Quiz'den Ödeme Alamayanlar Bilgilendirme !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmet Ali Ertunç

mehmetaliertunc.com
Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.mehmetaliertunc.com
Merhabalar,

Benim gibi bazı arkadaşlarda halen Quiz'den 1 kuruş alamamış durumda. Benim sorunsuz kanalların Paypal'a 2 haneliden tutun 3 haneliye kadar hiç bir ödeme yapılmadı ve bunların panelleri bir değil yani toplam tutar değil.

[MENTION=12141]saltjdk[/MENTION] sağolsun yazdığım metni rusça'ya çevirip bana geri gönderdi ve bugün böyle bir mesaj geldi kendisine ulaşamadım ama eğer anlayanlar varsa veya burdaysa ne dediklerini çevirebilir mi.

Приветствуем!

QuizGroup обязуется производить выплаты в Ваш адрес в течение тридцати (30) дней с момента окончания календарного месяца, при условии, что баланс Вашего дохода (роялти) составляет 5 долларов США и более.

Вы можете изменить свои платежные реквизиты в разделе Профиль Вашего личного кабинета. Производите, пожалуйста, все изменения до 10 числа текущего месяца. Например: новые платежные реквизиты будут учтены при оформлении платежа в октябре, если изменения были сделаны до 10 октября, если изменения были сделаны 10 октября и позднее, то новые реквизиты будут учтены в ноябре.

Выплаты производятся с 20 по 27 число каждого месяца. Если у Вас несколько каналов или сумма Вашего дохода за месяц составляет более 5000 долларов США, то выплаты могут производиться в разные дни.

Например: Выплата за май будет произведена с 20 по 27 июня.

Просим принять во внимание, что в случае блокировки Вашего канала, выплата будет произведена через 57 дней с момента окончания календарного месяца, в котором произошла блокировка. Например: выплата за июнь будет произведена после 27 августа.

Kapalı kanalların ödemelerini 1 ay sonra alırsınız metnini göndermişler rusça olarak hocam

matbu mesaj bu ödeme günlerini belirtiyor.. paniğe gerek yok paraları bitmişti adsense ödemeleri başlayınca quiz de ödemeleri şimdi yapmaya devam ediyor.. ben de düşük 4 adet ödeme aldım ancak 2 haneli 3 haneli almadığım ödemeler var ayın 27 sine kadar mühleti var onların..

matbu mesaj bu ödeme günlerini belirtiyor.. paniğe gerek yok paraları bitmişti adsense ödemeleri başlayınca quiz de ödemeleri şimdi yapmaya devam ediyor.. ben de düşük 4 adet ödeme aldım ancak 2 haneli 3 haneli almadığım ödemeler var ayın 27 sine kadar mühleti var onların..

İnşallah hocam 2 haneli bile alamadım daha

ödeme zamanı otomatik yanıt alırsınız.ay başına kadar cevap veremezler

Hoşgeldiniz!

QuizGroup takvim ayının sonundan itibaren otuz (30) gün içinde adresinize ödeme yapmayı kabul eder, geliriniz (telif) dengesi 5 $ veya daha fazla olması şartıyla.

Eğer kişisel hesap Profil bölümünde fatura bilgilerinizi değiştirebilirsiniz. ,, Cari ayın 10'uncu gününe kadar tüm değişiklik lütfen üretin. Ekim ayında ödeme hazırlarken değişiklikler değişiklikler 10 Ekim yapılmış ve daha sonra, yeni detaylar Kasım dahil edilecektir 10 Ekim dek yapılmış Örneğin, yeni ödeme bilgileri dikkate alınacaktır.

Ödemeler her ay 20-27 yapılır. Eğer birden fazla kanal varsa veya ay için gelir miktarı 5000 $ fazla ise, ödeme farklı günlerde yapılabilir.

Örneğin: bir ödeme 20 Mayıs - 27 Haziran yapılacaktır.

Kanal engelleme durumunda, ödeme lokavt oluştuğu takvim ayının sonundan itibaren 57 gün sonra yapılacaktır unutmayınız. Örneğin: Haziran için ödeme 27 Ağustos sonra yapılacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri