Quiz sozlesme

• Kullanıcı harry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

harry

Kayıtlı Üye
Selam arkadaslar,

Bana Quiz dan bir sozlesme geldi,

Dear .........

QuizGroup Network has sent you the following document to sign:

Document Filename: Agreement_EN.pdf
Subject: Agreement
Reference #: ............. (Referans kodunu ben ..... Yaptim)
Sender: QuizGroup Network <[email protected]>

Ve bitane .pdf geldi 5 sayfalik

Daha once hic bir sozlesme imzalamadim Quiz'den bu ilk.
Normal mi yoksa ters giden birseymi var?

normal hocam,bi sorun yok.kanalı bagladıkdan 3-5 dk sonra her kanalıma geliyor bu.

Bana da geliyor bu sözleşmeler imzalıyorum ama sorunlu maddeler yoktur umarım? Bilgisi olan yazabilir mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Daha Önce Geliyordu Artık Bilgilendirme Dışında Sözleşme Gelmiyor Ben Aynı Maili Kullanıyorum Belki Yeni Hiç Sözleşme İmzalamamış Maillere Sözleşme Geliyodur.

imzalamazsak sorun olmaz bildigim kadarıyla.gelmeyenler biyük ihtimalle tek panelde kanal toplayanlardır diye düşünüyorum ayrıca.onlara gelmiyor olabilir yani,bilemiyorum.benim her kanalın dashboardu ayrı,hepsi farklı farklı panellerde yani.ve her bagladıgım kanala 3-5dk sonra 2 mail geliyor işte biriside sözleşme mailı.gelmişken onaylıyorum,imzalıyorum bende.

imzalamazsak sorun olmaz bildigim kadarıyla.gelmeyenler biyük ihtimalle tek panelde kanal toplayanlardır diye düşünüyorum ayrıca.onlara gelmiyor olabilir yani,bilemiyorum.benim her kanalın dashboardu ayrı,hepsi farklı farklı panellerde yani.ve her bagladıgım kanala 3-5dk sonra 2 mail geliyor işte biriside sözleşme mailı.gelmişken onaylıyorum,imzalıyorum bende.

Hepsini Ayrı Oluşturuyorum

Aynı Panelde Değil Ama Mailleri Aynı 2 Adet Mail Gönderiyor içinde Sözleşme Yok

Birinin Başlığı

QuizGroup Partner Program: Thank you for signing up‏

Diğeride

QuizGroup Network has sent you the agreement to sign.‏

Acaba Ben mi Göremiyorum Var mı Bunların içinde Sözleşme ?

Hepsini Ayrı Oluşturuyorum

Aynı Panelde Değil Ama Mailleri Aynı 2 Adet Mail Gönderiyor içinde Sözleşme Yok

Birinin Başlığı

QuizGroup Partner Program: Thank you for signing up‏

Diğeride

Acaba Ben mi Göremiyorum Var mı Bunların içinde Sözleşme ?

bunda sözleşme var hocam.bu mesajın içerisinde join.quizgroups yazan bi link var.ona tıkladıgında online sözleşme sayfasına gidersin.sayfanın altına inip sözleşmeyi onaylayıp submit diyeceksin.

Benimki ayni panelde toplu kanallar, daha once gelmemisti ilk kez geldi. Belgeleri yollayan firma RightSignature, Quizz adina yolluyor. Imzaladim ve bi kac saat sonra Quiz'den imzaladiginiz icin tesekkur ederiz diye mail geldi, panel girip baktigimda butun kanallarda SignedPDF yazio bitek bu kanalda SignedRS yazio. Bana kalirsa sorun yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri