kanalı geri alabiliyor gibi bir şey yazılmıştı. Açık var sanırım.
Ben Quiz yapti demedim ki siz konuyu tam okumadiniz sanirim.

Kimse üstüne alınmasın da, önüne gelen foruma üye oluyor... böyle şeyleri daha çook yaşayacağız.

Bende diyorum millet neden kanal almıyor diye. Ulan böyle işler dönerken millet nasıl güvenip kanal alsın. Şeytanın aklına gelmez, ne çakallar var. Mahkemeye verirsen kabak gibi çıkartırırlar o ip'in kime ait olduğunu. Saati falanda belli.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri