Quizde başıma gelen acil çözülmesi gereken sorun

unadikum

Yasaklanmış
arkadaşlar başıma bu kesinleşmelerde başıma bi iş geldi çözümünde yardımcı olucak arkadaş var mı?

kesinleşmelere baktım eksik tek tek kanalları kontrol ettim 6 gün önce 3 telifi yiyen şuan açık olan kanalım dashboardumda göremedim hemen kanalıma girdim başka tek başına dashboarda olduğunu gördüm nasıl olmuş anlayamadım nisan kesinleşmesine baktım 0 halbuki şimdi içinde 5xx var nisanda 4xx falan ödeme yöntemi falan hiç bişey yoktu dashboard birleştirdim. mail geldi linke tıkladım. falan dashboard birleşmedi galiba yine belki geç yansıyacaktır ,
şimdi arkadaşlar. ben bu nisan kazançını nasıl alabilirim neden yansımamış quize ne yamam gerek.

başına böyle bir durum gelen var mı?
yardıma açığım.

yavaş yavaş yansıyor ne demiş şair zaman her şeyin ilacı

arkadaşlar başıma bu kesinleşmelerde başıma bi iş geldi çözümünde yardımcı olucak arkadaş var mı?

kesinleşmelere baktım eksik tek tek kanalları kontrol ettim 6 gün önce 3 telifi yiyen şuan açık olan kanalım dashboardumda göremedim hemen kanalıma girdim başka tek başına dashboarda olduğunu gördüm nasıl olmuş anlayamadım nisan kesinleşmesine baktım 0 halbuki şimdi içinde 5xx var nisanda 4xx falan ödeme yöntemi falan hiç bişey yoktu dashboard birleştirdim. mail geldi linke tıkladım. falan dashboard birleşmedi galiba yine belki geç yansıyacaktır ,
şimdi arkadaşlar. ben bu nisan kazançını nasıl alabilirim neden yansımamış quize ne yamam gerek.

başına böyle bir durum gelen var mı?
yardıma açığım.

Başıma geldi gibi benzeri.
Ayrı dashboardda gözüküyor. Meğer dashboard birleştirirken imza muhabbeti bir daha geliyormuş. İmzalaman gerekiyormuş. Geç imzaladım.
Quiz'den gelen mail " sıkıntı yok prosedür paranız zamanında ödenecektir oldu"

Başıma geldi gibi benzeri.
Ayrı dashboardda gözüküyor. Meğer dashboard birleştirirken imza muhabbeti bir daha geliyormuş. İmzalaman gerekiyormuş. Geç imzaladım.
Quiz'den gelen mail " sıkıntı yok prosedür paranız zamanında ödenecektir oldu"

ben şimdiye kadar hiç imzalamadım quizden bişey 50 kanalım var kendikendine mi ayrılmıştı hocam kanalın dashboardan

---------- Spam Engelliyici 12:15 ---------- Önceki Mesaj 12:06 ----------

yavaş yavaş yansıyor ne demiş şair zaman her şeyin ilacı
anlamadım

Aynı durum bugün benimde başıma geldi bende kanalları birleştiriym dedim ama onay maili gelmedi bnde profil bilgilerini ve ödeme yöntemlerini girdim mecburen ufakta bi mebla değil xxx bi ödemesi vardı bu ay inş. yamuk yapmazlar

Panel olayını bilmem ama, 5-10 tane 3 telif yiyen kapanan ya da şuan ayakta kalan hiçbir kanalda kesinleşme olmamış. :)

Please provide your e-mail and payment account from your channel to ours http://www.youtube.com/user/QGnetwork, not it the e-mail.
bu nedemek

---------- Spam Engelliyici 17:17 ---------- Önceki Mesaj 17:15 ----------

Panel olayını bilmem ama, 5-10 tane 3 telif yiyen kapanan ya da şuan ayakta kalan hiçbir kanalda kesinleşme olmamış. :)

hadi ya benim kesinleşenler var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri