Quiz Paypal Ödemesi...

aemin

Kayıtlı Üye
Web sitesi
aeminkyr.com
Merhabalar! Bugün gmail hesabıma baktığımda quizden şöyle bir mail gelmiş
Kod:
Greetings,

On 14-10-2015, QuizGroup sent a payment to ahmetem*****@gmail.com account for $***USD.

The payment to your account has been denied by PayPal.

Please arrange an alternate payment method in the Profile section of your dashboard.

Please note, the transfer will be repaid in 15 (fifteen) business days after the day when your payment details have been changed.

If there are any concerns, please contact us at [email protected].

-- 
Best regards,
The QuizGroup Team

Приветствуем,

14-10-2015 QuizGroup произвел выплату на аккаунт ahmetem******@gmail.com в размере $***USD.

В выплате на Ваш аккаунт было отказано платежной системой PayPal.

Введите, пожалуйста, другие платежные реквизиты в разделе Профиль Вашего личного кабинета.

Примите, пожалуйста, во внимание, что выплата будет произведена повторно в течение 15 (пятнадцати) рабочих дней со дня смены Ваших платежных реквизитов.

Если у Вас возникли вопросы, пожалуйста, обратитесь в службу поддержки [email protected].

Paypal reddetti diyorlar şimdi ne yapmam gerekecek? Yardımcı olursanız sevinirim... Alan arkadaşlar var mı?

Bana da geldi bu mail tekrardan ama hesabın gmailini bulamıyorum. Çözümü vardı herhalde forumda ama arayamadım :) 10 Dolar olunca da sorun etmedim. Hesap hala açıkmış ama ilginç. Kanalı buldum da gmail vermemişler o sıkıntı :) Büyük ihtimal alt kanaldı ama insan merak ediyor işte. Galiba Mail gelen hesapta ki youtube hesabı gitmiş. Alt kanal olarak kalmış. Olaylar olaylar işte

Senin sorunun iste paypal yerime wm veya banka kullanacaksın. Quiz paypal desteklemiyor artık. Profiline girip ödeme yöntemini değiştir

Kaç defa söylendi Quiz paypal ödemesi yapmayacak artık diye . Geçen ay ödedi bu ayda öder diye değiştirmeyenler olmuştu. Webmoneye geçin rahat edin ;)

benim bir arkadaş deyiştirmemiş ödeme almış paypala ufak bi miktar

Paypal ödemiyorlar artık banka ya da webmoney'e alın ödemenizi.

Bu maili alan arkadaşların geçen ayın quiz ödeme konusunu okumasını tavsiye ederim, aynı sorun yaşandı ve çözüldü.

Bendeki de ufak bir miktar :)

Ben sordumda daha onceki hesaplara odenecek dediler.... Webmoneyi pek anlayamadim ugrasmak istemedim de...

Webmoney karışık ama skype hesabını eklerseniz yardımcı oluyorlar. 1 saatlik falan bir uğraşma sonucunda hesabınız açılıyor sonra hem kârdasınız hem rahat güvendesiniz. Webmoney de bozana kadar orada kalırız.

Bana da geldi bu mail tekrardan ama hesabın gmailini bulamıyorum. Çözümü vardı herhalde forumda ama arayamadım :) 10 Dolar olunca da sorun etmedim. Hesap hala açıkmış ama ilginç. Kanalı buldum da gmail vermemişler o sıkıntı :) Büyük ihtimal alt kanaldı ama insan merak ediyor işte. Galiba Mail gelen hesapta ki youtube hesabı gitmiş. Alt kanal olarak kalmış. Olaylar olaylar işte

Senin sorunun iste paypal yerime wm veya banka kullanacaksın. Quiz paypal desteklemiyor artık. Profiline girip ödeme yöntemini değiştir

hocam merhaba ödemeyi alabilmek için mail attınmı peki dahsboarda bende erişemedim hatta dün konu açtım saçamaladılar biraz beklemedeyim

hocam merhaba ödemeyi alabilmek için mail attınmı peki dahsboarda bende erişemedim hatta dün konu açtım saçamaladılar biraz beklemedeyim

MAil attım. Gmail adresimi söyleyebilir misiniz diye. Daha cevap gelmedi. (2 saat oldu sadece )

Büyük ihtimal alt kanal çıkacak ona da erişme yolu var mı bilmiyorum. Zamanı gelince bir araştıracağım.

Hatta elimde gmaili olan bir alt kanal daha var. Bir gün uğraşacağım ama ne zaman :) Büyük ihtimal ulaşılmazda işte..

Arkadaşlar Life için ödeme yöntemini nasıl değiştirebiliriz
Paypaldan kurtulmam lazım
Bilgi sahibi varmı

Quiz Den Banka Eklemesi yaptim...
En altta.. Roting Number Kutucugu var Hizmet numarasi yani buraya neyi yazicaz arkadaslar ????

Şimdi benımde bır kanalım vardı :D paypalken 2 dolar , 3 dolar , 5 dolar gelıyordu hatırlamıyorum bıle tarıhı eser kanal :D muhtemelen 9 - 9 aylık kanal , zaten butun kanallarımı biçtiginde herseyımı de alt ust ettı , şimdi kalkmıs bugun o kanal ıcın ana yonlendırme maılıme (kendı orjınal maıl adresıme) 84$ var dıye aynı maılı atmıs nasıl alıcaz bu parayı bız? :( Ben böyle şansa , kadere ne dıım ya :(

MAil attım. Gmail adresimi söyleyebilir misiniz diye. Daha cevap gelmedi. (2 saat oldu sadece )

Büyük ihtimal alt kanal çıkacak ona da erişme yolu var mı bilmiyorum. Zamanı gelince bir araştıracağım.

Hatta elimde gmaili olan bir alt kanal daha var. Bir gün uğraşacağım ama ne zaman :) Büyük ihtimal ulaşılmazda işte..

mail attıınız adresi ve ingilizce gönderdiğiniz metni size zahmet bana gönderebilir misiniz

quiz kesinlikle paypala ödeme yapmayacak mı*

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri