quızde kanal ekleme sorunu

basut1905

Kayıtlı Üye
arkadaslar son 4 gunde ekledıgım 5 kanalım quize eklenmemiş olarak görünüyor,kanalın ıcıne gırdıgımde Quiz Group Aggregator olarak eklenmiş gorunuyo sıkıntı genel mı yoksa benımle mı alakalı yardımcı olursanız sevırım.

Geç geliyor ...
Dashboard da goremıyorsun ama Kanal Quız olarak gozukuyorsa sorun yok ...

3 gun once ekledıgım kanallar yenı gozuktu daha dun gece Dashboardda ...

Sorun genel ve gelıyor yerıne ...

kanal baglanmis oluyor ama dashboordda gozukmuyor gec geliyor bazende ilk bagladigin kanalin altina alt kanal yapinca gozukmuyor bu aralar guncel herkeste öyle

Birkaç gün önce dashborda bağladığım kanalların hepsine yeni dashbord açılmış. Bu sorunu yaşayan varmı?
10 dan fazla dashbord var şu an ne yapabilirim bunları?

hocam bnm 3 4 gun once ekledıgım ve toplamda 5 kanalım gorunmuyo daha sonra gecıcıektr dedıklerı ıcın beklemedeyim

hocam bnm 3 4 gun once ekledıgım ve toplamda 5 kanalım gorunmuyo daha sonra gecıcıektr dedıklerı ıcın beklemedeyim

Eklediğin kanallarla quizde oturum aç bi bakalım hocam sende de yeni dashbord açmış olabilir. bende 3-4 gün önce eklemiştim çünkü.
Yeni dashbord açma gibi durum yoksa dedikleri gibi gecikme olabilir yansır eninde sonunda

Eklediğin kanallarla quizde oturum aç bi bakalım hocam sende de yeni dashbord açmış olabilir. bende 3-4 gün önce eklemiştim çünkü.
Yeni dashbord açma gibi durum yoksa dedikleri gibi gecikme olabilir yansır eninde sonunda

hocam denedım kanalin ıcıne gırdım quız para kazanmasına kadar hepsını acms durumda ve ag da da quız gorunuyo ancak dashbord da yok

hocam denedım kanalin ıcıne gırdım quız para kazanmasına kadar hepsını acms durumda ve ag da da quız gorunuyo ancak dashbord da yok

QuizGroup// The Leading Global YouTube Network
burdan login de o kanal ile oturum aç. yeni bir dashborda mı yönlendiriyor yoksa daha önce eklendi .... maili kontrol et gibi bir uyarı mı veriyor bi bak hocam.
.... maile eklenmiş gibi bi uyarı olursa bekle yansır eninde sonunda

ya arkadaşlar benimde sıkıntım quize yeni bi kanal eklemek istediğimde resimdeki gibi bi hata veriyor kanalda 1548 izlenme ve 45 abone olmasına ragmen

ya arkadaşlar benimde sıkıntım quize yeni bi kanal eklemek istediğimde resimdeki gibi bi hata veriyor kanalda 1548 izlenme ve 45 abone olmasına ragmen

hocam ustte ole gosteriyor olabılır ama allta olan ızlenmen kac ustte 1000 gostersede alltakı gosteromde 999 ıse kabul etmez

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri