Quiz Network Dashboard

france-1453

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bir kaç konu var bütün kanalları tek yerde toplamak için ama olmuyor..

yardımcı olacak arkadaşlar varmı bu nasıl bir sistemmiş 2 gündür uğraşıyorum olmuyor..
Kanalları tek dashboard ta nasıl toplicam yapmam gerekenleri sıralama olarak yazabilirmisiniz arkadaşlar..

Arkadaşlar bir kaç konu var bütün kanalları tek yerde toplamak için ama olmuyor..

yardımcı olacak arkadaşlar varmı bu nasıl bir sistemmiş 2 gündür uğraşıyorum olmuyor..
Kanalları tek dashboard ta nasıl toplicam yapmam gerekenleri sıralama olarak yazabilirmisiniz arkadaşlar..

quiz dashboardan addnew channel tıklıcan

Olmuyorki yes no diye bir şey çıkıyor tıklıyorum her ikiside çıkıyo geri giriş yapıyorum ama olmuyo
Çıkış yaptıktan sonra aynı kanala mı giriş yapıyorsun? Hesap değiştirip birleştirmek istediğin kanala giriş yapmalısın.

Çıkış yaptıktan sonra aynı kanala mı giriş yapıyorsun? Hesap değiştirip birleştirmek istediğin kanala giriş yapmalısın.
eklemek istediğim kanal ile giriş yapıyorum .. giriş yapınca yes no diye yeni bir sayfa çıkıyor yes desem çıkıyo no desem çıkıyo anlamadımki ne yapıcamı ..

---------- Spam Engelliyici 22:45 ---------- Önceki Mesaj 22:38 ----------

https://join.quizgroup.com/
logınden gırıs yap
addnew channel tıkla
cıkan soruya yes de
Sign in with a different account tıkla
yenı ekleyıcegın kanalın gmaili ıle gırıs yap

Bu dediklerinin hepsini yapıyorum...
Giriş yapıyorum addnew challen tıklıyorum .. eklicem kanal ile giriş yapıyorum
giriyo yine yes no diye bir yer çıkıyo yese tıklıyorum çıkıyo no ya tıklıyorum yine çıkıyo...
Bişi anlamadım bu işteN

aynı sayfada adres cubuguna youtube yaz ,o kanala gır davetıyeyı onayla

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri