quiz kapanan kanal

haydo19

Kayıtlı Üye
slm arkadaşlar biraz forumu araştırdım fakat bulamadım
bugün spamdan kapanan quiz kanalın ödemesi bugunden itibaren 57 gün sonramı yatıcak hesabıma

Kesin bişey yok ancak bu gibi durumlarda normal ödeme ayında değil ondan sonraki ay ödeme alıyorsun..yani son iki aydır bu şekilde. Ay sonlarına doğru ödeme yapıyorlar. Yani sen bu parayı alırsan mart 26 dan sonra alabileceksin.Ama sen o parayı unut. Unut ki hayal kırıklığı olmasın. Ne yapacaklaerı belli olmuyor zira bu partnerlerin

Mobil

bir kaç gün bekle hocam tam tarihi mail atarlar zaten. tahmini olarak da mart 26sı gibi olabilir.

Not: tabi bu geçen gün quiz'in gönderdiği uzun bir mail vardı o ne anlama geliyor kapanan kanallara bloke koyarlar mı bilmiyorum.

bir kaç gün bekle hocam tam tarihi mail atarlar zaten. tahmini olarak da mart 26sı gibi olabilir.

Not: tabi bu geçen gün quiz'in gönderdiği uzun bir mail vardı o ne anlama geliyor kapanan kanallara bloke koyarlar mı bilmiyorum.
kanalın bulunduğu gmaile bilgilendirme maili mi atıyorlar şu tarih de ödeyeceğiz gibisinden

---------- Spam Engelliyici 23:42 ---------- Önceki Mesaj 23:41 ----------

aynen öyle hocam mart 27

yine iyi ozaman yarın kapansaydı 1 ay daha beklerdik herhalde

bende de günde 100k izlenen kanal da topluluktan gitmiş.
izlenme de artış olunca yt spam kanalı anında patlatıyor valla.
telifçisi bile telif atmıyordu bırak bir ay dayansın bari kanal :(

kanalın bulunduğu gmaile bilgilendirme maili mi atıyorlar şu tarih de ödeyeceğiz gibisinden

---------- Spam Engelliyici 23:42 ---------- Önceki Mesaj 23:41 ----------

yine iyi ozaman yarın kapansaydı 1 ay daha beklerdik herhalde

aynen hocam bir mail geliyor, tahminimce içinde aşağıdaki tarzda bişi yazar. tabi dediğim gibi quiz de bloke koymaya başlamadıysa.

xxx USD will be made on 26-03-2015. Reason: Your channel has been terminated.

Oo quizde mi başladı bizde bazı kanalları sokar flagdan yırtarız diyorduk freedomda durayım ben bari :D

slm arkadaşlar biraz forumu araştırdım fakat bulamadım
bugün spamdan kapanan quiz kanalın ödemesi bugunden itibaren 57 gün sonramı yatıcak hesabıma
Maille bildiriyorlar normalde yatıracakları tarihi ve yatırdılar geçen ayın 26 sında.. Bende öyle oldu bir ay geç alıyorsun ödemeyi mailde belirttikleri tutarı gönderiyorlar.

Maille bildiriyorlar normalde yatıracakları tarihi ve yatırdılar geçen ayın 26 sında.. Bende öyle oldu bir ay geç alıyorsun ödemeyi mailde belirttikleri tutarı gönderiyorlar.

mail bildirimi ne zaman geliyor misal aralık kazancı kanal ocak 4 de kapandı. normalde ocak 28 den sonra ödenirdi... kapanınca şubat 28 e kayar ama dediğiniz mail hangi tarihlerde gelir ödeme döneminde mi yoksa kanal kapanınca mı

mail bildirimi ne zaman geliyor misal aralık kazancı kanal ocak 4 de kapandı. normalde ocak 28 den sonra ödenirdi... kapanınca şubat 28 e kayar ama dediğiniz mail hangi tarihlerde gelir ödeme döneminde mi yoksa kanal kapanınca mı
Benim mail kanal kapanınca gelmişti

Quizden gelen son mail

Greetings,

Thank you for your note! We'll arrange alternative payment and send you confirmation.

--
Best regards,
The QuizGroup Team

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri