Quiz'den Bir Açıklama Gelmiş

[MENTION=16748]yokdahaneler[/MENTION] yaygın ve işe alımı kolay olduğu için söyledim kardeşim. allah rızkını artırsın :) artık gerçek olan bir şey var. çöp spam devri bitti, ya gerçekten emek verip üretilecek yada alternatif sektörlere :) bu güncelleme sadece youtube çöp sektörünü tarihe gömmedi ayrıca partnerleri de adam etti. artık öyle ödeme gününden önce kanalları spam'a düşürüp paranın üzerine yatma devri bitti. her kapanan kanal -1 olarak hanelerine yazılacak. yani her şekil de emek verenler bu işten karlı çıktı.

Sen şimdi bu işleri bırak bir kenara o çöp olmuş bu çöp olmuş adsense bitmiş quiz ölmüş fullscren trafik kazası geçirmiş bunlar global olan problemler. Rızıkı her türlü veren Allahtır bunu unutma. Öncelikle yukarıda cevap verdiğin adam senin kardeşin değil adamın yaşına bak kendi yaşına bak! Burada kişiliğini belli ediyorsun, diğer bir ikincisi ise hiç bir mesleği burada en son hamle olarak belirtemezsin, belirtirsen küçük düşürmüş olursun. Söyleme şekli var söyleme şekli var. Bak dersin arkadaş şuan bu sektörde personel ihtiyacı var. Bu tür konularda xxx firmalar yyy firmalar güçlüdür buralardan sertifika alarak güvelik sektörüne adım atılabilir diye ifade edebilirsin. Ama doğrudan gitsinler güvenlikçi olsunlar dersen o mesleğide o sektörüde küçümsemiş olursun.

kendisi bana kardeş olarak hitap ettiği için kardeşim dedim. milletin orjinal içeriğini 50 defa kopyalamayı iş olarak anlatmayın.

Sen şimdi bu işleri bırak bir kenara o çöp olmuş bu çöp olmuş adsense bitmiş quiz ölmüş fullscren trafik kazası geçirmiş bunlar global olan problemler. Rızıkı her türlü veren Allahtır bunu unutma. Öncelikle yukarıda cevap verdiğin adam senin kardeşin değil adamın yaşına bak kendi yaşına bak! Burada kişiliğini belli ediyorsun, diğer bir ikincisi ise hiç bir mesleği burada en son hamle olarak belirtemezsin, belirtirsen küçük düşürmüş olursun. Söyleme şekli var söyleme şekli var. Bak dersin arkadaş şuan bu sektörde personel ihtiyacı var. Bu tür konularda xxx firmalar yyy firmalar güçlüdür buralardan sertifika alarak güvelik sektörüne adım atılabilir diye ifade edebilirsin. Ama doğrudan gitsinler güvenlikçi olsunlar dersen o mesleğide o sektörüde küçümsemiş olursun.

kendisi bana kardeş olarak hitap ettiği için kardeşim dedim. milletin orjinal içeriğini 50 defa kopyalamayı iş olarak anlatmayın.

sen burda haksızsın yanlış bir cümle kurdun özür dileyip yazını düzeltecegine hala kendini farklı bahanelerle savunmaya çalışıyorsun.yazdıgın o cümleyi 1000 kişiye göstersen herkezin ilk düşüncesi bizlerinki gibi olacaktır.hatanı kabul edip o yazıyı değiştirmek okadar zor mu?

Hay olmaz olsun mailiniz. Adamlar bu çöp olmuş şu çöp olmuş şu işi yapın vs diye tartışıp birbirini yiyor :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri