Quiz resmen forumla dalga geçiyor

Açsın k*ç*yla dalga geçsin.

Not: koçuyla değil.

paraları alıp alıp rus karılarına giderseniz olcagı bu :D zoruna gitmiştir adamların

:D Ne dalgası. Forum onlarla dalga geçince zorlarına gitmiş anlaşılan. Bu güçlü gözükme çabasıdır Quizin. Çok zorlarına gitmiş ki alıp paylaşıyorlar..

Bunlar hortumları kendilerine bağladılar kendilerine.. :)

:) bunu izledikten sonra belki bazı şeyleri anlar :D

Şu lifenin facebook sayfasını bi yazabilir misiniz arkadaşlar geçende kaldırmışım bulamıyorum.

ben anlamadım arkadaş adamlar kapananı ödemiyorda kesinleşen sorunsuzları ödedi şimdi ödemelerde gecikme olunca ortalık haber aldımcılarla dolacak

nasıl bir saçmalıktır bu :D yokmu bi saldırı atıcak site veya facebook hesaplarını çökeltirelim

bende neden gözükmüyor bu durum ?

Kaldırmışlar Şerefsizler..

Aslında Life Network ve Quiz Group adında bir sayfa açmak lazım. Onların 5000 beğenisi var. Biz forumca açacağımız bu sayfayı beğenip paylaştıklarımızla, bunları daha da zor duruma düşürebiliriz.

Son düzenleme:
adamlara iyi koymuş banlanmak demekki. O da değil bizden ekmek yediklerini bilmişki adam foruma girmeyi de denemiş :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri