quiz kapanan kanal ödemesi hk

• Kullanıcı yasinakcay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

yasinakcay

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bugün quize bağlı kanalım kapandı, aralık ayı kazancını bloke gelmesse alacam tamam peki ocak ayı 1-10 arasındaki kazanç ne olacak

Ödemeler kesinleşmedi inşallah alırsın ve ocak ayı kazancı 57 gün sonra ödenir

Eger aralik ayi kazanciniz 4 haneyse soguk su . Kazancin kesinlesmesi felanda onemli degil .

Dün attıkları mailde ödeme yapılmamasının nedeni olarak ilk belirlenmelere göre SPAM'ın tespit edildiğini söylediler ama bunun detayını bilmiyorum. 12'sinden sonra Google'dan tam anlamıyla bir rapor bekliyolarmış eğer Google artık kapanan kanallara ödeme yapmayacaksa dashboarda bu bildiriyi ekleyeceklermiş

Eger aralik ayi kazanciniz 4 haneyse soguk su . Kazancin kesinlesmesi felanda onemli degil .

hocam benim de aralık ayında 3 bin dolara yakın param var soğuk suyu içmek yerine üstümüzden mi dökecez bilmiyorum valla.

Dün attıkları mailde ödeme yapılmamasının nedeni olarak ilk belirlenmelere göre SPAM'ın tespit edildiğini söylediler ama bunun detayını bilmiyorum. 12'sinden sonra Google'dan tam anlamıyla bir rapor bekliyolarmış eğer Google artık kapanan kanallara ödeme yapmayacaksa dashboarda bu bildiriyi ekleyeceklermiş

3 haneleri odediler. 4 hane olunca spam oluyor 3 hane oldugunda olmuyor. Bence quizin ayak oyunlari.

Allahtan daha 600 dolar kazanmışken kanal kapandı 1000 doları geçseydi açık kalsada alamayacaktım yani.....

arkadaşlar bugün quize bağlı kanalım kapandı, aralık ayı kazancını bloke gelmesse alacam tamam peki ocak ayı 1-10 arasındaki kazanç ne olacak
Herhangi bi bloke olmazsa aralık kazancını şubat 27 de alırsın ocak kazancını mart 27 de alırsın hocam

3 haneleri odediler. 4 hane olunca spam oluyor 3 hane oldugunda olmuyor. Bence quizin ayak oyunlari.

Dediklerine göre Quiz'e gelmesi gereken ödeme ile Quiz'in yapması gereken ödeme arasında farklılıklar varmış. Ee kardeşim tamam farklılıklar varda bizim ödemelerimizi Kasım ayında almamız gerekiyordu sen Kasım ayında bu parayı zaten Google'dan aldın senin Aralık'ta yaşadığın farklılıklar beni ilgilendirmez ki benim param ile başka bir kanalın kazancını ödemediğini nereden bileceğim? Hadi sen bize yapman gereken ödemelerin parasını Aralık ayında Google'dan talep ettin de Google sana 3 haneli ödemeleri gönderirken 4 hanelileri göndermedi ee kardeşim o zaman sormak aklına gelmedi mi bu ödemeler neden eksik diye belki o ödenen paraların içinde ödenmesi gereken 4 hanelilerin ücretleri de var ama sen 4 hanelileri sona bıraktığın için bizim paralarımız eksik çıktı. Kafam karışık yemin ediyorum ya ya biz şuan başkalarının hatalarının bedelini çekiyoruz yada Quiz şu tatil olayını kullanıp biraz daha süründürüp paraları ödeyecek ayın 12'si gelsinde bakalım ne yapacaklar

kazançlar kesinleştikten sonra belli olur, ya tarih belirtip ödeme yapacaklarına dair mail atarlar ya da youtube bize ödemedi, biz de sana ödeyemeyeceğiz derler, artık kısmet.

Dediklerine göre Quiz'e gelmesi gereken ödeme ile Quiz'in yapması gereken ödeme arasında farklılıklar varmış. Ee kardeşim tamam farklılıklar varda bizim ödemelerimizi Kasım ayında almamız gerekiyordu sen Kasım ayında bu parayı zaten Google'dan aldın senin Aralık'ta yaşadığın farklılıklar beni ilgilendirmez ki benim param ile başka bir kanalın kazancını ödemediğini nereden bileceğim? Hadi sen bize yapman gereken ödemelerin parasını Aralık ayında Google'dan talep ettin de Google sana 3 haneli ödemeleri gönderirken 4 hanelileri göndermedi ee kardeşim o zaman sormak aklına gelmedi mi bu ödemeler neden eksik diye belki o ödenen paraların içinde ödenmesi gereken 4 hanelilerin ücretleri de var ama sen 4 hanelileri sona bıraktığın için bizim paralarımız eksik çıktı. Kafam karışık yemin ediyorum ya ya biz şuan başkalarının hatalarının bedelini çekiyoruz yada Quiz şu tatil olayını kullanıp biraz daha süründürüp paraları ödeyecek ayın 12'si gelsinde bakalım ne yapacaklar

Google bizim paralari gecen ay zaten odedi quize. Quizde hak sahibi ister diye 57 gun bekletti bizi . Sonra yan yatti camura batti . Acikcasi benim hic umudum yok hocam odeyeceklerine. Bu ay 3 haneler korksun bence

kazançlar kesinleştikten sonra belli olur, ya tarih belirtip ödeme yapacaklarına dair mail atarlar ya da youtube bize ödemedi, biz de sana ödeyemeyeceğiz derler, artık kısmet.

Herhangi bi bloke olmazsa aralık kazancını şubat 27 de alırsın ocak kazancını mart 27 de alırsın hocam

geçtiğimiz ay bir kanalım daha kapanmıştı onun ödemesini falanca tarihte yapacağız dediler. bu ödeme yapılacakmı yani şunu merak ediyorum ödemeyi şu tarihte yapacağız deyince yapıyorlarmı bloke olacağı zaman ilk mailde belirtiyorlarmı

Quize kanal bağlayalım dedik enteresan şeyler olmuş. bastığımız yerde ot bitmiyor.

life da bloke durumu nasıl arkadaslar 2015 de ruslar da bozdu network kalmadı

Geçen ay kesinleşmesine 5 gün kala kanalım kapandı mail attılar ocak 27 ödeyeceğiz diye. Ona dayanarak yorum yaptım

bu mailden banada geldi geçen ay peki bu tarz maili alıp da daha sonradan paranıza bloke kondu şeklinde geri dönüş alan oldumu

Ekimde kapanan kanali 27 aralikta odeyecegiz dediler. Odemediler 4 haneleri. Google dan gelen parada sikinti olsa 3 aydir farketmiyor mu. Haftaya aralik odemeleri baslayacak. Biz daha ekimde kapanan kanali alamadik. 1 hafta icinde odemezse artik odemez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri