Quiz Yeni mesaj

ZaferSahin

Kayıtlı Üye
Web sitesi
cbeys.com
arkadaşlar bana böyle bi mesaj göndermiş quiz acaba tam olarak ne demek istiyor ikitane göndermiş aynı mesajdan

Dear Partner,

A transfer to your account will be made on Dec 23-24, 2015.
Please check your payment details before Dec 23, 2015.

Best regards,
The QuizGroup Team

Уважаемый партнер,

Выплата на Ваш аккаунт будет произведена 23-24 декабря 2015 г.
Проверьте, пожалуйста, Ваши платежные реквизиты до 23 декабря 2015 г.

Best regards,
The QuizGroup Team
QuizGroup Payment Notification

ödemen 23 ile 24 ü arasında yapılacak 23 ünden önce ödeme ayarlarını hallet demiş

Ödeme bilgilerini 23 ünden önce kontrol etmeni söylemişler ödemen 23-24 gibi yapılacakmış hocam

ödemen 23 ile 24 ü arasında yapılacak 23 ünden önce ödeme ayarlarını hallet demiş

hımm hadi bakalım hayırlısı benim hesaplar kapanmıştı ondan sordum daha önce de buna benzer bi mesaj gelmişti 45$ gibi bi ücreti göndermemişti yine aynısı olmaz umarım.. Cevap için teşekkürler.

arkadaşlar bana böyle bi mesaj göndermiş quiz acaba tam olarak ne demek istiyor ikitane göndermiş aynı mesajdan

Dear Partner,

A transfer to your account will be made on Dec 23-24, 2015.
Please check your payment details before Dec 23, 2015.

Best regards,
The QuizGroup Team

Уважаемый партнер,

Выплата на Ваш аккаунт будет произведена 23-24 декабря 2015 г.
Проверьте, пожалуйста, Ваши платежные реквизиты до 23 декабря 2015 г.

Best regards,
The QuizGroup Team
QuizGroup Payment Notification

Ne zaman ödeme yapılacağını mı sormuştun ?

Banada gelmiş. Ne alaka neyini kontrol edicem aylardır aynı banka hesabına ödeme alıyorum. :/

Ne zaman ödeme yapılacağını mı sormuştun ?

yok hocam ben mail felan atmadım yine böyle mail mesaj yöntemiyle yazmışlardı ve yine herhangi bi şey yapmadım mesaj atmışlar ama bu tür mesajları yollayınca ödemeyi göndermiyorlar daha önce başıma gelmişti bikaç gün sonra ödemenizi gönderemiyoruz vs bişeyler zırvlarlar

3 farklı kanala gelmişti dün benim, şimdi girip tekrar baktım atılmıs o mailin geldiği kanallar...

aynı mail geldi bana da şimdi umarız kazasız belasız alırız ödemeleri 23te

bu mesaj bankaya ödeme alanlarımı baz almış?

webmoney alıyorum ben halen bi tık yok.

Banada gelmiş bugün, herhalde banka seçili olanlara oto attılar.
Sıkıntı olacağını sanmam 5 aydır aynı bankaya ödeme alıyorum.

Tahminim 23ünden sonra ödeme detaylarınızı kontrol edin demek istediler onun yerine before 23 (23ünden önce) yazdılar. Umarım öyledir.

Mail attım cevap gelirse yazarım.

It is e-mail for all our Partners.If you have checked your payment account an it is ok - you don't need to do anything.
Beyler sakin bir sıkıntı yok sadece bilgilendirmeymiş. :)

Banada geldi şimdi, kanal atılmış.

atilan mesajlardan anlaşılan mail gelenler atılıyor partner den

paraları yatırında sonra atıyorsanız atın da millet ona gore isine baksın. bunlardan artık pek hayır gelmez

arkadaş cidden şu maillerin geldiği kanallar atıldı hep. 23ünde attılar hemde tam işe bak. Acaba bu attıklarını ödeyecekler anlamına mı geliyor?

adsense 1 gün önceden banladı,demekki yarın dananın kuyruğu kopacak-ödenirmi ödenmezmi yarın göreceğiz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri