Quiz'den Mesaj Kanal Sağlığı Hakkında

hilikkan

Kayıtlı Üye
Konu açıldı mı tam göremedim eğer açıldıysa kilitlenebilir.Quiz Dashboard mesajlarına bakarken gördüm sanırım bu açıklamayı dün girmişler.Bizim için önemli kısımları altda türkçe açıkladım.

17.07.2015
Dear Partner,
Please, do not gain subscribers and views in an inappropriate way. YouTube spam team may easily detect that and send you multiple policy strikes. We strongly suggest all our partners to respect YouTube rules and policies. Do not use any software or/and automatic tools and channels managed by you to gain subscribers and views. Do not buy "turn key" channels. They are already on the radar of YouTube spam team.

We appreciate our cooperation. Please, take a look at the recommendations how you may keep being successful and avoid spam strikes against your account:

- You should avoid using celebrities names, famous brands names, wordings "Full movie", "Full episode", names of the movies in the names of your videos, channels and playlists;
- You should avoid making long descriptions. We strongly suggest your descriptions shouldn't exceed 200 symbols;
- Do not use tags in the descriptions;
- Do not upload too many episodes a day. We strongly suggest you to publish not more than 3 clips a day. The decision is still yours but your channel will be blocked for spam most likely. There is one exception: news channels have no suggested limits about the number of video published on a daily basis.
- Do not use one Google-account to manage all your YouTube channels. It may seem so convenient to manage them all through one and the only Google Account without signing out. Please note, terminating just one of the channels will affect immediately ALL YouTube channels linked to that Google-account (Google-account and ALL channels may be terminated).

İngilizcesi olan biri tam olarak çevirebilir isterse benim anladığım kısımlar

• "Full movie", "Full episode" gibi isimleri kanal adı olarak kullanmayın.

• Çok uzun açıklama girmekten kaçının mümkünse 200 karakteri geçmesin
  • Açıklama kısmında etiket kullanmayın
  • Gün içinde bir kanala üçden fazla video yüklemeyin büyük ihtimalle spamdan kapanacaktır(Haber Kanalları İstisna)
  • Tüm youtube kanallarınızı tek bir hesaptan yönetmeyin birisine birşey olursa büyük ihtimal google diğer kanallarıda feshedebilir(Alt kanal olayından bahsediyor sanırım)

Bu aralar spamdan çok kanalım kapanıyor Google denetimleri sıklaştırdı sanırım.

Son düzenleme:
alt kanal çalışmak geri dönülmez pişmanlık ve helak olma hali yaşatır. zincirleme gidiyor öyle böyle değil.

spam arttıkça google adım adım önlemler alıyor bakalım ilerleyen zamanlarda nelerle karşılacağız

ama günde 3 video olayının doğru olduğunu düşünmüyorum. spam'a düşme olayının video sayısıyla ilişkisini göremedim.

Do not buy "turn key" channels. Bunun anlami ne acaba...

Do not buy "turn key" channels. Bunun anlami ne acaba...

Hazır kanal satın almayın demek istiyorlar sanırım.Boş kanalı Quize sokup ondan sonra başkasına satma olayını kastediyorlar sanırım.Turn Key Anahtar Teslimi gibi bir anlamı var.

Son düzenleme:
Full episode olmadan olmaz :D arkadaş hiç dizi çalısanları düşünmüyormu bunlar :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri