Quiz Network Aralık Ayı Kanal Kapanma

doganuzun

Administrator
Kayıtlı Üye
Merhabalar,

Bildiğiniz gibi hepimizin kafasında geçen ayın 1-30 arasında açık olup bu ay kapanan kanalın ödemesinin yatıp yatmayacağı sorusu var.. Bu şekilde hergün forma soru düşüyor..
Benimde geçen ay 1-30 arası içinde yüksek kazanç olan bi kanalım spamdan kapandı ve quize şu şekilde mail attım;

Dear Sir /Madam,

My channel was active between 1st and 30th November 2014 and I earned XXXX$ form my channel. However it has been shutted down 4th of December because of spam. Can I get my payment in December? When can I get my November payment?

Ps. My channel was open for earning money.

Türkçesi;

Sayın Yetkili,
Kanalım kasım 1 ile 30 arası açıktı ve kazanç sağlıyordu ve içinde xxxx$ kazanç vardı.
4 Aralıkta kanalım spamdan dolayı kapandı.Aralık ayında bu ödemem yapılır mı?
Kasım ayına ait ödemem ne zaman hesabıma yatırılır?

Not: Kanalımın para kazanması açıktı.

Daha sonra Quizden cevap geldi..

Greetings!

Could you please provide your channel/ video URL.

Best regards,
The QuizGroup Team

Thank you

Bende kanal url sini attım cevap bekliyorum sonucu size bildiririm..

Maili buraraya attım [email protected].

Umarım faydalı olmuştur.

bunun ay ile bir alakası yok 1 ayda gecikmeli olsa ödenecektir.Ocak guncellemesinden sonra riskli olabilir..Şu anda alırsınız ödemenizi.

bunun ay ile bir alakası yok 1 ayda gecikmeli olsa ödenecektir.Ocak guncellemesinden sonra riskli olabilir..Şu anda alırsınız ödemenizi.

Bende biliyorum ocak güncellemesi ile alakası olmadığını benim merak ettiğim geçen ay sağlam olup bu ay kapanan kanalın ödemesini bu ay yapacaklarmı ben zaten onu sordum..

Bende biliyorum ocak güncellemesi ile alakası olmadığını benim merak ettiğim geçen ay sağlam olup bu ay kapanan kanalın ödemesini bu ay yapacaklarmı ben zaten onu sordum..

Aynı durum benimde Eylül ayında açık olan ve Ekim ayının başında kapanan kanalımın başına geldi...

Bende senin gibi mail attım Quiz partnere, aynen bendende kanal linkini istediler, gönderdim ve gelen cevapta kapanan kanalların ödemesi 57 gün sonra yapılır diye mesaj geldi ve Kasım 28 de o kapanan kanalıma ait ödeme sorunsuz olarak yattı...

Sende aynı durumdasın yani sanada aynı cevap gelecektir ve kapanan kanalının ödemesi 27 Ocak tan sonra yatar...

BOL KAZANÇLAR...

2 topluluk yediğim kanalın parasını ödemediler galiba tam emin değilim onuda mı 2 ay sonra ödüyorlar?

Benim 2 gün önce kanalımın para kazanması kapandı. 1 telif 1 topluluk vardı. içeride birikmişim var bakalım alabilecekmiyiz.

[MENTION=12793]turanakca[/MENTION] ve [MENTION=12838]ankavatar[/MENTION] bu kadar emin konuşmayın partnerler konusunda .. Life bize resmi yazı henüz gelmedi uyarı yazısı geldi dedi .. Yani resmi yazı bugün gelse büyük ihtimal o güne kadarkiler ödenr sonrakiler ödenmez. Bu kadar kesin konusmayın Adsenseye grecek adam sizlerin yorumlarindan yola cikarak Adsense yerine partnerde devam etmek ister. Veballe girersiniz ..

Benim 2 gün önce kanalımın para kazanması kapandı. 1 telif 1 topluluk vardı. içeride birikmişim var bakalım alabilecekmiyiz.

bu sorun su an bendede var
kanalda yüklü bi para war
kanal acık ama para kazanması kapalı
kapanan tüm kanalların parasını gecikmelide olsa aldım ama bu sefer kanalın para kazanması kapandı çok yüklü var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri