Quiz video ortası reklam

keremoflu

Kayıtlı Üye
Geçen bir arkadaş bu konuda isyan etmişti. Ben de arada yaşıyordum ama bu sefer gerçekten zivanadan çıktı Quiz. 7-8dk aralıklı reklamla, toplam bir videoda ortalama 5-6 reklam koyuyordum. Bütün videoların reklamlarını 2'ye indirmiş.

Spam olmasın diye sık sık girmedim ama resmen kanal yükselirken, kazançlar hep aynı kalmış.

Ara ara siz de kontrol edin.

al benden de o kadar 1 saatlik videolarda 3 tane reklam cıkıyor duzeltsem dahi hep aynısı oluyor en iyisimi onlar ne istiyorlarsa oyle kalsın :D

Hazır video ortası reklam konusu açılmışken 2 dk önce denk geldim :D :D

şimdi kontrol ettim life ve quiz tüm reklamları 15 dk aralıklı yapmış :S

Geçen bir arkadaş bu konuda isyan etmişti. Ben de arada yaşıyordum ama bu sefer gerçekten zivanadan çıktı Quiz. 7-8dk aralıklı reklamla, toplam bir videoda ortalama 5-6 reklam koyuyordum. Bütün videoların reklamlarını 2'ye indirmiş.

Spam olmasın diye sık sık girmedim ama resmen kanal yükselirken, kazançlar hep aynı kalmış.

Ara ara siz de kontrol edin.

Hocam sen konuyu açınca bende baktım. Bu kadar olmaz ya. Tüm kanallarımın video ortası reklamları gitmiş. Bazılarında tek reklam bazılarında 3 reklam var :(

al benden de o kadar 1 saatlik videolarda 3 tane reklam cıkıyor duzeltsem dahi hep aynısı oluyor en iyisimi onlar ne istiyorlarsa oyle kalsın :D

Hocam oyle birakınca da gelir düşüyor. Belki de neden gelirler düşük diye düşünüyorduk sırf bundan olabilir. :mad:

Hazır video ortası reklam konusu açılmışken 2 dk önce denk geldim :D :D

A03PDq.png

Bazı kanallarda olmuyor, bazılarında hala devam ediyor. Kazancı da fena değil 2 reklamlıların. Anlayamadım. Acaba fazla koyunca çıkmıyor da, 2 tane koyunca kesin çıkıyor mu?

[MENTION=11005]powerstorm[/MENTION] [MENTION=19513]keremoflu[/MENTION]
aranızda ingilizcesi iyi olan varmı bu durumu mail atıp sorucam

ben kanallarımı kontrol ettim bağladığım günden beri hiçbir değişiklik yok.. Neden reklam aralıklarını değiştiriyorlar ki ?

Sonucta adamlarda fazla kazanmak ister ama video ortasindan asiri olan reklamlar demekki risk tasiyor. Creative de sayfa to yuksek olan bir kac kanalimin odemesi askiya alinmisti... Burada bosuna ne kanali, ne de partneri riske dusurmeye gerek yok bence. Az olmasi hic olmamasindan iyidir.

Bu arada video ortasi reklam koymadigim bir cok videoya da quiz kendi video ortasi reklam ekliyor. Bunu da hesaba katmak lazim. Adamlar belli ki partnerine ait sayfa to yu belli bir seviyenin ustune cikarmak istemiyor.

sıkıntı ne diye geri dönüş yapmışlar bu adamlarda ingilizce bilmiyor sade bir dille durumu ingilizce açıklıyacak varmı

quizde 7 dakika 20 saniyelik bir videom var arkadaşlar video ortası reklam giremiyorum öyle bir bölüm çıkmıyor normal mi

quizde 7 dakika 20 saniyelik bir videom var arkadaşlar video ortası reklam giremiyorum öyle bir bölüm çıkmıyor normal mi

10 dakikadan yüksek olması gerek videonun video ortası reklam girmek için. bunu youtube başladığınız ilk günde öğrenmeniz gerekiyordu hocam :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri