Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanalın bulunduğu gmaile bilgilendirme maili mi atıyorlar şu tarih de ödeyeceğiz gibisindenbir kaç gün bekle hocam tam tarihi mail atarlar zaten. tahmini olarak da mart 26sı gibi olabilir.
Not: tabi bu geçen gün quiz'in gönderdiği uzun bir mail vardı o ne anlama geliyor kapanan kanallara bloke koyarlar mı bilmiyorum.
aynen öyle hocam mart 27
kanalın bulunduğu gmaile bilgilendirme maili mi atıyorlar şu tarih de ödeyeceğiz gibisinden
---------- Spam Engelliyici 23:42 ---------- Önceki Mesaj 23:41 ----------
yine iyi ozaman yarın kapansaydı 1 ay daha beklerdik herhalde
xxx USD will be made on 26-03-2015. Reason: Your channel has been terminated.
aynen hocam bir mail geliyor, tahminimce içinde aşağıdaki tarzda bişi yazar. tabi dediğim gibi quiz de bloke koymaya başlamadıysa.
inş piyango bize vurmuz ilk defa adam gibi ödeme alıcam
Maille bildiriyorlar normalde yatıracakları tarihi ve yatırdılar geçen ayın 26 sında.. Bende öyle oldu bir ay geç alıyorsun ödemeyi mailde belirttikleri tutarı gönderiyorlar.slm arkadaşlar biraz forumu araştırdım fakat bulamadım
bugün spamdan kapanan quiz kanalın ödemesi bugunden itibaren 57 gün sonramı yatıcak hesabıma
Maille bildiriyorlar normalde yatıracakları tarihi ve yatırdılar geçen ayın 26 sında.. Bende öyle oldu bir ay geç alıyorsun ödemeyi mailde belirttikleri tutarı gönderiyorlar.
Benim mail kanal kapanınca gelmiştimail bildirimi ne zaman geliyor misal aralık kazancı kanal ocak 4 de kapandı. normalde ocak 28 den sonra ödenirdi... kapanınca şubat 28 e kayar ama dediğiniz mail hangi tarihlerde gelir ödeme döneminde mi yoksa kanal kapanınca mı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.