Quız Ödeme Sorunu

yokdahaneler

Kayıtlı Üye
Cümleten Selamün Aleyküm arkdaşlar benim şubatta kapanan kanalın 63$ olan ödemesi Quız panelde 29,04,2015 dedi
WnAav2.jpg

Sonra bu ay ben bu ödemeyi beklerken baktım aynı kanal kazanc sağlamış gibi kapalı olduğu halde 84$ olmuş ve ödemesi 30.05.2015 dior
kk3pyW.jpg
şimdi böle bi durumla karşılaşan arkadaşlarımız varmıdır kapanan kanala kazanc sağlayıp 2 ay öteliyor şubat kapanan mayısta verilecek terminated dior

aynen dashboarda islemeden 10 martan ônce kapanmis kanalin. Normal yani subati 30 nisanda alacaksin ve marti 30 mayista

şubat ayında kapandı hocam bende ilk öle hesapladım baktım ama yok
anormal olan kapandıktan sonra 1 sonra daha nasıl kazanc gelir kanala

bende de oldu fakat şöyle oldu, kesinleşmelerden birkaç gün önce kapanmıştı... ilk olarak atıyorum 27.02 de ödeyeceğiz diye mail geldi sonra da düzeltme diyerek 27.03 diye bir mail geldi ve o tarihte ödendi... fakat o fazlayı bilemiyorum

ocak 3 te kapanan kanalın odemesini halen alamadım boyle surekli ileri tarihe atıyorlar.

Cümleten Selamün Aleyküm arkdaşlar benim şubatta kapanan kanalın 63$ olan ödemesi Quız panelde 29,04,2015 dedi
WnAav2.jpg

Sonra bu ay ben bu ödemeyi beklerken baktım aynı kanal kazanc sağlamış gibi kapalı olduğu halde 84$ olmuş ve ödemesi 30.05.2015 dior
kk3pyW.jpg
şimdi böle bi durumla karşılaşan arkadaşlarımız varmıdır kapanan kanala kazanc sağlayıp 2 ay öteliyor şubat kapanan mayısta verilecek terminated dior

Ocak'da kapanan kanalımı hala ödemediler.Miktar artmıyor fakat tarih sürekli bir sonraki ay atılıyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ocak'da kapanan kanalımı hala ödemediler.Miktar artmıyor fakat tarih sürekli bir sonraki ay atılıyor.

Hocam kusura bakma da anladığım kadarıyla quiz bir tek senin kapanan kanallarını ödememiş, burada bir gariplik yok mu sence? Bir yerde bir hata var ama sen bunu çözmek yerine sürekli paramı ödemiyorlar diyorsun. Ben olsa günde 40 post gecerdim quize sürekli yani. :) Dediğim gibi bir yerde bir hata var ve sen bunu bulamıyorsun.

Hocam kusura bakma da anladığım kadarıyla quiz bir tek senin kapanan kanallarını ödememiş, burada bir gariplik yok mu sence? Bir yerde bir hata var ama sen bunu çözmek yerine sürekli paramı ödemiyorlar diyorsun. Ben olsa günde 40 post gecerdim quize sürekli yani. :) Dediğim gibi bir yerde bir hata var ve sen bunu bulamıyorsun.

Sadece tek kanalı ödemiyor, hata da şu tahminimce kanalın ödemesi yapılmadan komple sildim.Dashboarda gözüküyor falat kanal yok ortada.Günde en fazla 1 saatimi ayırabildiğimden henüz detaylı araştıramadım.Genel olarak cep telefonundan takip ediyorum.

O zaman, zamana bırakın hocam gelirse iyi olur gelmezse de can sağlığı, takmamak gerek.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri