Quiz Network kanal bağlama sorunu

sitting

Yasaklanmış
Arkadaşlar bundan 1 sene önce Quize bir kanalımı bağlayıp başvurmuştum ordan para aldım sonra kanal spamdan kapanınca bende kanalı komple sildim gmailinide.

Şimdi Quize başvurmak istediğim zaman bu paypal hesabın var demekte yeni hesap açmama izin vermemekte.

1 Ay önce de tekrar Quizden hesap açtım bu seferde Webmoney bilgileri ekledim o kanalda 15 gün önce kapandı bende o kanalı sildim.

Şimdi tekrar kayıt olmak istediğimde bu hesab bilgilerine ait kayıt var ordan giriş yapın demekte.

Sonuç olarak ikisininde mail adresini komple sildim. Şimdi ben nasıl kayıt olacağım bu quize.

Eskiş hesaplarıma ulaşma gibi bir şey mümkün değil mi ?

Arkadaşlar bundan 1 sene önce Quize bir kanalımı bağlayıp başvurmuştum ordan para aldım sonra kanal spamdan kapanınca bende kanalı komple sildim gmailinide.

Şimdi Quize başvurmak istediğim zaman bu paypal hesabın var demekte yeni hesap açmama izin vermemekte.

1 Ay önce de tekrar Quizden hesap açtım bu seferde Webmoney bilgileri ekledim o kanalda 15 gün önce kapandı bende o kanalı sildim.

Şimdi tekrar kayıt olmak istediğimde bu hesab bilgilerine ait kayıt var ordan giriş yapın demekte.

Sonuç olarak ikisininde mail adresini komple sildim. Şimdi ben nasıl kayıt olacağım bu quize.

Eskiş hesaplarıma ulaşma gibi bir şey mümkün değil mi ?

Aynı paypalı veya webmoneyi kullanarak yeni dashboard oluşturamazsın. Ya paypalına yeni mail hesabı ekleyip onunla yeni dashboard oluşturacaksın ve diğer kanallarını o dashboard üzerinden ekleyeceksin yada webmoney programından her kanal için dashboard oluştururken yeni cüzdan kodu oluşturacaksın.

Webmoney olarak açtığım quiz kanalına girmeyi başardım onu silmemişim sadece alt kanalları silmişim.

Kapanan alt kanallar spamdan kapanmıştı 5 adet.

Ben şimdi yeni kanallarımı şimdi ki hesaba eklesem onlarda spamdan kapanır mı ?

Adsensde ki para kazanmanın kapanması gibi onlara da bulaşır mı yoksa bağımsız mı hepsi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri